Καλησπέρα σε όλους θέλω να σας αναφέρω κάποιες δοκιμές που έκανα με το μηχάνημα μετά από την αναβάθμιση πού έγινε την Τετάρτη .
Η αναβάθμιση την έκανε ο Γιάννης ο Κυρίτσης και τον ευχαριστώ διότι δεν διατίθεται ακόμη επίσημα από την εταιρία, παρόλα αυτά την είχε διαθέσιμη σαν αντιπρόσωπος και την φορτώσαμε κανονικά.
Επί δύο μέρες σε μέρος με πολλά σκουπίδια διάφορα, από σύρματα φυσίγγια κυνηγών, κεραμίδια κλπ έβγαλα προσωπικά μερικά συμπεράσματα, καταρχήν η βασική αλλαγή στη λειτουργία του είναι η 5η Πέμπτη φωνή και όχι μόνο, αλλά σε αυτή θα εστιαστούμε για την ώρα .
Δηλαδή στους 4 ήδη υπάρχον ήχους πού είχε προστέθηκε ακόμα ένας, (τα γράφω έτσι αναλυτικά για να καταλαβαίνουν όλοι, κάτοχοι και μή) λοιπόν μιλάμε πάντα για λειτουργία με δίσκο εγώ χρησιμοποιώ τον 35dd διότι για αυτό προορίζεται.
Υπάρχει κανονικός διαχωρισμός που δουλεύει στην πράξη με δύο ξεχωριστούς ήχους, χοντρό μπάσο στα σιδηρούχα και λεπτή ψιλή φωνή στα ευγενή και με νούμερα αγωγιμότητας, είχε αρκετά καλή επιτυχία στούς περισσότερους στόχους λίγες φορές με μπέρδεψε.
Παραδείγματα στόχων: σύρματα παλιοσίδερα απόλυτο, φυσίγγια ντεμή όχι πάντα, έβγαζε και καλό και άχρηστο εκεί μπερδευόταν μερικές φορές ειδικά στα σχετικά πρόσφατα φαινόταν δηλαδή τα μέταλλα. Μολύβια παλιά, ασημένια πολύ σταθερό, εκεί που το έπιανε από την αρχή έτσι το συνέχιζε μέχρι που το βγάζαμε, μ’ άρεσε αυτό.
Επίσης είναι απόλυτα ήσυχο θυμίζει Vlf νομίζεις ότι δεν δουλεύει τόσο πολύ!! μάλιστα γρήγορο αφού μερικές φορές το περνούσα πάνω από σίδερα να δώ τι γίνεται αν έχει πάθει τίποτα . Αν εξαιρέσεις το βάρος του που δεν έχει καμία σχέση με τα Vlf το μόνο μειονέκτημα, σε κουράζει η πολύωρη χρήση κακά τα ψέμματα..
Mαζί με το δικό μου ήταν και ένας φίλος που ήμασταν παρέα και είχε το Garrett At pro το οποίο ακολουθούσε από πίσω σε απόσταση τουλάχιστον 15 μέτρων διότι επηρεαζόταν και δεν δούλευε. Το είχαμε για επιβεβαίωση των στόχων και ειδικά του διαχωρισμού για να δούμε τι κάνει το άλλο, βέβαια υπήρχαν στόχοι που δεν τους έβλεπε το At pro λόγου βάθους αλλά όταν σκαβόταν το μέρος άρχιζε και τους έπιανε στη πορεία.
Αυτά σε γενικές γραμμές για ότι άλλο προκύψει τα λέμε…
Φιλικά !!