Ετοιμες οι κυψελες απο καιρο , μεταφερμενες εδω και 3 εβδομαδες στην νεα τους τοποθεσια , απανεμη και ηλιολουστη.
Ολες οι κυψελες με σιτα απο κατω , κλειστα παραθυρα και φελιζολ κατω απο το καπακι εσωτερικα και επανω εξωτερικα.
Τα μελισσια ειναι ολα αψογα 8 απο τα 12 δεκαρια , εχουν παρει και την τροφη επανω στα πλαισια και νερο σε τροφοδοτες εξωτερικα.
Μικρες εισοδους και ελπιζουμε να ξεχειμωνιασουν καλα για να μπουμε δυναμικα στην ανοιξη!
-
Ξεχειμωνιασμα
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ξεχειμωνιασμα
Goldhunter καλημερα.Αφου εκανες ωραια αυτα τα πραγματα βαλε και πανια επανω στα τελαρα για να τα κραταει πιο ζεστα,Κατα προτιμηση να ειναι καραβοπανω για να μην τραβαει υγρασια.Τα αλλα τα απλα τα πανια τραβανε υγρασιες.Τωρα αυτες τις ημερες θελει να ετοιμασω και τα δικα μου μελισσια για τον χειμωνα…
-
Ξεχειμωνιασμα
Με προμηθευσαν κάτι παλιούς στρατιωτικους σάκους που τα έκοψα και τα έκανα ωραία κεροπανα, έχω μεριμνήσει αν και στις κασσες με ανοιχτό πάτο εφόσον έχω βάλει και φελιζολ και έχω κλείσει τα παράθυρα μάλλον περιττό είναι αλλά όπως και να είναι τα έχω βάλει και αυτά.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ