Θα θελα να ρωτησω το Αμεσο Σημειο Αναφορας με το Τελικο μεχρι κ
ποση αποσταση θα μπορουσε ν εχουν,,καθως επισης κ αν μια αποκρυψη
ειχε περισσοτερα απο 1 τελικο σημειο αναφορας??
-
ΑΜΑ-ΤΣΑ
Όταν λέμε τελικό είναι τελικό για την συγκεκριμένη! τώρα αν το οδοιπορικό
έχει και άλλες χ αποκρύψεις αυτονόητο χ τελικά άσχετα αν είναι φανερά ή κρυφά!!!οπως ειπε και ο κωστας το τελικο ειναι τελικο αλλα εδω ειναι ο τζογος στα υλικα πας ωρα νταν και τελος ( φυσικα γι' αυτο και στο δινει γιατι ειναι σαβουρα ) στο λιλι παιζουν πολλα
Μερικές φορές το τελευταίο ορατό σημάδι σε στέλνει σε κάτι κρυφό (π.χ. θαμένο) από το οποίο θα πρέπει να ξαναπάρεις κατεύθυνση και μέτρα για τον στόχο. Απλά σε τέτοια περίπτωση το τελικό δεν είναι ορατό.
στεκει και αυτο αλλα οχι παντα ,πολλες φορες το τελικο ειναι κατι σε 2 γραμμα ομοιωμα στον χωρο ,οπου πολλοι προσπαθουν να το προσαψουν στον Κ ( και δεν τους βγαινει … εκει μετα αρχιζει το 31 )
πχ ΔΜ .δμ ( δουλεια με αποκρυψη χρημ ) ,οταν εφτασαν εκει ...εκατσαν 1 χρονο και το κοιτουσαν οπως η αγελαδα το τρενο
τι λεει = δεντρο μεγαλο δεντρο μικρο ,τι ακουσαν απο λυτες ...τα αντερα τουςLet The Games Begin"
-
ΑΜΑ-ΤΣΑ
@agrypnos:
οπως ειπε και ο κωστας το τελικο ειναι τελικο αλλα εδω ειναι ο τζογος στα υλικα πας ωρα νταν και τελος ( φυσικα γι' αυτο και στο δινει γιατι ειναι σαβουρα ) στο λιλι παιζουν πολλα
στεκει και αυτο αλλα οχι παντα ,πολλες φορες το τελικο ειναι κατι σε 2 γραμμα ομοιωμα στον χωρο ,οπου πολλοι προσπαθουν να το προσαψουν στον Κ ( και δεν τους βγαινει … εκει μετα αρχιζει το 31 )
πχ ΔΜ .δμ ( δουλεια με αποκρυψη χρημ ) ,οταν εφτασαν εκει ...εκατσαν 1 χρονο και το κοιτουσαν οπως η αγελαδα το τρενο
τι λεει = δεντρο μεγαλο δεντρο μικρο ,τι ακουσαν απο λυτες ...τα αντερα τουςΔυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί που κατέχουν και μπορούν να δώσουν λύση είναι λίγοι. Από τα γραφόμενά σου κ. Νίκο έχω την εντύπωση ότι είσαι ένας από αυτούς και αν μου το επιτρέψεις θα ήθελα την βοήθειά σου σε ένα θέμα που είχα αναρτήσει παλιότερα και δεν δόθηκαν απαντήσεις.
-
ΑΜΑ-ΤΣΑ
Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί που κατέχουν και μπορούν να δώσουν λύση είναι λίγοι. Από τα γραφόμενά σου κ. Νίκο έχω την εντύπωση ότι είσαι ένας από αυτούς και αν μου το επιτρέψεις θα ήθελα την βοήθειά σου σε ένα θέμα που είχα αναρτήσει παλιότερα και δεν δόθηκαν απαντήσεις.
ολοκηρωμενη απαντηση και τελικη …μονο 9 ατομα εντος ελλας
κερια και λιβανια ...που θα με πεις και κυριο να χασω και κανα προξενιο εδω μεσα.....:36_2_58:
ακου αδερφε μερικα ειναι απλα ,αλλα εχουν λιγο κοπο και πολλα δεν θα βγουν ποτε ....ο λογος ειναι ενας ,οτι σε πολυ καλες δουλειες το τελικο το ηξερε μονο αυτος που τα εβαλε και το πηρε μαζι του ... τωρα τι ειναι τελικο ( μεγαλο θεμα θα πιασουμε )
αν δεν θελεις να τα βαλεις εδω στειλε πμ η αλλιος email
θα κανω συσκεψη με τον δασκαλο και θα σου απαντησωLet The Games Begin"
-
ΑΜΑ-ΤΣΑ
@agrypnos:
ευχαριστω θα λες μονο στην μανα που σε γεννησε και σε μεγαλωσε …τωρα για το προξενιο μην το λες γιατι καποτε εβαλα το χερι μου μεσα σε ενα τσουβαλι με 300 μνια και μια ουτσα και ξερεις τι επιασα ...?
:36_2_27::36_2_27::36_2_27: ΤΖΑΚ ΠΟΤ????
Αλλά μη με μαλώνεις Νικόλα, είμαι καλό παιδί!!!!!!!!!
1. Δεν πίνω (λιγότερο από πενηνταράκι)
2. Δεν καπνίζω (λιγότερο από 2 πακέτα την ημέρα)
3. Δεν βρίζω (μόνο τα θεία και αυτό το προσπαθώ)
4. Είμαι μικρός ακόμα και μαθαίνω (στα δεύτερα ήντα.)