Kαλημερα σε ολους σημερα ξυπνησα με ενα αισθημα χαρας και αισιοδοξιας και αυτο οφειλεται στα παιδια του φορουμ…. σε ολους μας γιατι με τους ρυθμους της καθημερινοτητας καμια φορα χανουμε την ουσια και αυτην για μενα ειναι η αλληλοβοηθεια που προσφερουμε μεταξυ μας εδω μεσα, πολλοι ισως να την θεωρουνε δεδομενη αλλα στους καιρους που διανυουμε δεν ειναι. Για να μην πω πολλα...θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη που εχουνε βοηθησει καποιον, ειτε εμπρακτα ειται με τις γνωσεις τους η με οποιονδηποτε τροπο και αυτο το θεωρω παρα πολυ σημαντικο και εκει βρισκω τον λογο υπαρξης του φορουμ....σας ευχαριστω ολους που με εχετε βοηθησει και που βοηθατε κοσμο να μαθει καινουρια πραγματα οσον αφορα το χομπι μας.Αυτην την αναγκη ειχα....να εξωτερικευσω το συναισθημα που εχω αποκομισει απο την σελιδα μας...την καλημερα μου και να συνεχισουμε ολοι μας σε αυτο το πνευμα μονο καλο θα βγει....
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αν εβγαλες κατι με την βοηθεια των ραβδοσκοπων επι χαρτου η την βοηθεια καποιων σημαδοφαγων ΜΗΝ τους ξεχασεις , αν τωρα δεν ισχυει κατι τετοιο και εισαι απλα ευδιάθετος καλη σου μερα και παντα χαρουμενος μαζι κι ολοι εμεις οι υπολοιποι !!
οχι φιλε μου δεν εβγαλα κατι μακαρι να εβγαζα…οσοι με γνωριζουνε ξερουνε πως θα επρατα και ποια ειναι τα πιστευω μου..εγω επικροτω την προσπαθεια ολων που αφιλοκερδως βοηθανε ητε κατασκευαστικα η γενικοτερα με τις γνωσεις τους εγω επικεντρωνομαι στην προθεση συνανθρωπων-να μοιρασουνε τις γνωσεις τους-εμπειριες τους και που καμια φορα τα θεωρουμε δεδομενα ολα αυτα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..... ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ