Ο/Η @πιεριος είπε στο ΤΡΟΥΦΑ:
Τυχαίνει να ειμαι επαγγελματίας κυνηγός..με λιγα λογια για να ξεκινήσεις να ψάχνεις χρειάζεσαι 1-3 χιλιάρικα για σκυλί και τζιπ οσο θες κ ότι θες αλλά κάποιο ικανό σχετικά..δεύτερο είναι μια απαιτητική εργασία από άποψη σωματική και απαιτείται να είσαι δεξιοτέχνης στην σχέση σου με τα σκυλιά σου,να το έχεις δλδ γιατί δουλεύεις κ εσυ όχι μόνο το σκυλι..αυτό είναι με λίγα λογια η εμπειρία γιατί εσυ πας το σκυλο για Τρουφα..αυτός απλά στη βρίσκει..τρίτο οι επαγγελματίες κυνηγοί είναι ήδη αρκετοί και τα μέρη έχουν εξερευνηθεί επι το πλειστο και δύσκολα θα καταφέρει κάποιος νέος έστω και να καταλάβει ότι ένα μέρος έχει Τρουφα..φροντίζουμε να τρυγάμε τακτικά τα μανηταρια εκτός για να μη τα προλάβει άλλος και για να μη τα προλάβουν και γουρουνια σκαθάρια κλπ..επίσης δεν υπάρχουν όλες παντού και για να αξίζει από οικονομικής άποψης πρέπει να κυνηγάς τα παντα δηλαδή να έχεις μέρη για κάθε Τρουφα..το εμπόριο είναι σχετικό,παντα θα βρεις να πουλήσεις πρέπει να είσαι καλός να πιάσεις τιμη(όπου καλός σημαίνει ποσότητες τακτικά και καλή ποιότητα)..επίσης επειδή μιλαμε για λεφτα στο δάσος δεν θα σου πει κανείς περισσότερα από όσα θα βρεις σε Ίντερνετ και YouTube πχ..δεν μπορω εγώ πχ να σου πω εκεί έχει Τρουφα πχ στις Σέρρες γιατί εκεί πάω κ εγώ από Λάρισα..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Σέρρες έρχεσαι κ δε μιλάς τομαρ;;;
Θα το δω σαν χόμπυ αρχικα απλά επειδή θα ρίξω ένα 5χιλιαρο θα με ενδιέφερε να έχει κ μια σχετικη προοπτική έστω συμπληρώματος
Εσύ είσαι ευχαριστημένος;;;το έχεις σαν κύρια ενασχόληση;;;