Μιας και υπαρχει το θεμα με το στοιχημα λεω να ανοιξω θεμα με το ΚΙΝΟ .
Γνωστος μου κερδιζει τακτικα στο ΚΙΝΟ ποσα στα 620 ευρωπουλα παιζοντας 5 και 6 νουμερα.
Εγω επαιζα τακτικα 6 νουμερα αλλα το ανωτερο που καταφερα ηταν να κερδισω 20 ευρωπουλα.
Τωρα τελευταια με το ΜΠΟΝΟΥΣ παιζω συνεχεια 11 αριθμους αν σου κατσει να σου κατσει και το μπονους και εχω κερδισει και 125 και 54 και 25 !
Για πειτε την εμπειρια σας.
Μηπως και βγαλουμε και καποια κοινα νουμερα που νομιζουμε οτι πεφτουν συχνα και κερδιζουν.
Αυτο με το ΜΠΟΝΟΥΣ το παρατηρησατε?
Αν παιξεις ολα τα νουμερα απο 1 νουμερο με 1 ευρω θα πρεπει λογικα να βγαινεις κερδισμενος αν θυμαμαι καλα καμια 20αρια ευρωπουλα στην καθε κληρωση αν προλαβαινει το πρακτορειο να περασει τοσα δελτια.
Λαθος του συστηματος ή καποιο λακο εχει η φαβα?
-
ΚΙΝΟ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΚΙΝΟ
Μετα το ΤΖΟΚΕΡ που στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ που εχει γινει στην ιστορια του Νεοελληνικου κρατους…..ερχεται το κινο.
Ειναι μια μηχανη σταδιακης πτωχευσης του μεσου ελληνα παικτη.
Το ποιο ΤΙΜΙΟ ειναι το εθνικο λαχειο αλλα προυποθετει να εχεις τον ιδιο αριθμο για 5 χρονια οπου στατιστικα ..θα βγεις esto kai ligo κερδισμενος......
Μετα ερχεται το στοιχημα στο ιντερνετ απο το οποιο εγω προσωπικα παιζω μονο ΟΒΕΡ και εχω καταφερειε να βγαζω καθε μηνα απο 500 εως 1500 ευρω....βεβαια τζιραρω περιπου στα 600 ευρω το μηνα αλλα δεν χανω ποτε(εννοω σαν συνολο μεσα στο μηνα).Παιζω 4-6 οβερ καρφωτα με 25 ευρω τη φορα... -
ΚΙΝΟ
φιλε Γκολντ τι κανεις?Λοιπον τον αλγοριθμο για το κινο τον εφτιαξε καθηγητης μου στο πανεπιστημιο και θα σας πω 2 λογια πως λειτουργει.Συλεγει και αναλυει ολα τα δελτια που εχουν παιχτει μεχρι 4-5 δευτερολεπτα πριν τη κληρωση(οσοι ξερετε απο το παιχνιδι θα εχετε διαπυστωσει οτι αν πατε λιγα δευτερολεπτα πριν τη κληρωση να χτυπησετε δελτιο σας το παει στην μεθεπομενη κληρωση και οχι την επομενη) διαθετουν υπολογιστικα συστηματα τα οποια οπως προειπα συλλεγουν ολα τα δεδομενα μετα αναλυουν τους αριθμους που παιχτηκαν απ ολους τους παιχτες και επιλεγοντε οι 20 που θα κανουν τον οπαπ να πληρωσει τα λιγοτερα δυνατα κερδη.Με λιγα λογια αυτα που βγαινουν εξαρτοντε απο τους αριθμους που επαιξαν οι παιχτες πανελλαδικα και δεν ειναι τυχαιοι αρα ο παραγοντας τυχη δεν ισχυει για τον οπαπ τουλαχιστο πιστευω να εγινα καπως κατανοητος
-
ΚΙΝΟ
Γεια σου Ανδρεα , δοξα τον Θεό υπάρχουμε και έχουμε καλή υγεία και όχι αρκετά χρήματα
Τελικα εκανα λαθος σε μια λεπτομερεια τα υπολογισα με 50 αριθμους ενω ειναι 80 και αρα προφανως δεν συμφερει να παιξεις ολα τα νουμερα καθως η μια επιτυχια με μπονους θα εδινε 52 ευρω συν τις απλες μονες επιτυχιες πραγμα που ειναι πολυ λιγοτερο απο τα 80 ευρωπουλα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΚΙΝΟ
ΑΠΆΤΗ. ΑΠΆΤΗ ΑΠΆΤΗ και τώρα με το μπόνους σου τα περνη διπλα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Opal.gr κλήρωση και αποτελέσματα και δείτε να ξενερώσετε με τους κλέφτες.