Με αφορμη τα οσα υποθηκαν αυτες τις μερες,ενιωσα την αναγκη να παρω θεση οχι ως προς το μηχανημα που προσπαθησε ο Χρηστος να πει δυο λογια (που δεν με νοιαζει αν δουλευει η οχι στην τελικη),αλλα για τους βαριους χαρακτηρισμους που αιωρουνται στον αερα για το προσωπο του!!
Ειναι ενας απο τους λιγους που προσπαθησαν να βοηθησουν στο φορουμ με τις γνωσεις του…αλλες φορες σωστες και αλλες φορες λαθος για καποιους,δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι μοιραζοταν τις γνωσεις του και αυτο μου φτανει...ξερω τωρα πολλοι θα με κατηγορησουν σαν "Κολλυτο" του, "εχω μεριδιο απο τις πωλησεις" και αλλα διαφορα,δεν με πειραζει ομως γιατι φτανει που ξερω εγω και 5 αλλοι φιλοι εδω μεσα...Το να λες τη γνωμη σου για κατι δεν σε βαζει "απεναντι" σε αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη...Γιατι οπως θα εχετε δει υπαρχει και αυτο το φαινομενο σε ολα τα φορουμ που υπαρχουν...και για να κλεισω με το θεμα και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτο οτι ο Χρηστος ειναι Ανθρωπος με Α κεφαλαιο, ομως δεν γινεται ολοι να ειναι αρεστη σε ολους!!
ΥΓ.Ολα τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και δεν τα εγραψα να πεισω κανενα και για τιποτα!!