Διαλεξα τον τιτλο για να τον ξεμπροστιάσω αν ανήκει εδω μεσα δεν εχει καμμια θεση. Σημερα το πρωι εσκαβε με ενα gkaretati στη παραλια νεωνν επιβατων τον πλησιασα με καθε καλη εννοια για ανταλαγη αποψεων . Αυτος κρατουσε ανιχνευτη στα χερια εμενα εκανε ανακριση αν εχω αδεια και μου ειπε ολο χαρα οτι τους εχει καρφωσει ολους τον ψηλο απο την Περαια το α τον βητα να πληρωσουν κανα 2000 ευρω αυτοφορο λεει και να χασουν και το μηχανημα τους να μαθουν που του εκοψαν το μεροκαματο απο 50 ευρω που εβγαζε τωρα βγαζει 10 και αυτος λεει δεν ειναι ******* που εβγαλε αδεια και εδωσε 500 ευρω σε τηλεφωνα για να μαθαινει τι γινεται και εχει λαι λευκο μητρωο και ερχονται και ερχονται οι αλλοι οι εγκληματιες και του τρωνε τη δουλεια. Πηρε δε και την αρχαιολογο και εκανε παραπονα τι μας δινετε τις αδειες εμας και αφηνετε τους αλλους να αλωνιζουν. Του ειπα οτι δεν μιλαει ομορφα και εφυγα να μην γινει τιποτε αλλα. Ο εχθρος ειναι εκ των εσω αδελφια μην τον:36_1_18: ψαχνετε αλλου.
-
Ενας μα@ακας με ξανθο περουκίινι.
τον βλεπεις τακτικα? μια φωτο και αναρτηση σε διαφορα φορουμ θα ειναι η καλυτερη τιμωρια
καλα εχουμε τετοιους στην γειτονια?
ουτε ονομα ρωτησες?Οχι παρη δεν τον εχω ξαναδει και ουτε θελω. Εχει 6 χρονια που ασχολειται μου ειπε. Ο τιτλος του θεματος ειναι η περιγραφη του. Το περουκινι ηταν ασορτι με το γκαρετακι στο χρωμα.
-
Χα χα ωραιος ο καπτεν. Και εγω εχω ενα χωρις περουκινι. Και βρισκει και τετοια.
και κοβει το μεροκαματο του ανθρωπου. Λες να με καρφωσει ?
εχει δικιο ο ανθρωπος και βεβεα του κοβεις το μεροκαματο .
ξερεις ποσα λευτα θελει να συντηρει το περουκινι καθε 6 ξαμηνο ?
βαλε και το λαδοματακι κανενα κερασμα στα παληκαρια που ειναι πισω του !
πως θα βγει στα εξοδα ???
ασε που το χειμονα πρεπει να αλαξει χρωμα και περουκινι μαυρο ,
( λογο εποχης ) ολλα αυτα ειναι ευρω , δεν ειναι αστεια . -
φιλε geotimax επιδη καπου παει το μιαλο μου, μηπος ειναι χοντρος με μαυρο τζιπ?????
κοντος και χοντροκομενος οχι κοιλιες και τετοια αλλα χοντρα χαρακτηριστικα αυτο που λεμε κοντοχοντρος. Για τζιπ δεν προσεξα αυτος ρωτουσε που ειναι το αμαξι μου καταλαβαινεις γιατι .
-
κοντος και χοντροκομενος οχι κοιλιες και τετοια αλλα χοντρα χαρακτηριστικα αυτο που λεμε κοντοχοντρος. Για τζιπ δεν προσεξα αυτος ρωτουσε που ειναι το αμαξι μου καταλαβαινεις γιατι .
Υ.Γ. Δεν νομίζω να εχει μαυρο τζιπ για τον εξης λογο. Οταν εφυγα απο κει με ακολουθησε ενας παππους που ειχαν πιασει την κουβεντα πριν. Οπως βαδιζαμε παρεα μεχρι που εφτασα στο αυτοκινητο μου τον λεω δεν μιλάει ομορφα ο δικος σου δεν ντρεπεται λιγο να καρφωνει τους αλλους γιια να επιβιωσει αυτός. Και μου λεει φουκαρας ειναι μωρε εγω τον πουλησα το δικο μου το αμαξι για 150 ευρώ. Δεν εχει μια. Τον ειπα δεν υπαρχει δικαιολογια κλπ κλπ. Οποτε μαλλον τζιπ δεν πρεπει να υπαρχει αλλα ποτε δεν ξερεις.