Οι Σωτήρες μας …...........http://www.katohika.gr/2014/06/kai-episimos-ipo-kseni-katoxi.html , και Ε Σ Υ Έλληνα σκύψε και άλλο το κεφάλι , και πλήρωνε , πλήρωνε , πλήρωνε γιά να ακούς απο τους Ε Θ Ν Ο Π Α Τ Ε Ρ Ε Σ μας ΄΄΄τρώμε και με τα πόδια , με την παρέα μας , και με τους φίλους μας , στην υγειά του - Κ Ο Ρ Ο ' Ι ' Δ Ο Υ - και Ε Σ Υ έλληνα σε λίγο που δεν θα έχεις ψωμί για να φάς , σπίτι να μείνεις , θα Ε Ι Σ Α Ι ένα τίποτα . Το είπε και ο Κοσμάς ο Αιτωλός στίς προφητίες του ΄΄΄΄ Το κακό θα έρθει απο τους διαβασμένους ΄΄΄ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
Κακο πραγμα νασε φτωχος .. αδιαβαστος…...καπια παλληκαρια αυτονων των αδιαβαστων μισησαν την ζωη των πατεραδων των
εβγαλαν πανεπιστημια και ποιος τον ειδε τον παναη......σημερα πολιτικοι απο τζακια ειναι λιγοι.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. για πιο πραγμα ? για να μας ξεκανουν σιγουρα....
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
φιλε μεταλ καποια στηγμη που θα εχεις λιγο χρονο κατσε και δες το βιντεο φιλε…και μετα θα σε ρωτισω εγω...
ειναι περα για περα αληθεια φιλε...ψαξου και ενημερωσου
και δεν τα υσχηριζετε..τα δινει ολα με αποδηξεις και στοιχεια
μιλανε με επισημα εγγραφα
και αν θελεις πες μου να σου στειλω στανταρ βιντεο γενικα...αλλλα δες το παραπανω
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
μην παραμυθιαζεσαι φιλε μεταλ….
παρτο απο την αρχη με αλλο ματι....δεν ξερω τι βιντεο εχεις ..αλλα στο ξανα λεω ψαξτο το θεμα πιο βαθια απο εκει που πρεπει γιατι πεζει πολυ λασπη απο παντου....
οσο για τα ομολογα υπαρχει αποφαση δηκαστηριου φιλε που λεει οτι υπαρχουν και ειναι νομιμος κατοχος!!
το σημαντικο ειναι τα καταπιστευματα φιλε...εκει να δεις τι πεζει....γμστ..
και αυτο που τρεχει τωρα και ειναι πολυ σημαντικο ειναι αυτο που γινετε με το Τ.Χ.Σ.....χαμος αδερφε....δες το βιντεο αυριο ...φτιαξε ενα καφε και δωσε βαση -
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
και φατσες κοβω και φατσα ειμαι….
οσο για την φατσα του και τον τροπο του δεν εχεις αδικο φιλε...και μενα μου σκαει χαζα...αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το θεμα....γιατι και αυτοι με τις γραβατες ειναι χειροτεροι...
μπορεις ομως να ακουσεις αλλους ομιλιτες οπως θεοδοροπουλο-λαμπρακη-βαλσαμακη-καλογεροπουλο....
αλλα αν ξεραμε και ειχαμε κατανοηση αυτα που ξερουν μπορει να μιλαγαμε χειροτερα απο το σωρρα φιλε....
τεσπα δε θελω να πισω κανεναν...απλα να του το πω και απο εκει και περα ας τα δει και ας βγαλει γνωμη...
καλο βραδυ επισης φιλε
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
φιλε dempreli το οτι ψαχνει για κοροιδα πως το καταλαβες φιλε μου…...???
μηπως μας ζητα κατι αντι για κατι???για να καταλαβω και γω που ειναι η απατη ρε φιλε.....
ουτε κομμα θελει να κανει να πεις οτι μας ψινει για κατι τετοιο...ουτε λευτα μας ζητα ουτε τπτ...
κοιτα εγω θε θα κανω το δικηγορο του σωρρα...εγω απλα αυτο που λεω ειναι ο καθενας να κατσει να ψαξει μερικα πραματα και οχι να τρωει το παραμυθι του κατεστημενου οκ..
γιατι παντου τα παπαγαλακια ειναι σε ετοιμοτητα να ριξουν ΄λασπη φιλε....
και αντε να σου πω ο σωρρας δεν εχει φραγκο τσκιστο οκ...αυτα που λενε για τα καταπιστευματα ξερεις τι ειναι φιλε??ειναι λευτα της ελλαδας..οχι του σωρρα...
τεσπα μπορω να σου πω πολλα αλλα δεν εχει νοημα απο την στηγμη που υπαρχουν χιλιαδες βιντεο να δεις πιο καλα...αν θελεις δες το βιντεο πιο πανω και θα καταλαβεις πολλα -
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
μια φορα και ενα καιρο σε ενα χωριο βρεθηκε ενα αυγο
το αυγο εσπασε και απο μεσα βγηκε μια νεραιδα
μεγαλωσε ομορφυνε,ολοι στο χωριο τις ειχαν εμπιστοσυνη,και αυτη αρχισε να μοιραζη τα χωραφια κρυφα σε αλλα χωρια ξενους προς τον τοπο
μεσα ομως στο χωριο ολοι καλοπερνουσαν,ειχαν την νεραιδα να νοιαζεται για το τι θα φανε και τι θα πιουνε,στα χωραφια δεν πηγαινανε,γιατι τα ειχα αναλαβη ολα η νεραιδα,και την σπορα και την συγκομιδη
ηρθε ομως η ωρα που η νεραιδα πεθανε,και οι κατοχοι των χωραφιων αρχισαν να εμφανιζωνται και να ζητανε αυτα που ειχαν αγοραση απο την νεραιδα
μουγκαμαρα στο χωριο,εκτος απο μια δυο φωνες το πολυ που σκουζανε
περασαν τα χρονια αλλα οι χωριατες εκει κολλημενοι στην ξαπλα και στην ανεμελια,δεν τους ενοιαζε τιποτα,φαι και ποτο εστω και λιγοστο ειχαν
και περιμενανε στον αιωνα τον απαντα να ξαναεμφανισθη μια νεα νεραιδα και να περασουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα με τα σπιτια και τα χωραφια των χωρικων
το παραμυθι εδω τελειωνη με την φαντασια και τα ονειρα οτι αυτη η νεραιδα θα ξαναεμφανισθει -
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
οκ…
παρη εδω δε μιλαμε για νεραιδες και ξωτικα....
εδω μιλαμε με επισημα εγγραφα που εχουν παρει ολοι οι θεσμοι και κανουν τον αλεκο φιλε...πρεπει να κατσουμε και να δοπυμε το θεμα...τπτ αλλο...για να εχουμε αποψη...χωρις να δουμε η να δουμε αυτα που προβαλει η τιβι,δε θα εχουμε σωστη αποψη...
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
φιλε bisba ειναι γνωστο οτι πισω απο αυτη την ιστορια κρυβονται οι μετοχες της ανατολης …αυτο το αντικρησμα εχουν τα ψιχουλα που θα δωσει ο σωρας . Δεν θα σταθω αν ειναι γνησιες οι πλαστες -για μενα μπορει να ειναι γνησιες και
δεν θυμαμαι ποσα τετοια χαρτια κραταει....μηλαμε για ενα τερατωδες ποσο το οποιο και φυσικα δεν πληρωνεται......αυτοι που ακολουθουν αυτη την λογικη του σωρα δηλαδη ειναι διαθεθημενοι να πληρωσουν ? εσυ εισαι ? γιατι η πηγη στερεψε και δεν πεταει χρημα αλλο καπιοι αυτο το τεραστιο ποσο θα πρεπει να το πληρωσουν.....
τελικα κραταει καπιο κοσμο που πιστευει τετοια παραμυθια σαν μοχλο πιεσης και πιθανον νομιζει οτι το κολπο θα πιασει.....
ομως εκτος τις μετοχες αυτες τι κραταει στα χερια του η στις τσεπες του ? τον ακουσατε ποτε πιο πριν ? τιποτα και ολο το θεμα παιζεται στην αναγνωρηση καπιων χαρτιων..... -
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
μια φορα και ενα καιρο και εγω εχω ψιλοψαχτει για αυτη την περιπτωση και λεν λεω, εχω ψιλοπιστει να πω την αλληθεια!!
Απλα εδω να πω μερικα πραγματα για την Μετοχη της Ανατολης…...εχει δεν εχει ο τυπος ειναι δεν ειναι πλαστες το θεμα ειναι πως εχουν κανει την εμφανισει τους στο παρελθον και τις εχουν αποδεχθει ως εγγυησεις!!! Ειτε στο χρηματηστιριο ειτε για αλλες περιπτωσεις!! Αν το ψαξει ο καθενας θα βγαλει ακρη..... βλεπε Μποδοσακης κτλ.....
Επισης οι τυποι μετα τις μετοχες περασαν σε αλλη λυση, αυτη με ομολογα αμερικανικου δημοσιου....παλι μουγκα για την περιπτωση....Και η τωρινη λυση που τρεχει ειναι με τα χρηματα του παγκοσμιου καταπηστευματος να τα κανουμε χριση αφου ειναι για εκτατες περιπτωσεις για καθε κρατος που εχει προβλημα.....παλι μουγκα στη στρουγκα!!!! και οχι τιποτα αλλο αλλα οι τυποι για ολα εχουν βγαλει στιχεια και κανεις δεν τα αντικρουει!!!
το μονο που ακουω απο καθε ενα προσκηνημενο δημοσιογραφο ειναι εεε το ψαξαμε και δεν ισχυει!! Μα τι στα κομματια ψαξαν αφου οι ιδιοι Αμερικανοι πχ δεν τους βγαζουν ψευτες με τοσα χαρτια που εχουν βγαλει στη φορα!!!
Αρα κατι βρομαει και εγω απο το να ακουω τις υποσχεσεις του καθε ξεφτηλισμενου προτημω αυτους!! και αν στο τελος βγουν παπαρες εχει ο θεος .... θα βρουν και αυτοι το δασκαλο τους......
και ενα τελευταιο να πω για το παγκοσμιο καταπηστευμα ειναι πως ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ισολογισμος για να κλησει η χρονια η δεν ξερω και εχω καθε ποτε γινετε παντος εχει γινει περσι η προπερσι και το εχουν υπογραψει καποιοι υπουργοι!!!αλλα κανεις δεν λεει τιποτα!!Γιατι αραγε???
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
@metal:
http://youtu.be/hDB6XedYkf4
αφηερομενο στον φιλο bisba…..:36_2_53:χαχα…φιλε μεταλ αμα ειναι να αρχησουμε τις αφιερωσεις αστο....θα γεμισουμε χιλιαδες βιντεο.....
μαγκες αυτο που ειχα χρεως να σας πω σας το ειπα...απο εκει και περα ειναι δικο σας θεμα....
και ενα για τα 600 που δεν εχει…
αυτα τα ολιγα και τελος
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2014/05/6765013-600.html
Για να βγαζουν τετοια χαρτια στην φορα με αποδειξεις σφραγιδες κτλ και επιδη ειναι δημοσια χαρτια, πηστευω αν ηταν πλαστα δεν θα κυκλοφορουσαν οι τυποι εξω ελευθερα αλλα θα τους ειχαν μπαγλαρωσει εδω και καιρο!!
και υπαχρουν παρα πολλα εκει εξω σε οτι λενε με αποδειξεις…...Αρα γνωμη μου ειναι πως κατι γινετε και δεν μας το λενε.......εγω προσωπικα κραταω μια πισιση που λενε αλλα απο την αλλη αυτοι τα λενε καλλιτερα απο τους αλλους τους 300 που ψηφιζουμε τοσο καιρο και μας εχουν φτασει σε αυτα τα ΧΑΛΙΑ!!!! .......και για τους περισσοτερους να δω που θα βρουμε να δωσουμε 7 διαφορετικους φορους σε 15 μερες απο τωρα!!!
Μεχρι και τις τουαλετες και τους βοθρους φορολογισανε!!!Και εμεις τον υπνο του δικαιου.....αντι να παρουμε τα οπλα και να ξεκινισουμε την επανασταση ....εχθες κιολας!!
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Στον Υ Π Ν Ο του δικαίου
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2014/05/6765013-600.html
Για να βγαζουν τετοια χαρτια στην φορα με αποδειξεις σφραγιδες κτλ και επιδη ειναι δημοσια χαρτια, πηστευω αν ηταν πλαστα δεν θα κυκλοφορουσαν οι τυποι εξω ελευθερα αλλα θα τους ειχαν μπαγλαρωσει εδω και καιρο!!
και υπαχρουν παρα πολλα εκει εξω σε οτι λενε με αποδειξεις…...Αρα γνωμη μου ειναι πως κατι γινετε και δεν μας το λενε.......εγω προσωπικα κραταω μια πισιση που λενε αλλα απο την αλλη αυτοι τα λενε καλλιτερα απο τους αλλους τους 300 που ψηφιζουμε τοσο καιρο και μας εχουν φτασει σε αυτα τα ΧΑΛΙΑ!!!! .......και για τους περισσοτερους να δω που θα βρουμε να δωσουμε 7 διαφορετικους φορους σε 15 μερες απο τωρα!!!
Μεχρι και τις τουαλετες και τους βοθρους φορολογισανε!!!Και εμεις τον υπνο του δικαιου.....αντι να παρουμε τα οπλα και να ξεκινισουμε την επανασταση ....εχθες κιολας!!
oχι φιλε μου δεν χρειαζοντε οπλα…γιατι αυτοι εκει εξω εχουν κατι χιλιαδες μισθοφορους ετοιμους..και πολλα αλλα....το οπλο μας ειναι η υπογραφη μας αυτη τη στηγμη και η ενημερωση και η συνενωση μεταξη μας....γιαυτο λεω καθιστε και δειτε τα πραματα.....το πολυ σημαντικο ειναι αυτο που γινετε με το Τ.Χ.Σ. αυτη τη στηγμη...
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ