@LUPUS:
Το θέμα είναι ότι τα μηχανάκια που πουλάει είναι σημαντικά φθηνότερα, και μην ακούω ότι οι διαφορές είναι στη φορολογία, γιατί εμείς έχουμε 23% Φ.Π.Α. και αυτοί 20%. Ο Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του τιμολογίου και έσχεται μέσα από την Ε.Ε.. Εμείς είμαστε αγοραστές και δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα των εμπόρων που είναι γενικότερο απέναντι στα eshop καταστήματα, ούτε θα μπούμε στη διαδικασία σε ποιόν ανήκει το κάθε κατάστημα όταν πρόκειται για τόσο μεγάλες διαφορές τιμών (Μιλάμε για πάνω από 30% διαφορά). Αν ήταν 5 άντε 10% να υποστηρίξουμε τους εδώ αντιπροσώπους αλλά με τέτοιες αποκλίσεις πως να το κάνουμε? Και μια που αναφέρθηκε ότι ΄πίσω από την εταιρεία βρίσκεται σκοπιανος. Και λοιπόν; Εσείς στην Αθήνα έχετε υπόψη σας πόσες επιχειρήσεις στη Θεσ/νίκη κρατιούνται από αγορές των σκοπιανών? Όποιος θέλει να κρατηθεί στην αγορά γίνεται ανταγωνιστικός και αν θέλει να τον δω σαν Έλληνα, να με δει και Εκείνος σαν Έλληνα και όχι σαν κορόϊδο.
καλησπερα .. στην αγαπητη παρεα ,, φιλε Lupus ταυτιζομαι 200 %με τ λεγομενα σου ,,ετσι ακριβως ειναι .ποσες φορες το εχω πει, οτι η καταναλωση φερνη το κερδος
Απειρες ,αλα οι τιμες ιδιες ναι ρε φιλε εισαι ελληνας εισαι φιλαρακι σε γουσταρω τρελα , σε αγαπαω σαν ανθρωπο και φιλο,, αλα οταν υπαρχει διαφορα στην τιμη και στα δωρα της ταξης τον 100/150 ευρο πως να βοηθησω? ετσι οπως τα λεει ο lupus ειναι ,
ρε παιδια .. το παληκαρι απο το anixneutis.com ο ΙΒΑ'Ν στο ονομα.
Μονο Το ''''' αναδιπλουμενο,-,Γκαζμαδοφτιαρο,-πατοφτιαρο- αξινα [ολα σε ενα που ειναι ] σε μεγεθος κολοτσεπης κιολας,''''''' που μου εστειλε , μαζι με το μηχανημα ,που πηρα . κοστιζει 70+ ευρο to ειδα στην kellyco detectors. δεν καταλαβαινη χριστο' ,οχι σαν τα ψευτικα, που κυκλοφορανε με την βιδα, την πλαστικια , που βιδωνει απο κατω , για να σφιξει . χωρια 2 φακοι σηδερενιοι κατσε καλα με ΖΟΟΜ κιολας 25 ευρο ο ενας κοστος .
τωρα παιδια επειδη φοβαμαι οτι μπορει μερικοι ,να τον πωλεμησουν τον ανθρωπο ,θα πω μονο οτι το ονομα ειναι
i shop της εταιριας .
για οτι πληροφορια θελετε , επιπλεον . μην μασατε. συναδελφοι ειμαστε, και πλεον με ,μυαλο + μπολικο φιλοτυμο . στειλτε μου ΠΜ να ας δωσο το τηλεφωνο μου η το skype να τα πουμε και τηλεφωνικα .η να με δωσετε εσεις 1 τηλεφωνο λεγοντας Γιωργο παρε με ρε φιλε 1 τηλεφωνο να σε ρωτησω κατι δεν εχω μοναδες π.χ για να σε παρω,εγω αυτα τα ολι'γα…. την αγαπη μου σε ολους
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.