@metal:
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Grypton DLR-1 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!
Την άλλη μέρα ήταν που πήγαμε για έρευνα πρόχειρη εδώ κοντά, αλλά για χρυσό δεν έδειξε τίποτα. Έβαλα μετά για ασήμι, πήρα μια ένδειξη την κεντράρισα και εκεί που κέντραρα μπήκε μετά ο Γκάρρετ. Σχεδόν εκεί που κέντραρα ο δίσκος έπιασε σήμα μόνο στα γενικά κάτι που ήταν βαθιά. Όταν τον γυρίζαμε στον διαχωρισμό δεν βάραγε. Σκαλίσαμε λίγο με ένα σκεπάρι να δούμε μήπως είναι κάποιο παλιοκαρφί ή σύρμα επιφανειακό, αλλά όχι. Ο δίσκος συνέχιζε να βαράει στα γενικά και όχι στο διαχωρισμό. Οπότε δεν το είδαμε τελικά τί είναι. Όμως στο ίδιο σημείο έπιασε ένδειξη μικρή για ασήμι και ένας φίλος μου με τη βέργα του.
φιλε πλατανια λες επιασες ασημι εβαλες το garret και επιασες στοχο στα γενηκα το σκαλισες με ενα σκεπαρι να δεις αν ειναι επιφανιακο αλλα δεν ηταν το παρατησες και δεν το εσκαψες γιατι ηταν βαθια εννω επιανε και ο φιλος σου ραβδοσκοπος ασημι!!!
και ρωταω εγω σαν ανιδεος!!!
ποσο βαθια εχεις την εντυπωση παει το garrett και δεν το σκαψες να δεις αν οντος ειναι ασημι????
λετε εντηποσεις για μηχανηματα χωρις να μπητε στον κοπο να σκαψετε να δητε τη πιανει.
εχω την εντυποσει πως πολλοι εδω μεσα σας αρεσει να τρεχετε για το ονοιρο διχως να εχετε βγαλει καλους στα χερια για να δειτε πως συμπεριφερεται το μηχανημα εχετε στα χερια σας.
Υ.Σ 10 μερες στο χωριο που πηγα για πασχα ασχοληθηκα σχεδον 50 ωρες σε ερευνα στα αγρια με ατελειωτες τρυπες και στοχους με το deus,μιας και το απεκτησα προσφατα!
ετσι βγαινουν τα συμπερασματα φιλοι μου και οχι με θεωριες και αλλα τετοια.
πλατανια δεν εχω κατι μαζι σου απλα λεω τα αυτονοητα..και προς θεου δεν υπονοω οτι αυτα που εγραψες τα εγραψες να προωθησεις το rypton DLR-1…
Ναι, άν ήμουν κι' εγώ στο χωριό θα είχα την άνεση να κάνω ότι θέλω. Για πες μου εσύ τώρα διακινδυνεύεις να σκάψεις δίπλα από την πόλη, σε ένα σημείο που περνάει κάθε λίγα λεπτά κόσμος και κάνει πεζοπορία ή τζόκινγκ? Το κεντράρισμα ήταν 40-50 μέτρα πιο έξω από τον δρόμο όπου πέρναγαν οι άνθρωποι και τα αυτοκίνητα και χωρίς δέντρα μπροστά να σε καλύπτουν.
Όσο για το πόσο βαθιά πάει το garret gti 2500 στα γενικά άσε καλύτερα. Ξέρω πολύ καλά πόσο βαθιά πάει. Με σκεπάρι και δίπλα στον κόσμο δεν γίνεται να το βρεις. Έχει πιάσει σε άλλη περίπτωση ασημένιο τούρκικο πολύ ψιλό υποδιαίρεση από γρόσι στα γενικά και δεν το βάραγε στο διαχωρισμό γιατί ήταν βαθιά.
Αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία…Φταίω εγώ που λέω τις εντυπώσεις μου από δοκιμές, κατασκευές, βέργες ή μηχανήματα, αυτά τα λίγα που πέφτουν στα χέρια μου. Δεν ξαναγράφω τίποτα σχετικά με μηχανήματα, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Οι δοκιμές μου θα είναι μόνο για μένα. Το μηχάνημα το ξαναέπιασα στα χέρια μου αυτές τις μέρες και είδα και κάποια άλλα πράγματα, όπως και σήμερα το απόγευμα αν υπάρχει ευκαιρία θα γίνει ένα ακόμα τεστάκι, αλλά εδώ μέσα δεν θα γραφεί τίποτα.