soulis αυτές οι ενέργειες περί συλλόγου έγιναν και στο παρελθόν ,
και τρέξαμε και συναντήσεις διοργανώσαμε και καταστατικά συνταχτήκαν
και κάποιοι έκαναν έξοδα να ανασυνταχθούμε .
Αν δεν το δουν ζεστά οι περσότεροι , δεν φύγει η φοβία και η καχυποψία ,
αν δεν αντιμετωπίσουμε ( όλους αυτούς ) σαν πληρωμένους
από μας υπαλλήλους μας και αν φυσικά δεν επανέλθει
η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο ελλαδισταν μην περιμένεις τίποτα .
απλά θα εκθέτουμε γραπτός εδώ μέσα της επιθυμίες μας
ως νομοταγής πολίτες .
-
Νομιμότητα δοκιμαστηρίου(ων)
-
Παναγιωτη ξερω μελοι που ξοδεψαν καποια χρηματα για να κατεβουν στην Αθηνα και ποιο το αποτελεσμα?
Χασαν εστω και 5 δεκαρες απο την τσεπη τους και δεν τα καναν μπυρες καλυτερα.
Αυτο που μας αφορουσε βουλιαξε μαζι με τον τιτανικο και τωρα θελουμε δοκιμαστηρια για μενα ειναι δωρο αδωρο αυτα εμενα αλλου με πανε.Και το ξανα λεω αν με πιασουν στο δρομο με το μηχανημα τι να τους πω παω στο δοκιμαστηριο του τρεχα γυρευε ε και θα μου πουνε ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Το μονο που μπορει να μας σωσει θα ειναι ο συλογος τα αλλα τα ακουω βερεσε,γιατι μεσα απο τον συλογο θα γινουν και τα δοκιμαστηρια,εμεις θελουμε να χτισουμε σπιτι και ξεκηναμε απο την σκεπη ε δεν γινεται ετσι.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Α και κατι ακομη στης συναντησεις παω για να δω καποιους φιλους να ριξω τα τσιπουρα μου και οχι για να ψαξω αν ειναι για ψαξιμο θα πρεπει να το κανω στην συναντηση και να παρω και ολους τους παραβρησκομενους μαζι μου ,στο τελος θα θελουν και μεριδιο ε και δεν παω μονος.χαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
. Γιατι μπερδευετε τις ετησιες συναντησεις με τις δοκιμες??? . Προεπιλογή
Α και κατι ακομη στης συναντησεις παω για να δω καποιους φιλους να ριξω τα τσιπουρα μου και Ίσως γιατί τώρα τελευταία μπερδέψαμε τα μπούτια μας
Αν δεν το δουν ζεστά οι περσότεροι , δεν φύγει η φοβία και η καχυποψία ,
αν δεν αντιμετωπίσουμε ( όλους αυτούς ) σαν πληρωμένους
από μας υπαλλήλους μας και αν φυσικά δεν επανέλθει
η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μην περιμένεις τίποτα .
απλά θα εκθέτουμε γραπτός εδώ μέσα της επιθυμίες μας
ως νομοταγής πολίτες .αν και τα εβαλα λιγο ανακατα.
ετσι ειναι κυριοι.
με λιγα λογια αρχισε το προγκρομ αν γραφετε σωστα ?
θα μας απαγορευσουν να συναντηθουμε σε τυπου εκδρομη και να κανουμε χαβαλε ?
πρωσοπηκα δεν με νιαζη το δοκημαστηριο,(αλα γαι το συνολο δεν ειμαι αντιθετος ναι και παλη ναι)
ανεφερα και το πρωι χωρις συλλογο παπαλα.
και ποιοι θα ειμαστε εμεις τα ψαχτηρια η παριες ?(ειναι η χειροτερη καστα στην ινδια ) -
αγαπητέ φίλε Γιώργο θα κάνω 3 ερωτήσεις κιαν που επιτρέπεις
να δώσω και της απαντήσεις εξάλλου είναι γνωστές .πόσες φορές αναρτηθήκαν θέματα βουρ για σύλλογο ?
πολλεεεεεεες !!! ( το θέμα έμεινε στα λόγια )όταν το θέμα πήρε την τελική ευθεία πόσοι ενεργοί δήλωσαν παρών ?
ελαχιστοιοιοιοιοι !!! ( πολλοί έκαναν μεταβολή )πόσα χρόνια χρειάζεται να μαγειρευτή ένας σύλλογος για να ολοκληρωθεί ?
ελάχιστους μήνες !! ( αλλά για διαφόρους λόγους εμείς , ίσος και 10 χρόνια )άρα λοιπόν για να κάνεις κάτι πρέπει πρώτα να το πιστέψεις .
αυτή η πίστη , δίστιχος λείπει στους μεν ενώ οι δε κουράστηκαν
να επιμένουν . -
Δεν παρσκολουθησα όλο το θέμα με τα γραφόμενα, θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση.
Όσες αμφιβολίες και δυσκολίες και να υπάρχουν μια επίσημη υπόσταση έχει άλλο λόγο συνδιαλλαγής με το υπουργείο και με τις υπηρεσίες.
Εκεί θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι όλοι και να μιλήσουν και έτσι θα επιλυονται και θα διαλύονται αμφιβολίες.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Γιωργη οταν λες ολοι??? Ξερεις την αποψη τους για εμας. Δεν μας λενε χρυσοθηρες αλλα καπως αλλιως. Και σε τελικη αναλυση ενα "επισημο" δοκιμαστηριο τους μονους που εξυπηρετει ειναι τους εμπορους. Σε καθε πολη και χωριο υπαρχει και απο ενα δοκιμαστηριο οποτε ο καθενας ξερει πολυ καλα τι κανει το μηχανακι του στα χερια του, δεν χρειαζεται να κανει 200 χιλιομετρα για να παει σε αλλο δοκιμαστηριο. Εξαλλου το δοκιμαστηριο ειναι οπως λεει το ονομα του ενα απλο δοκιμαστηριο και τιποτα αλλο οπου κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες γινεται ο εντοπισμος των στοχων. Τωρα αν θελει ο Κυριτσης και ο καθε Κυριτσης μπορει να παει στο Υπουργειο η οπου αλλου θελει , να κανει ενα νομιμο δοκιμαστηριο και να καλει τον κοσμο μερικες φορες τον χρονο για δοκιμες και παρουσιασεις, δικο του θεμα και δεν μπορω να φερω αντιρηση σε αυτο.
Βασικα η αντιρηση μου ειναι στο οτι θελουν να κανουν μονιμο δοκιμαστηριο με σκοπο να γινονται εκει και οι ετησιες συναντησεις του φορουμ. Δηλαδη μπερδεψαμε την π….α με την βουρτσα.
Αυτα.. -
@Geo:
Γιωργη οταν λες ολοι??? Ξερεις την αποψη τους για εμας. Δεν μας λενε χρυσοθηρες αλλα καπως αλλιως. Και σε τελικη αναλυση ενα "επισημο" δοκιμαστηριο τους μονους που εξυπηρετει ειναι τους εμπορους. Σε καθε πολη και χωριο υπαρχει και απο ενα δοκιμαστηριο οποτε ο καθενας ξερει πολυ καλα τι κανει το μηχανακι του στα χερια του, δεν χρειαζεται να κανει 200 χιλιομετρα για να παει σε αλλο δοκιμαστηριο. Εξαλλου το δοκιμαστηριο ειναι οπως λεει το ονομα του ενα απλο δοκιμαστηριο και τιποτα αλλο οπου κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες γινεται ο εντοπισμος των στοχων. Τωρα αν θελει ο Κυριτσης και ο καθε Κυριτσης μπορει να παει στο Υπουργειο η οπου αλλου θελει , να κανει ενα νομιμο δοκιμαστηριο και να καλει τον κοσμο μερικες φορες τον χρονο για δοκιμες και παρουσιασεις, δικο του θεμα και δεν μπορω να φερω αντιρηση σε αυτο.
Βασικα η αντιρηση μου ειναι στο οτι θελουν να κανουν μονιμο δοκιμαστηριο με σκοπο να γινονται εκει και οι ετησιες συναντησεις του φορουμ. Δηλαδη μπερδεψαμε την π….α με την βουρτσα.
Αυτα..καλημερα γιωργο.
ετσι ειναι φιλος.
παλια για τους καπνιστες τους δειναν αδεια και χαρτακια κοκκινα για να καπνησουν.
για εμας δεν φενεται τιποτα.
ο καθε εμπορος,ας κανη το δικο του δοκιμαστηριο δεν ειναι κακο,ας συμβαλουν ολοι,
δηλαδη μονο ο κ.κυριτσης τι να κανει σαν εμπορας?
στο τελος θα παρεξηγηθουμε απο οτι βλεπω. -
Δεν αναφέρομαι σε ένα δοκιμαστηριο αλλά σε σύλλογο που θα έχει αλλο λόγο σε μια συζήτηση με το υπουργείο και εκεί μπορεί να τεθεί αυτό το θέμα. Έτσι από μόνο του αυτό το θέμα θα είναι φύλλο στον άνεμο.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Δεν παρσκολουθησα όλο το θέμα με τα γραφόμενα, θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση.
Όσες αμφιβολίες και δυσκολίες και να υπάρχουν μια επίσημη υπόσταση έχει άλλο λόγο συνδιαλλαγής με το υπουργείο και με τις υπηρεσίες.
Εκεί θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι όλοι και να μιλήσουν και έτσι θα επιλυονται και θα διαλύονται αμφιβολίες.Πολύ σωστά.
Με ευκολία συγκεντρώνουμε 10-12 πελάτες μας για να συμμετάσχουν σε σύλλογο.Το καταστατικό το έχουμε απο το Παναή - Τυρέμπορα.
Ο δικηγόρος μας θα ενημερώσει για τα έξοδα σύστασης και τα ετήσια λειτουργικά, τα οποία θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στο μίνιμουμ.
Θα σας ενημερώσω πιθανότατα σήμερα ή αύριο.
Αφού ιδρυθεί το σωματείο ή σύλλογος, μπορούμε να υποβάλλουμε τις ερωτήσεις και προτάσεις μας από άλλο επίπεδο.Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
να που λυπών ερχόμαστε ξανά στο ζητούμενο
Παναγιώτη την τελευταία φορά το θέμα του συλλόγου ηταν πολύ ζεστό, λόγο ώμος της ατυχούς συγκυριας αναβλήθηκε
κ κυριτση ξεκινήστε της επαφές σας και σύντομα πιστεύω θα έχουμε ομοσπονδίαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Μόλις μιλήσαμε με το δικηγόρο.
Η σύσταση του σωματείου θα στοιχίσει 700 ΕΥΡΩ.
Θέλουμε 25 άτομα. Το κόστος θα επιμερισθούν τα 25 ιδρυτικά μέλη, δηλαδή περίπου 28 ευρώ ανά μέλος.Εμείς σαν αντιπροσωπεία έχουμε περίπου 10 - 12 ενδιαφερόμενους για ιδρυτικά μέλη.
Όσοι ενδιαφέρεστε στείλετε μου προσωπικό μήνυμα με τον αριθμό κινητού σας, για να συνεννοηθούμε για τη συνάντηση, όταν υπάρξει η πληρότητα των 25 ατόμων.
Προσωπικά δεν θέλω θέση προέδρου κτλ παρά μόνον μέλους, καθώς αυτό δεν θα είναι σωστό για την αξιοπιστία του συνδέσμου, ο οποίος δεν θα πρέπει να έχει προσωποπαγές χαρακτήρα, ούτε να διευθύνεται απο άτομο που έχει βιοποριστικό σχετικό αντικείμενο.
Θα προτείνω πρόεδρο άτομο αμερόληπτο προς μηχανήματα, διενέξεις κτλ.Επιπλέον θα περάσω στο καταστατικό που μου έστειλε ο Παναής, παράγραφο όπου θα απαγορεύει στο σύλλογο να προτείνει σαν "καλούς" ή να απορρίπτει σαν "άχρηστους"
ανιχνευτές μετάλλων, καθώς η πώληση ανιχνευτή επιφέρει κέρδος και υπάρχουν αντιπρόσωποι και ιδιοκατασκευαστές οι οποίοι θα είναι μέλη κτλ. Ο σύλλογος δεν θα αφορά μηχανήματα θα αφορά τα θέματα των μελών και θα προασπίζει τα συμφέροντα τους προς το κράτος.Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Θέλουμε 25 άτομα. Το κόστος θα επιμερισθούν τα 25 ιδρυτικά μέλη, δηλαδή περίπου 28 ευρώ ανά μέλος.
Τα μέλη να μην έχουν ποινικό μητρώο.Εμείς σαν αντιπροσωπεία έχουμε περίπου 10 - 12 ενδιαφερόμενους για ιδρυτικά μέλη.
Όσοι ενδιαφέρεστε στείλετε μου προσωπικό μήνυμα με τον αριθμό κινητού σας, για να συνεννοηθούμε για τη συνάντηση, όταν υπάρξει η πληρότητα των 25 ατόμων.
Προσωπικά δεν θέλω θέση προέδρου κτλ παρά μόνον μέλους, καθώς αυτό δεν θα είναι σωστό για την αξιοπιστία του συνδέσμου, ο οποίος δεν θα πρέπει να έχει προσωποπαγές χαρακτήρα, ούτε να διευθύνεται απο άτομο που έχει βιοποριστικό σχετικό αντικείμενο.
Θα προτείνω πρόεδρο άτομο αμερόληπτο προς μηχανήματα, διενέξεις κτλ.Επιπλέον θα περάσω στο καταστατικό που μου έστειλε ο Παναής, παράγραφο όπου θα απαγορεύει στο σύλλογο να προτείνει σαν "καλούς" ή να απορρίπτει σαν "άχρηστους"
ανιχνευτές μετάλλων, καθώς η πώληση ανιχνευτή επιφέρει κέρδος και υπάρχουν αντιπρόσωποι και ιδιοκατασκευαστές οι οποίοι θα είναι μέλη κτλ. Ο σύλλογος δεν θα αφορά μηχανήματα θα αφορά τα θέματα των μελών και θα προασπίζει τα συμφέροντα τους προς το κράτος, όταν αυτά τα συμφέροντα είναι ΝΟΜΙΜΑ.Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Θέλουμε 25 άτομα. Το κόστος θα επιμερισθούν τα 25 ιδρυτικά μέλη, δηλαδή περίπου 28 ευρώ ανά μέλος.
Τα μέλη να μην έχουν ποινικό μητρώο.Εμείς σαν αντιπροσωπεία έχουμε περίπου 10 - 12 ενδιαφερόμενους για ιδρυτικά μέλη.
ανιχνευτές μετάλλων, καθώς η πώληση ανιχνευτή επιφέρει κέρδος και υπάρχουν αντιπρόσωποι και ιδιοκατασκευαστές οι οποίοι θα είναι μέλη κτλ. Ο σύλλογος δεν θα αφορά μηχανήματα θα αφορά τα θέματα των μελών και θα προασπίζει τα συμφέροντα τους προς το κράτος, όταν αυτά τα συμφέροντα είναι ΝΟΜΙΜΑ.καλο ειναι ο γιαννης , καθως ειναι εμπορος και πιθανον να εχει δει και καποια αρθρα που μπορει να θελουν διώρθωση, να τα διωρθώση-βελτιώση και στη συνεχεια, (σουλη1), να γινει αναρτηση σ ενα αλλο νημα, με αποστολή του καταστατικου στους αμεσα ενδοιαφερομενους, (οχι χυμα αναρτηση γιατι θα γινει μπαχαλο και θα παει παλι 5 χρονια πισω), ετσι ωστε οσοι ενδοιαφερομενοι εχουν καποιες προτασεις - τροποποιησεις για βελτιωση να τις περασουν μεσα στο καταστατικο