http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63940583
ποτε θα σταματησει αυτη η βλακεια..κριμα να χανονται αθωες
ψυχες κατ αυτον τον τροπο..ας γινουμε πιο υπευθυνοι γαμωτο…
-
Ημαρτον!!!
Δυστυχώς έχουν αποθρασυνθεί τελείως αυτοί που πάνε για αγριογούρουνα, γίνονται κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι…Δεν έχω τίποτα με τους κυνηγούς αγριογούρουνων, αλλά έχουν βάλει μέσα στις παρέες τους όλα τα παιδάκια που το παίζουνε ράμπο αρματωμένοι με τα φυσσεκλίκια, στις καραμπίνες όλα έχουν τουλάχιστον από 5-6 μέχρι και 10 φυσσίγγια και σε ό,τι κινείται ρίχνουν ριπές...Άσε που δε λογαριάζουν τους υπόλοιπους κυνηγούς καθόλου...Δηλ να έχω εγώ με το ζόρι μια μέρα άδεια από τη δουλειά μου, να ξυπνάω από τις 3 τη νύχτα για να πιάσω καλό καρτέρι για φάσσες, να περιμένω όλη νύχτα στο κρύο και να εμφανίζονται αυτά κατά τις 8:30 και να στήνονται δίπλα μου αρματωμένοι έχοντας ως σημείο συνάντησης της ομάδας το καρτέρι μου, να μη με λογαριάζουν καθόλου, να αρχίζουν τις αγριοφωνάρες και τις μ....ες, να αφήνουν τα αμάξια τους και τα μηχανάκια τους δίπλα στο καρτέρι μου, κι΄αν τους πεις ρε παιδιά καθήστε λίγο πιο πέρα και κουβεντιάστε και κάντε συμβούλιο για το κυνήγι σας, αφήστε με κι' εμένα που έχω όλη νύχτα να περιμένω να τουφεκίσω καμιά φάσσα, κάντε έστω λίγη ησυχία, γιατί αλλιώς οι φάασες θα περάσουν χιλιόμετρα μακριά, αρχίζουν τα βρισίδια και κάνουν τους νταήδες...Και μετά τουφεκάνε επίτηδες ακόμα και τις τσίχλες που πάνε να περάσουν από το καρτέρι...Τί να πεις?...έχω αναγκαστεί κάνα δυο φαρές να παρατήσω καρτέρι από τέτοια άτομα...
-
Ημαρτον!!!
Δυστυχώς έχουν αποθρασυνθεί τελείως αυτοί που πάνε για αγριογούρουνα, γίνονται κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι…Δεν έχω τίποτα με τους κυνηγούς αγριογούρουνων, αλλά έχουν βάλει μέσα στις παρέες τους όλα τα παιδάκια που το παίζουνε ράμπο αρματωμένοι με τα φυσσεκλίκια, στις καραμπίνες όλα έχουν τουλάχιστον από 5-6 μέχρι και 10 φυσσίγγια και σε ό,τι κινείται ρίχνουν ριπές...Άσε που δε λογαριάζουν τους υπόλοιπους κυνηγούς καθόλου...Δηλ να έχω εγώ με το ζόρι μια μέρα άδεια από τη δουλειά μου, να ξυπνάω από τις 3 τη νύχτα για να πιάσω καλό καρτέρι για φάσσες, να περιμένω όλη νύχτα στο κρύο και να εμφανίζονται αυτά κατά τις 8:30 και να στήνονται δίπλα μου αρματωμένοι έχοντας ως σημείο συνάντησης της ομάδας το καρτέρι μου, να μη με λογαριάζουν καθόλου, να αρχίζουν τις αγριοφωνάρες και τις μ....ες, να αφήνουν τα αμάξια τους και τα μηχανάκια τους δίπλα στο καρτέρι μου, κι΄αν τους πεις ρε παιδιά καθήστε λίγο πιο πέρα και κουβεντιάστε και κάντε συμβούλιο για το κυνήγι σας, αφήστε με κι' εμένα που έχω όλη νύχτα να περιμένω να τουφεκίσω καμιά φάσσα, κάντε έστω λίγη ησυχία, γιατί αλλιώς οι φάασες θα περάσουν χιλιόμετρα μακριά, αρχίζουν τα βρισίδια και κάνουν τους νταήδες...Και μετά τουφεκάνε επίτηδες ακόμα και τις τσίχλες που πάνε να περάσουν από το καρτέρι...Τί να πεις?...έχω αναγκαστεί κάνα δυο φαρές να παρατήσω καρτέρι από τέτοια άτομα...
Φιλε πλατανια τα λες πολυ καλα..ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα..απλα αυτη η περιγραφη "συμπεριφορας" που εκανες ειναι συνηθες φαινομενο της κοινωνιας μας!! Δυστυχως!!
-
Ημαρτον!!!
εχη χαθη η λεξη ΚΥΝΗΓΟΣ απο την συνειδηση μας
μας ενδιαφερη το μπαμ-μπουμ και φασαρια να γινετε,εξαφανιζουμε ολοκληρα ειδη ζωων και πουλιων ετσι για την πλακα μας,αρκει να παρουμε τα φυσεκλικια και να το παιξουμε ανδρακλες
και οχι για να χορτασουμε την οικογενεια
ολοι αυτοι που κρατανε καραμπινα πιστευω οτι το 10% εχη συνειδηση το τι πρατη ολοι οι αλλοι ειναι απλα ας προσεχαμε -
Ημαρτον!!!
Φαντάζεσαι να πας εσύ για ψάξιμο ωραία και καλά αμέρμνος και να μπεις μέσα στο πυκνό για να ελέγξεις με το δισκάκι καμιά ένδειξη που είχες από αποστατικό ή να ψάχνεις για σημάδια και να φας κανένα μονόβολο στον κώλο? Μη γελάτε είναι πιθανό να συμβεί…Χθες ήθελα να πάω στο δοκιμαστήριο να ελέγξω με το γκολντ γκαν που είχα φτιάξει τί γίνεται με τον ήχο, αν πιάνει τίποτα ή αν συντονίζεται κάπου και σας πληροφορώ ότι σχεδόν δεν κατέβηκα από το αυτοκίνητο...Μόλις έφτασα εκεί βλέπω την περιοχή κατειλημμένη από γουρουνοπαρέα, μέσα στο πυκνό, άνθρωποι και σκυλιά, άλλοι παραπάνω να φωνάζουν, άλλοι πιο πάνω να πυροβολούν για να ξετρυπώσουν τα αγριογούρουνα, άστα να πάνε...Ευτυχώς τους είδα πάνω στον πυρετό της αναζήτησης του αγριογούρουνου και έφυγα άρων άρων...Φανταστήτε να μην τους είχα δει, να πήγαινα αμέριμνος στο δοκιμαστήριο, να έβαζα και τα ακουστικά στ' αυτιά, αφού μόνο με τα ακουστικά αν πιάσει τίποτα το Γκολντ Γκαν, δε θα καταλάβαινα από πού θα μου ερχότανε το βόλι....
-
Ημαρτον!!!
Αυτό πλέον φίλε τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο συχνά που καταντάει να γίνει κανόνας .
Οι καυγάδες άπειροι όπως και οι φόλες που ρίχνουν για τα σκυλιά από εκδίκηση για να κάνει ο ένας τον άλλο να μην ξανά πάει σ'αυτό το μέρος. Πας εσύ αμέριμνος και την πατάει ο δικό σου σκύλος.
Και ο πιο ηλίθιος έχει πάρει ένα τουφέκι και το παίζει κυνηγός . Έχει γεμίσει ο τόπος κολόπαιδα και δυστυχώς οι πράξεις τους δίνουν τροφή να χαρακτηρίζουν όλους τους κυνηγούς καθάρματα .
Έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο,μετά από 30 και πλέον χρόνια,να θέλω να σταματήσω να βγάζω άδεια και να πάω για κυνήγι .
-
Ημαρτον!!!
Φαντάζεσαι να πας εσύ για ψάξιμο ωραία και καλά αμέρμνος και να μπεις μέσα στο πυκνό για να ελέγξεις με το δισκάκι καμιά ένδειξη που είχες από αποστατικό ή να ψάχνεις για σημάδια και να φας κανένα μονόβολο στον κώλο? Μη γελάτε είναι πιθανό να συμβεί…Χθες ήθελα να πάω στο δοκιμαστήριο να ελέγξω με το γκολντ γκαν που είχα φτιάξει τί γίνεται με τον ήχο, αν πιάνει τίποτα ή αν συντονίζεται κάπου και σας πληροφορώ ότι σχεδόν δεν κατέβηκα από το αυτοκίνητο...Μόλις έφτασα εκεί βλέπω την περιοχή κατειλημμένη από γουρουνοπαρέα, μέσα στο πυκνό, άνθρωποι και σκυλιά, άλλοι παραπάνω να φωνάζουν, άλλοι πιο πάνω να πυροβολούν για να ξετρυπώσουν τα αγριογούρουνα, άστα να πάνε...Ευτυχώς τους είδα πάνω στον πυρετό της αναζήτησης του αγριογούρουνου και έφυγα άρων άρων...Φανταστήτε να μην τους είχα δει, να πήγαινα αμέριμνος στο δοκιμαστήριο, να έβαζα και τα ακουστικά στ' αυτιά, αφού μόνο με τα ακουστικά αν πιάσει τίποτα το Γκολντ Γκαν, δε θα καταλάβαινα από πού θα μου ερχότανε το βόλι....
Μια φιλική συμβουλή σε όλους,όσους μπαίνουν σε μέρη με πυκνή βλάστηση,καλό είναι να κάνετε δυνατό θόρυβο σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Να βγάζετε τα ακουστικά τακτικά ή να τα φοράτε στο ένα αυτί για να έχετε επαφή το περιβάλλον τριγύρω σας.
Καλύτερα είναι να προδώσετε τη θέση σας παρά να διακινδυνεύσετε να σας τουφεκίσουν για αγριογούρουνο. Δυστυχώς κάποιοι κυνηγούν αγριογούρουνα παράνομα όλες τις ημέρες της εβδομάδας και ακόμη χειρότερα στήνουν καρτέρια ακόμη και τη νύχτα στα μονοπάτια.
Η ασφάλειά μας είναι το μέγιστο και όχι ο θησαυρός !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ημαρτον!!!
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως πυροβολείς χωρις να δεις πρωτα το θήραμα , ολοι μα ολοι οσοι εχουν σκοτωθεί μεχρι σημερα σε καρτερι για αγριογούρουνα πηγαν με αυτόν τον τροπο , μα τοσο ηλιθιοι είναι που ριχνουν σε ότι κουναει τα κλαδια , η το άλλο στηνουν καρτερι ο ενας απέναντι απ τον αλλον και περιμενου να περασει το θήραμα αναμεσα τους και οποιος γλυτωσει γλυτωσε , ανεγκεφαλοι ανθρωποι , και αντε αυτοι που πανε για κυνηγι το παιζουν το κεφαλι τους ο άλλος που παει να μαζεψει χορτα η να παει μια βολτα στο βουνο τι φται να παει σαν το σκυλι στ' αμπελι , ανεγκεφαλοι ανθρωποι , και υστερα κυνηγάνε εμας που δεν εχουμε δηλωμένους ανιχνευτες δεν κοιτανε που εχουν παρει ολοι οι ψυχοπαθείς οπλα και το παιζουν και καουμπόηδες !
-
Ημαρτον!!!
δε θα μεινω στο χομπυ του καθενα απλαθα συμφονησω με το φιλο βενζινα οτι ο καθε τρελος περνει αδεια κυνηγιου θα πρεπενα καθαρισει η μπουγαδα να μεινουν οι νοικοκυριδες οι γνησιοι κυνηγοι που αγαπανε αυτο που κανουν και σεβονται το χομπυ τους στο παραμυθι του κυνηγιου περνει οπλο ο οπιοσδηποτε λαθος να βρεθει μια φορμα απο τους ιδιους τους κυνηγους καινα μεινουν οσοι ειναι κυνηγοι και σεβονται τον εαυτο τους και τους αλλους και το θυραμα και συγνωμη που θυγω το θεμα με αιχμηρο τροπο αλλαειναι κριμα να χανονται ανθρωποι απο τραγηκα λαθοι
-
Ημαρτον!!!
40 ΧΡΟΝΙΑ κυνηγος ακομη εν ενεργεια και δεν μπορω να καταλαβω που το βρισκεται εσεις το χομπυ????
Οταν βγαινεις για να σκοτωσεις εεεεεε!!!! καποιες φορες αλαζει το θηραμα
Γινομαι πολυ κυνικος αλλα και τα θηραματα παιρνουν και αυτα την εκδικιση τους
Ο νοων νοητωΜε αυτά που λες μόνο κυνηγός δεν είσαι και το χειρότερο είναι ότι στερείσαι κάθε λογικής και παιδείας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιβεβαιώνεις τη θεωρία μου ότι δεν υπάρχουν κυνηγητικά ατυχήματα αλά εκ προμελέτης δολοφόνοι που πυροβολούν ότι σκιά κινείται αδιαφορώντας τι είναι .
-
Ημαρτον!!!
Τα πράγματα αγρίεψαν παιδιά.Η μόνη λύση είναι να μην κυκλοφορεί κανένας τετάρτη&Σαβ/κο στο βουνό.Η ζωή είναι πολύτιμη και το ατύχημα εύκολο στα καρτέρια.Οι γουρουνοκυνηγοί έχουν γίνει πολλοί και οι μπεκατσάδες κυνδηνεύουν.Όσο για τις φόλες,εγώ την έχω πατήσει δυο φορές,δεν βρίσκεις άκρη.
Πατριώτη τις άλλες μέρες είναι πιο επικίνδυνο από Τετάρτη και Σαββατοκύριακο .
Τον άλλον πέρυσι τον πυροβόλησαν Παρασκευή μισή ώρα μετά το σούρουπο πάνω στον χωματόδρομο και 20-30 μέτρα από το αυτοκίνητό του.
-
Ημαρτον!!!
@παπ:
κυνηγος δεν ειμαι και μωρο θα το πιανε αυτο οσο καμια φορα τα γραφομενα δεν πιανουν το τι πραγματικα ενοουμε εγω καταλαβα πολυ καλα το τη ελεγε και πολυ καλα απαντησα εσυ δε καταλαβα που σκαλωσες και το κλεινω εδω δε χρειαζεται να πουμε τιποτα παραπανω γιατι θα παει αλλου η δουλεια
Επειδή αν κατάλαβα καλά απευθύνεσαι σε εμένα .
Δεν σκάλωσα πουθενά !!!!!!!!!!!!!!!
Απλά αυτή τη άθλια νοοτροπία και τακτική την συναντώ στους κυνηγούς αγριογούρουνων .
Επειδή δεν είσαι εσύ κυνηγός δεν σου φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις γκέκε ;;;;;;;;;;;;