Aν θέλετε παιδιά προωθήστε το καταστατικό του συλλόγου να το δω και εγώ στο takis_apogonos@yahoo.gr , εγώ και καμιά 20αριά άτομα ακόμα που είχαμε μαζευτεί από την προηγούμενη προσπάθεια ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε!!!!!!
και όσον αφορά την παρουσία του συλλόγου και ιντερνετικά και για να μην υπάρχει κόστος μου περισσεύουν αρκετά domain names από την αναβάθμιση που είχα κάνει στην εταιρία μου, τα οποία έχουν και δωρεάν hosting ένα εξ αυτών είναι το και το www.apostatika.gr
-
Νομιμότητα δοκιμαστηρίου(ων)
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Δεδομένου του χρόνου που παρήλθε,
θέλω να ρωτήσω αν επεξεργαστήκατε τις μικρές αλλά καίριες τροποποιήσεις του καταστατικού που πρότεινα,
ώστε ο σύλλογος να μην δύναται να καταστεί από καταστατικού του χειραγωγούμενος απο συμφέροντα,
και να είναι αδέσμευτος, και ποια η γνώμη σας για αυτές.σουλη σου προωθω σε μαιλ το μαιλ του γιαννη για να δειτε τις αλλαγες
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
ο νόμος είναι ίδιος με τα ελεύθερα σκοπευτήρια, για να πας να ρίξεις πρέπει να έχει εκδοθεί πρώτα άδεια από την υπηρεσία (εδώ είναι απλό είναι η αστυνομία και είναι εύκολο) και πρέπει να έχουν δηλωθεί η σκοπευτές και τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, ημερομηνίες και ώρες κτλ, σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομο!!!!
δεν ειναι ετσι με τα σκοπευτιρια οπως τα λες εκτος και εαν εννοεις σκοπευτιρια με οπλα οχι κυνηγιου
αν το σκοπευτιριο ειναι για κυνηγους οπως το σκοπευτιριο του σχιστου π.χ το δημιουργει και το λειτουργρει ο συλλογος το μονο που χρειαζεσαι ειναι να εισαι μελος του συλογου και να εχεις νομιμα το οπλο με αδεια οπλοκατοχης
τωρα πιστευω πως αν γινιυμε συλλογος με επισημη αδεια (λιγο χλωμο με αυτο το κρατος και τους νομους του) θα εχουμε το δικαιωμα να φτιαξουμε δοκιμαστηριο στο ονομα του συλλογου -
ο νόμος είναι ίδιος με τα ελεύθερα σκοπευτήρια, για να πας να ρίξεις πρέπει να έχει εκδοθεί πρώτα άδεια από την υπηρεσία (εδώ είναι απλό είναι η αστυνομία και είναι εύκολο) και πρέπει να έχουν δηλωθεί η σκοπευτές και τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, ημερομηνίες και ώρες κτλ, σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομο!!!!
δεν ειναι ετσι με τα σκοπευτιρια οπως τα λες εκτος και εαν εννοεις σκοπευτιρια με οπλα οχι κυνηγιου
αν το σκοπευτιριο ειναι για κυνηγους οπως το σκοπευτιριο του σχιστου π.χ το δημιουργει και το λειτουργρει ο συλλογος το μονο που χρειαζεσαι ειναι να εισαι μελος του συλογου και να εχεις νομιμα το οπλο με αδεια οπλοκατοχης
τωρα πιστευω πως αν γινιυμε συλλογος με επισημη αδεια (λιγο χλωμο με αυτο το κρατος και τους νομους του) θα εχουμε το δικαιωμα να φτιαξουμε δοκιμαστηριο στο ονομα του συλλογου