οκ ευχαριστω πολυ
-
Windows 10 & external HDD
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 9 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
τελικα τα win 10 είναι πιο γρήγορα απο τα 7?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.πριν 9 χρόνια Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
Από Έβρο, Τάκη ποιο γρήγορα δεν νομίζω, όπως το βλέπω έχουν κάνει κατι ενδιάμεσο με Windows και Android για να αγοράζεις Apps. Δεν νομίζω να αξίζει κατι το ιδιαίτερο.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Με τις αλλαγές που έγιναν στο φόρουμ τα μηνύματα τα πήρε η σκούπα Hoover.
Κάποιος μου είπε για γνωστό του που αναλαμβάνει την διαδικασία με όλα τα ρίσκα βέβαια έναντι αμοιβής.
Θα ήθελα ο φίλος να με ενημερώσει αν ακόμα γίνετε καθώς σκοπεύω μετά το καλοκαίρι να ασχοληθώ με αυτό αφού μαζέψω και το απαραίτητο κεφάλαιο.
Ευχαριστώ!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
@GoldHunter εγω εχω βαλει το 10 στο μεγαλο και δεν εχω προβλημα.το εβαλα και στο λαπ τοπ και ζεστενοτανε και μου εκλεισε wi fi.το κιν δεν ξερω τι εχει αλλα δουλευει σφαιρα.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
πριν 9 χρόνια Φήμη: 37 | Δημοσιεύσεις: 2,600 -
@Περιτας δεν αναφερομαι στα 10αρια αλλα σε αρχεια εξωτερικου δισκου ο οποιος τα εχει φτυσει και η ανακτηση τους γινεται κανονικα μονο απο εργαστηρια με αρκετα πολλα ευρωπουλα αμοιβη.
Νομιζω σε αυτο το θεμα το ειχα αναφερει!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
@GoldHunter
Έβγαλες το δίσκο από το case ??"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 9 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
@moyia οχι βρε με τιποτα δεν θα το εκανα αυτο ειδικα αν δεν το εχω ξανακανει.
Καποιος μου ειχε στειλει μηνυμα οτι εχει γνωστο που το κανει αν θυμαμαι καλα κατα λαρισσα μερια? δεν θυμαμαι ποιος ηταν περασε καιρος και χαθηκαν και τα μηνυματα , τωρα ξεμπερδεψα με τα περισσοτερα εξοδα οχι οτι δεν ερχονται αλλα , απλως τωρα ειναι ποιο διαχειρισιμα.Οποτε οποιος φιλος μου ειχε στειλει το μηνυμα και εχει την καλοσυνη....ειναι πολλες οι οικογενειακες φωτογραφιες και τα βιντεο για να τις ξεχασω!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
@GoldHunter
Βγάλε το δίσκο από τη θήκη και βάλτο στο pc. Όταν μιλάμε για εξωτερικό δίσκο 9 στις 10 φταίει ή θήκη. Εγώ πάντως δύο δίσκους εξωτερικούς που είχα και δεν τους έβλεπε τους εβγαλα από τη θήκη τους κουμποσα στο pc και παίζουν μία χαρά."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 9 χρόνια | last edited by moyia πριν 9 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808