10 σελιδες αυτα γραφω κωστα
άλλαξε το βαλε ημερομηνια!!!
Νομιμότητα δοκιμαστηρίου(ων)
ρε μάτσο, συγνώμη ρε φίλε, έχω εγώ ένα κατσικοχωραφο
και κόβω τον κασμά στον ώμο, χωρίς μηχανήματα ,πάω, το σκάβω και του βάζω μέσα μια λαμαρίνα
και δεν ξαναπατάω ποτέ, αυτό τώρα τη είναι χωράφι η δοκιμαστήριο
και πες ότι μετά ξαναπάω, χωρίς σκαπανικα, με το μηχανάκι μου το δηλωμένο(που μπορ να μεταφέρω άνετα) και το καφεδάκι μου στο χέρι, να κάνω τα τεστ μου αυτό αυτομάτως τη με κάνει παράνομοπου και γιατι;
και κόβω τον κασμά στον ώμο, χωρίς μηχανήματα ,πάω, το σκάβω και του βάζω μέσα μια λαμαρίνα
και πες ότι μετά ξαναπάω, χωρίς σκαπανικα, με το μηχανάκι μου το δηλωμένο(που μπορ να μεταφέρω άνετα) και το καφεδάκι μου στο χέρι, να κάνω τα τεστ μου αυτό αυτομάτως τη με κάνει παράνομοπου και γιατι;
είναι χωράφι αν σου την πέσουν δεν θα μπορείς να πεις δοκιμαστήριο!!!
Δεν μπορείς να βγάλεις το μηχάνημα από το σπίτι όχι για έρευνα αλλά ούτε στον ηλεκτρονικό χωρίς άδεια!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
εαν θεωρεις εσυ μια τρυπα με μια λαμαρινα μεσα δοκιμαστηριο ναιιι!!!!!! κανεις δεν θα σου πει γιατι την ανοιξες
για το δηλωμενο οπως λες μηχανακι αν σε πιασουν να το μεταφερεις μπορει και να μην το χασεις αλλα το ντραβαλο που θα τραβηξεις αρκει
εδω μιλαμε για οργανωμενα δοκιμαστηρια για νομιμες μετακινησεις και πανω απ ολα για νομιμες συγκεντρωσεις με δοκιμες διαφορων μηχανηματων ειτε νεων μοντελων που καθε λιγο και λιγακι εμφανιζονται με επιδοσεις που καταληγουν δυστυχως μετα την αγορα τους να μην καμια σχεση με την πραγματικοτητα ειτε νεοαποκτηθεντων παλαιων μηχανηματων απο τον αγοραστη τους για εξασκηση η για δοκιμη πριν το αγορασουν
δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο τα 2 δοκιμαστηρια που αναφεραμε μεταξυ τους
κωστα στο χωράφι μου ρε φίλε δεν κάνω ερεύνα
ερευνά κάνουμε όταν ψάχνουμε να βρούμε κάτι που δεν ξέρουμε ούτε που είναι ούτε τι είναι
να ερευνήσω το χωράφι μου να βρω τι την λαμαρίνα που έβαλα εγώ
και πες οτι μου την πέφτουνε πριν φύγουμε λοιπον για τα διαδικαστικά τους λέω παιδιά εκεί υπαρχει αυτό το περνώ μαζί μου λοιπον και φτάνουμε στο δικαστήριο τι γίνεται κατηγορούμε γιατί
κωστα στο χωράφι μου ρε φίλε δεν κάνω ερεύνα
ερευνά κάνουμε όταν ψάχνουμε να βρούμε κάτι που δεν ξέρουμε ούτε που είναι ούτε τι είναι
να ερευνήσω το χωράφι μου να βρω τι την λαμαρίνα που έβαλα εγώ
και πες οτι μου την πέφτουνε πριν φύγουμε λοιπον για τα διαδικαστικά τους λέω παιδιά εκεί υπαρχει αυτό το περνώ μαζί μου λοιπον και φτάνουμε στο δικαστήριο τι γίνεται κατηγορούμε γιατί
Δημήτρη είναι γνωστά αν θα έρθουν θα έρθουν από καλοθελητή!
Θα δουν ένα μηχάνημα να έρευνα και να σκούζει στη λαμαρίνα!
Τέλειωσε είναι τεκμήριο έρευνας!
Ακόμα και σε δικό σου χώρο για να βάλεις μηχάνημα θες άδεια!
Δεν θα δεχτούν ότι ψάχνεις αυτό που έβαλες εσύ αλλά τον τενεκέ που έβαλε ο παππούς
Μη χάσουν το 50+ % και δεν έχουν να δώσουν στους δανειστές!!!
αν δεν κανεις ερευνα οπως λες τοτε τι το θες το δοκιμαστηριο
αν σου την πεσουν οπως λες οταν κανεις ερευνα ασχετως αν την εβαλες εσυ την λαμαρινα χρειαζεται αδεια για την ερευνα
οταν λοιπον σε πανε στο δικαστηριο με τουλαχιστον 2 κατηγοριες
κωστα το ξέρω ότι θες άδεια ρε φίλε ακόμα και σε δικο σου χωραφι
άλλα αυτό μου θυμίζει λίγο ορισμένες πινακίδες που βλέπω στο δρόμο
που αντί π.χ να κάνουν διανοίξει μιας στροφής πράγμα που απαιτεί κάποια δαπάνη
βάζουν μια πινακίδα με ανώτατο όριο ταχύτητας τα 30 κι αν συμβει κάτι σου λένε κύριε έτρεχες …
βάζουν μια πινακίδα με ανώτατο όριο ταχύτητας τα 30 κι αν συμβει κάτι σου λένε κύριε έτρεχες …
καλώς Ήρθες στην Ελληνική πραγματικότητα χαχαχαχαχα!!!
Δυστυχώς φίλε έτσι είναι όπως τα λες!!!
σίγουρα δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους
αυτό όμως που θα κάνει το ένα παράνομο και το άλλο νόμιμο τι θα είναι η ποιοτική τους διαφορά;
ορε μητρο τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις για ποιοτικες διαφορες???
μα μπορεις να συγκρινεις ποιοτικα το δοκιμαστηριο του λεων με μια λαμαρινα που μου αναφερεις
οσο για το νομιμο δεν εχεις παρα να ενημερωσεις την τοπικη αρχη οτι πας για δοκιμες και ολα μελι γαλα
ενω στο αλλο τι θα τους πεις???
περα ομως απο αυτο διαβασε και το παραπανω ποσταρισμα μου για να καταλαβεις περισοτερα
μίτσο δεν διαφωνώ με την προσπάθεια ισα ισα
αυτο που προσπαθώ να πω είναι αφού θα υπάρξει συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους
ίσως να πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστη σφαιρικά και ρεαλιστικά γιατι πες ότι τελικά
φτιάχτηκαν 2-3 δοκιμαστήρια για το καλό όλων ποιος δεν θα το θελε φαντάζομαι μόνο μερική έμποροι
και πες ότι θέλω να δοκιμάσω το τοπικό μου και έρχομαι η ακόμα καλύτερα να γίνονται συναντήσεις χωρίς φόβο μήπως μας πάρουν τα μηχανάκια
το νόμιμα ξαναλέω εγώ ρε φίλε πχ γουστάρω να ασχολούμαι με την ραβδοσκοπία και ανεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο χωράφι μου με τις 2-3 τρύπες
και προσπαθώ να βγάλω άκρη γράφω σκίζω χαμογελάω σπάζω γιατι να είμαι παράνομος….
@VAN:
τελικα το κειμενο το βρηκα. μου το εστειλε μηνυμα ενας συναδερφος. τωρα πως το ανεβαζω εδω??
δεν μπορω να καταλαβω το ολο στησιμο για την κατοχη και την χρηση ανιχνευτων. ποιον εξυπηρετει???? εγραψε ο πανας παλια ο νομος ηταν ελευθερα να χρησιμοποιει ο καθενας τον ανιχνευτη του χωρις σκαπτικα. αλλαξε. το κενο ομως αυτης της χρησης δεν καλυφθηκε με καποιο αλλο μετρο. δηλαδη να δωσει το κρατος μερη σε ολη την επικρατεια για χρηση των ανιχνευτων. θελει χρηματα. πολυ ωραια ενα παραβολο και να γυρναει ο καθενας ελευθερα στο αλφα μερος. και το αλλο.. ποιοι θα ηταν οι ενδιαφερομενοι για το βητα μερος. θα μου πει καποιος ναι υπαρχουν αρχαια. μα εχει το κρατος στην καθε περιφερεια ανθρωπους υπαλληλους 'η ιδιωτες με συμβαση εργου να αναλαμβανουν αυτες τις περιπτωσεις??? παμε στο αλλο. εχει καποιος μια πληροφορια. υπαρχει ο αντιστοιχος φορεας να αποτανθει??? εννοω κρατικος. εαν η καθε περιφερεια ειχε τετοιο γραφειο θα μπορουσε το κρατος να προσλαβει ανθρωπους, για καποιο χρονικο διαστημα και μετα σκαπτικα που διαθετει η καθε περιφερεια να γινονται ολες οι δουλειες. ποσοι απο εμας εδω μεσα ξερουμε αρκετα και δεν κανουμε τιποτα??? δεν θα μπορουσαμε με τις γνωσεις μας να φερουμε σε περας μια αποστολη?? ας παμε στις παραλιες. ο καθε δημος να προσλαβει ή να δωσει δικαιωματα χρησης ανιχνευτων για καθαρισμο των παραλιων και τα ευρηματα να τα παραλαβει ο ιδιος. στη παραλια που συνηθως παω στο γυναικοχωρι, απεναντι απο το λιοστασι που εχει η γυναικα μου τη χαιρομαι. γιατι ειναι πεντακαθαρη. οτι μεταλικο εχω πιασει το μαζεψα. να δοθουν κινητρα σε ανεργους που εχουν γνωσεις να αναλαμβανουν ιδιωτικες περιοχες με παροχη υπηρεσιων. και τι χασανε οι κυβερνησεις τοσων κρατων που ειχανε αλλο μοντελο διαχειρησης απο εμας??γιατι να μην μπορω να καμαρωσω εδω για τα ευρηματα μου οπως καμαρωνα στην αυστραλια?? και εννοω ευρηματα παραλιας. με εναν πιο ελευθερο χαρακτηρα το κρατος εχει να κερδισει τα δεκαπλασια απο το οσα εισπρατει. τα τελευταια χρονια δε πολλοι αγοραζουν ανιχνευτες απο το εξωτερικο με τον φοβο να μην στοχοποιηθουν. γιατι να ντρεπομαι που εχω εναν ανιχνευτη και το ονειρο που εχω να βγω με την κορη μου στη παραλια να μην μπορω να το κανω?? ετσι ουτε φπα εισπρατει το κρατος ουτε εισαγωγικους φορους. τι θα γινει με τους ντοπιους κατασκευαστες??? τι μεριμνα εχουν σαν ηλεκτρονικοι που απο οτι γνωριζω ουτε ενας δεν εχει παρει ενα επιδοτουμενο προγραμμα για να βοηθηθει η επιχειρηση του??αυτα και αλλα πολλα θα ελεγα στους υπαλληλους του υπουργειου εαν ημουν κι εγω εκει στη συναντηση
θελετε να φτιαξετε ένα δοκιμαστηριο φτιαξτε το , είναι αναγκη να το φωνάξεις απ την ντουντουκα , παω εγω σενα χωραφι μου το φραζω περιμετρικα , ανοιγω 20 λακους με το jcb και βαζω απ όλα μεσα , και αλουμίνια και κενα και τα παντα , το λεω σε 2-3 και οποιος θελει ερχεται και δοκιμαζει τα μηχανήματα του υστερα από συννενοηση τηλεφωνου , δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν βιντεο , την δουλεια μας θελουμε να κανουμε και να περασουμε καλα όχι να κανουμε διαφημιση , οσο υπαρχουν ΑΡΧΑΙΑ στην Ελλαδα παντα θα υπαρχει θεμα ερευνας , ρε δεν βλέπεται τι γινεται , τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας δικα τους , ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ για μια ζωη αλλα ότι βρω θα είναι δικο μου και όχι να τα χαρισω στους χαρτογιακάδες !
Δημήτρη το έθεσα εξ αρχής!
Δεν μπορείς να πουλάς νόμιμα μηχανήματα και να με λες παράνομο από υποψία και μόνο!!!
Πρέπει να δοθεί λύση ! ή απαγορεύεις την πώληση και σταματά το παραμυθεί ή τα επιτρέπεις ¨ελεύθερα¨ σε περιοχές μη χαρακτηρισμένες!
Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος?
Αυτή η λύσει εξυπηρετεί το εμπόριο αλλά τι να το κάνω που θα είναι στο ράφι γιατί δεν μπορώ να το κυκλοφορήσω?
Συμφωνω απολυτα. Εμας τους απλους χρηστες - ψαχτηρια ο παραγοντας δοκιμαστηριο δεν μας ενδιαφερει καθολου. Στο ιδιο δοκιμαστηριο τα αποτελεσματα μπορουν να αλλαξουν δραματικα ακομα και για το ιδιο μηχανημα εφοσον αλλαξουν οι καιρικες συνθηκες, οι χειριστες κλπ. Οποτε προς τι ολο αυτο το ζορι????
Εδω παμε σε ετοιμα δοκιμαστηρια και το ριχνουμε στον υπνο αντι να δοκιμασουμε τα μηχανηματα που εχουμε κοντα μας, τωρα τι πονος μας επιασε????
@Geo:
Συμφωνω απολυτα. Εμας τους απλους χρηστες - ψαχτηρια ο παραγοντας δοκιμαστηριο δεν μας ενδιαφερει καθολου. Στο ιδιο δοκιμαστηριο τα αποτελεσματα μπορουν να αλλαξουν δραματικα ακομα και για το ιδιο μηχανημα εφοσον αλλαξουν οι καιρικες συνθηκες, οι χειριστες κλπ. Οποτε προς τι ολο αυτο το ζορι????
Εδω παμε σε ετοιμα δοκιμαστηρια και το ριχνουμε στον υπνο αντι να δοκιμασουμε τα μηχανηματα που εχουμε κοντα μας, τωρα τι πονος μας επιασε????
Στον μητσο πες τα Γιωργο που εφαγε την φλασια !!
Δεν θα μπορουσα να βρω καλλιτερο παραδειγμα που να αντιπροσωπευει τοσο τελεια τον περιπτωση μας
Μητσο , οταν θα πατε να μηλησεται με τους ΚΥΡΙΟΥΣ , βαλε καλα μεσα στο σκεπτικο σου , το ανωτερω παραδειγμα
Επισης σε ενημερονω , οτι ασχετα ποσες φορες ηρθα σε επαφη με το Υπουργειο , δεν δεινουν λυση για τις ιδιοκατασκευες ( ραβδοσκοπικα , βεργες , γεννητριες κλπ )
Για αυτο πες στους , οτι οσο αυτοι μας γραφουν , εμεις ακομη περισσοτερο
Αυτοι πρεπει να αλαξουν σταση , οχι εμεις
ευχαριστω