@panasss:
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η σταθερότητα στις απόψεις σας!!!
Εφόσον έχετε αποδεχτεί να σας φέρονται λες και είστε κατηγορούμενοι
και πρέπει να δίνεται παρουσία στο ΑΤ της περιοχής σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα?
Τι το συζητάμε?
Το να παίρνεις άδεια για να κυκλοφορείς εφαρμόστηκε σε ολοκληρωτικά πολιτεύματα
και απέτυχε!
Αν κάνουμε μια επαφή με τις εταιρείες που πωλούν μηχανήματα και τους πάμε στα δικαστήρια θα δείτε πως θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα!
Αλλά είπαμε βλέπετε το δέντρο!!!
@KYRITSIS:
Παιδιά γιατί η τόση αντίδραση?
Ο Μήτσος είπε 5 πράγματα ώστε να γίνονται τα πράγματα νόμιμα, και βλέπω να εξελίσσεται το θέμα μόνον αντιδραστικά απο ορισμένους.
Εγώ απειλήθηκα απο τους αρμόδιους με φράσεις όπως να μή σε ξαναδώ εκεί, και τι γύρευε εκεί το JCB? και δεν όφειλες εσύ να τους πεις ότι υπάρχει και ένας νόμος?
Εγώ δεν είμαι η αστυνομία….όπως και άλλα πολλά.
Και άντε προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αν δεν βγάλετε βίντεο απο μελλοντική συγκέντρωση δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα,
αλλά τι πιθανότητες δίνετε σε αυτό?
θα παίζουμε τώρα με πιθανότητες?
Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη εάν μας πάρουν όλους στο τμήμα και κατασχέσουν τα μηχανήματα?
Ο Κυρίτσης δεν έχει συμφέρον να κάνει μία νόμιμη παρουσίαση του Lorenz Deepmax Z1?
Ο Κυρίτσης δεν έχει συμφέρον να αλλάξει κάτι στο καλύτερο? τώρα μπαίνει ο πελάτης μέσα στο κατάστημα, και ρωτάει για το νόμο, του δίνουμε την απάντηση και λέει "ευχαριστώ, με καλύψατε, γειά σας!"
Πιστεύω ότι είμαι περισσότερο μαζί σας και όχι απέναντι.
Μπορούμε να ζητήσουμε παρά κάποιες τροποποιήσεις στους όρους της άδειας, έχω σημειωμένα τα στραβά των αδειών, τα σημεία όπου "δεν δουλεύουν" οι άδειες,
και οι του ΥΠ.ΠΟ δεν μπορούν να το αρνηθούν αυτό.
Εαν δε λυθεί το θέμα περί συναντήσεων, και αδειών οι οποίες μας καθιστούν νομιμότυπα νόμιμους και στην πράξη παράνομους τι συλλόγους φαντασιωνόμαστε?
Οι σκέψεις είναι κοινές, χρόνια τώρα πουλάτε με τον ίδιο τρόπο, μάλλον θα έπρεπε να σκεφτείτε από καιρό πριν να εφαρμόσετε μια πίεση στην εξουσία για να μπορέσετε να αυξήσετε την πώλησή σας, βέβαια ποτέ δεν είναι αργά!!!!
Εσείς οι έμποροι θα έπρεπε να τρέχετε την δουλειά και να είστε μπροστάρηδες, κοιτάξτε αυτούς που πωλούν πιστόλια (πολύ σκληρότερος νόμος και έλεγχος από την εισαγγελία) και ακολουθήστε τους, όταν ζητήθηκε από μια ομάδα εδώ Κορινθία βοήθεια για σύλλογο σκοπευτικό από γνωστό έμπορα του είδους, σε 1 ημέρα ο δικηγόρος του είχε φτιάξει τα χαρτιά!!!!!
Το αντικείμενο μπορεί να μην είναι ξανά στημένω (δεν έχει ξαναφτιαχτεί σύλλογος ή λέσχη και δοκιμαστήριο νόμιμο) και να είναι πρώτη φορά που θα γίνει, αλλά εσείς πρέπει να γίνεται οι μπροστάρηδες και να μην περιμένετε να βρείτε 1-2 μέλη μιας σελίδας και να σας το στήσουν!!!!
Για εμένα μαζευτείτε οι έμποροι συνενωθείτε, συνενωθείτε, ξεκινάτε και μετά αφού οι δικηγόροι σας βγάλουν άκρη πως έχει ο νόμος και ποίες είναι πραγματικά οι υποχρεώσει και ποια τα δικαιώματα, κάνουμε συζήτηση!!!!
Έως τώρα αερολογούμε και λέμε διάφορα. Και μην νομίζετε ότι αν πας και κάνεις ένα αίτημα σε έναν υπάλληλο του πολιτισμού θα πάρεις την απάντηση σου, δεν είναι ούτε νομοθέτης, ούτε νομογνώστης, απλά τους δίνεις το δικαίωμα να γίνει παντογνώστης !
Παντογνώστης στην δική σου την καμπούρα!!!!!!
Αυτά τα λίγα από εμένα φιλικά Τάκης!!!!
Υ.Γ. Σκεφτείτε το, έσοδα θα έχετε!!!!!! (και δεν μιλώ μόνο για εσένα, αλλά και τους υπόλοιπους εμπόρους που απλά μπαίνουν βλέπουν και βγαίνουν)
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.