Εχω μερικους μηνες τωρα , απο το καλοκαιρι που λογω φορτου απεχω λιγο πολυ απο τα τεκταινομενα , γραφομενα του φορουμ, οχι οτι δεν εμπαινα , δεν διαβαζα και δεν παρακολουθουσα οσο το οτι δεν συμμετειχα.
Αυτο που παρατηρω ομως εδω και καιρο και με ικανοποιει ειναι οτι μελη αρχιζουν να γινονται δραστηρια και αλλα ποιο δραστηρια και ωφειλω να πω οτι αυτο αρχισε να φαινεται ποιο εντονα οταν ηρεμησε το φορουμ και σταματησανε οι τσακωμοι.
Μαρεσει αυτο γιατι αποδεικνυει οτι υπαρχουν και αλλα πολλα μελη ειτε με γνωσεις ειτε που ερευνουνε και μαθαινουν.
Και εχω τωρα αρκετο καιρο που το παρατηρω αυτο και επιλεγω να μην γραφω και σε θεματα που εχω κατι να πω αλλα να αφησω τα αλλα μελη να χειριστουν ενα θεμα με τις αποψεις τους.
Μαρεσε αυτο και μαρεσει , ευγε σε ολους , μονο κατι καλο μπορει να βγει απο αυτο
-
Μια δική μου αποτίμηση
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Μια δική μου αποτίμηση
Οι τσακωμοι τσαματησαν γιατι ελειψαν αυτοι που γραφαν τερατολογιες και κουραζαν ολους με αρλουμπες.Αληθεια οι διατοντες που εμφανιστηκαν μαζεμενα που πηγαν;Ισως ηταν απλα μια βροχη διατοντων.Μπορα ηταν και περασε.
Νίκο καλημερα. Η αποψή μου ειναι ότι οι διαττόντες υπαρχουν είτε με το ίδιο είτε με άλλο όνομα. Απλά όσοι ασχολουμαστε με μηχανηματα μιλάμε σε προσωπικο επιπεδο και ετσι δεν υπάρχει και τροφη για φασαρια αλλα παραλληλα δεν υπάρχει και διαρκη ενημερωση στο φορουμ
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Μια δική μου αποτίμηση
Νίκο καλημερα. Η αποψή μου ειναι ότι οι διαττόντες υπαρχουν είτε με το ίδιο είτε με άλλο όνομα. Απλά όσοι ασχολουμαστε με μηχανηματα μιλάμε σε προσωπικο επιπεδο και ετσι δεν υπάρχει και τροφη για φασαρια αλλα παραλληλα δεν υπάρχει και διαρκη ενημερωση στο φορουμ
Ετσι ακριβως ειναι Τακη και η εκφραση τους ειναι καπως ετσι.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!