Λογω επικειμενης απολυσης και επειδη δεν διαφαινεται κατι στον οριζοντα,παιδες ριχτε καμια ιδεα πρωτοτυπη για υλοποιηση κατασκευη και προωθηση μπας και βγει κανενα μεροκαματο απο εκει γιατι δεν βλεπω να την βγαζουμε καθαρη…....Καθε ιδεα καλοδεχουμενη.....
-
Αναζητουνται ιδεες…..
Απο τα πιο επικερδη επαγγελματα την σημερων ημερα ειναι το καθαρισμα τζακιων και σομπων…οχι οχι δεν κανω πλακα...
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Αναζητουνται ιδεες…..
Απο τα πιο επικερδη επαγγελματα την σημερων ημερα ειναι το καθαρισμα τζακιων και σομπων…οχι οχι δεν κανω πλακα...
Έχει απόλυτο δίκιο ο Μoyia, το έχω ακούσει κι' εγώ αυτό με τα τζάκια εδώ στην περιοχή μου. Κάποια άτομα που ασχολήθηκαν κονομάνε πολύ καλά λεφτά… Επίσης κάτι άλλο που θα ήταν μια διέξοδος, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, είναι η καλλιέργεια αρωματικών φυτών. Κάποιος γεωπόνος σε προσωπική συζήτηση, μου είπε ότι έχει λεφτά αν το δουλέψεις σωστά, βέβαια λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
-
Αναζητουνται ιδεες…..
Το καθαρισμα σομπας το χειμωνα ειναι επιτακτικο και οι γεροι απο τον πενιχρη συνταξει τους δινουν περιπου 15-20 ευρω για κατι που για μενα πχ ειναι 30 λεπτα υποθεση εαν κανεις 2 την ημερα βγηκε ενα μεροκαματο απο εκει και πανω τα υπολογιζεις αναλογα με τους πελατες σου.
Το καθαρισμα τζακιου απο 40 και πανω μιας και γινετε μια φορα το χρονο δεν θες να το κανεις για κυρια απασχοληση καντο για εξτραδακι αλλα θελει ψιλο οργανωση για να μπεις στην αγορα.
Δεν θες να ξερεις ποσο εχει ομως το επαγγελματικο μηχανημα καθαρισμου τζακιων…4-4.5 χιλιαρικα...η σομπα ομως ειναι ποιτητα το μονο που θες για εφε ειναι μια ηλεκτρικη σκουπα με καδο ενα σκατζοχοιρο (βουρτσα) και αλουμινοταινια."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Αναζητουνται ιδεες…..
Ετσι ειναι Κωνσταντινε,απλα χρειαζεσαι μεγαλο κεφαλαιο,χωραφια σπορο λαστιχα ποτισματος….Ασε που το κερδος δεν ειναι αμεσο αλλα το λιγοτερο σε εναν χρονο....
Από ό,τι μου είπε το παιδί (ο γεωπόνος), για να βγάλεις ένα καλό εισόδημα από τα αρωματικά, χρειάζεσαι περίπου 10 στρέμματα. Όσον αφορά το πότισμα, δε θέλουν πολύ νερό, μόνο στην αρχή που θα βάλεις τα φυτά θα κάνεις ένα-δυο ποτίσματα. Αν έχεις χωράφια παρατημένα σε ορεινή περιοχή, είναι μια καλή λύση. Το κεφάλαιο που χρειάζεσαι είναι κυρίως για την αγορά των φυτών και βέβαια για περίφραξη γιατί δε μπορεί να είσαι όλη τη μέρα εκεί να προσέχεις μη μπουν μέσα τα πρόβατα ή τα γίδια του κάθε χωριανού.
-
Αναζητουνται ιδεες…..
οπιος εχει τα καταληλα χωραφια ας δει αυτο το δεντρο λενε οτι εχει λεφτα, αλλα θελη ψαξιμο και χρονο
http://www.paulownia.com.gr/kalliergia -
Αναζητουνται ιδεες…..
η μονη λυση της εποχης για γρηγορο χρημα ειναι το σαντουιτσαδικο
σαλονικα μερια ο σταγγιδης επιασε τον παλμο της κρισης
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%91stag-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%98%CE%B5%CF%83%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7/387094454738453 -
Αναζητουνται ιδεες…..
η μονη λυση της εποχης για γρηγορο χρημα ειναι το σαντουιτσαδικο
σαλονικα μερια ο σταγγιδης επιασε τον παλμο της κρισης
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%91stag-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%98%CE%B5%CF%83%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7/387094454738453το λεω εγω σε ενα ανηψουδ που εχω εκει πανω στη χαλκιδικη να παρουμε μια καντινα και να ανεβαινω τα καλοκαιρια που γινεται χαμος να την πεσουμε σε μια παραλια να τους γεμισουμε τσικνα αλλα μπα δεν το παιρνει αποφαση , 70 σουβλακια την μερα απο 1 ευρω 70 ευρω - 20 εξοδα 50 την μερα 1500 τον μηνα…....εκει διπλα στο κυμα που πινει ο αλλος το θαλλασινο νερο και τον κοβει λορδα μετα.......εδω στην περιοχη μου παντα εχει μεροκαματο γιατι εχει εποχοιακες δουλειες και αν δεν εισαι τεμπελης παντα θα εχεις μεροκαματο !
-
Αναζητουνται ιδεες…..
@metal:
παντος θα συμφονησετε οτι ενα εξτρα μεροκαματο για οπιον μενει κοντα σε οργανομενες πλαζ ειναι η ευρεση κερματον,εγω οταν πηγενω πρεβεζα στο 3ωρο το 25e βγενει ανετα!κ με το δισκακι δεν προκιτε να τα βρεις ποτε ολα πας κ ξαναπας κ παλι θα βγαζεις!
Βρε….εσύ τα βγάζεις από τις παραλίες της Πρέβεζας και όταν πηγαίνουμε εμείς δε βρίσκουμε παρά μόνο καπάκια αναψυκτικών, ενώ παλιά βρίσκαμε καμιά πενήντα- εξήντα ευρώ τη φορά...χε...χε...άσε και τίποτα για μας, ή να χωρίσουμε τις παραλίες για να μην παιδευόμαστε άδικα χαχαχαχα....
-
Αναζητουνται ιδεες…..
Τυχεροι εσεις που εχετε παραλιες,αλιμονο σε μας που εχουμε μονο την παραλια της λιμνης.Καλα ολα αυτα παιδες,καμια καινοτομος ιδεα για κατασκευη να την προωθησουμε;
Τί κατασκευή ωρέ Ηλία? Στερέψαμε από ιδέες….Εκτός κι' αν κάνουμε κι' εμείς αυτό που κάνει ο μπαρμπα Πάνος που από τις ραβδοσκοπικές κατασκευές το έριξε στις κατασκευές που κάνουν το νερό θαυματουργό για όλες τις παθήσεις του οργανισμού και πουλάει αβέρτα τέτοιες συσκευούλες 20 ευρώ τη μία...χε..χε..
-
Αναζητουνται ιδεες…..
Παιδια θα σας πω κατι για αυτο το θεμα των τζακιων που μου εχει μεινει χαραγμενο στην μνημη μου. Πιτσιρικας ημουν και δουλευα σε βενζιναδικο. Μπαινει ενας μεσα για βενζινη και το κλουβακι του εγραφε καθαρισμοι τζακιων.
Το πακετο που εβγαλε απο την τσεπη του για με πληρωσει την βενζινη με δυσκολια το κρατουσε , ηταν τοσο μεγαλο.
Δεν θα το ξεχασω ποτε.
-
Αναζητουνται ιδεες…..
Λογω επικειμενης απολυσης και επειδη δεν διαφαινεται κατι στον οριζοντα,παιδες ριχτε καμια ιδεα πρωτοτυπη για υλοποιηση κατασκευη και προωθηση μπας και βγει κανενα μεροκαματο απο εκει γιατι δεν βλεπω να την βγαζουμε καθαρη…....Καθε ιδεα καλοδεχουμενη.....
αυτο φιλος εξαρτατε τι δουλεια κανεις τωρα και μεχρη που φτανει η δηναμησου σε χρηματικο και χερια.
και αναλογα που κατοικης κτλ -
Αναζητουνται ιδεες…..
Φιλε 007 ηλεκτρονικος ειμαι,συστηματα ασφαλειας.Οικονομικο υποβαθρο,πιο κατω και απο το υπογειο…
Και εδω στην Καστορια με τους υψηλοτερους δεικτες ανεργιας.Από ότι καταλαβαίνω φίλε η γούνα συνεχίζει να πάει χάλια.
Από ότι θυμάμαι,έχουν περάσει και 27 χρόνια από τότε,η Καστοριά έφτιαχνε ωραία φασόλια και καλά καπνά .