Μπηκανε τα πραγματα στην σωστη σειρα τους?
Αν ναι να το κλεισουμε το θεμα ομορφα και ωραια με μια βιρτουαλ χειραψια?
Ειμαι σιγουρος οτι και ο ζουγιαννης που γνωριζω το εντιμο του χαρακτηρα του επεσε θυμα της καλης του πιστης αν ολα ειναι ετσι οπως τα λετε και δεν εχω λογο να αμφιβαλω!
Βασιλη , κοντα βρεθηκαμε αλλα και παλι πολυ μακρια, νεξτ ταιμ μπετερ
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
ρε παιδια ,διαβαζετε τι γραφουμε εδω μεσα . . ποιον ηλια λετε κ ξανα λετε . . Μιλησα με τον μενιο κ τα ειπαμε οπως επρεπε να τα πουμε κ τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζετε πως ειναι εγιναν πολλα λαθη κ ο μενιος ξερει πολυ καλα ποια ειναι αυτα.καλο θα ηταν ο ιδιος να αναλαβει να λυση την παρεξηγηση με τον φιλο μου ο οποιος φιλος μου ειναι ο μοσχος κ οχι ο ηλιας .το οτι δεν απανταω στον καθενα που πεταει ασχετα πραγματα για να υποστηριξει τον μενιο δεν σημαινει οτι παραπληροφορηθηκα κ εγραψα κατι το οποιο δεν ισχυει απλα σταματησα να απανταω μεσα εδω στο σαητ γιατι θεωρησα οτι το θεμα το δρομολογησαμε με τον μενιο.
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Κ το σκηνικο παιχτηκε .απλα αλλα ισχυριζεται ο μενιος και αλλα ο μοσχος . . Η πικρια εξακολουθει να υπαρχει , και πρεπει να ξεκαθαριστει . Φιλε μενιο σταματα το θεμα εδω οπως κ ολοι οι υπολοιποι . . Αυτοι που ειναι να εμπλακουν θα εμπλακουν στην συναντηση που θα κανουμε .αυτα .
Φιλε μ εγώ το θεμα δεν έχω λόγο να το συνεχίσω..αλλωστε δεν το ανοιξα εγώ..τέλος πάντων δεν ασχολουμαι άλλο με δαυτο….μιας κ μιλήσαμε στο τηλέφωνο κ ειπώθηκαν κάποια πράγματα ...εγώ θα ξανάγραψω μετά την συνάντηση μας για τα αποτελέσματα αυτής...φιλέ γιαννη φαινεσαι ωραίος άνθρωπος από τι μπόρεσα να καταλάβω στο τηλ...αλλά δε μπορεί ο καθένας να πετάει τα υπονοούμενα του και ναταφηνει να αιωρούνται στον αέρα ακούγοντας μόνο τα λέγωμενα μιας πλευράς και χωρίς να διασταυρωσει αν αυτά τα οποία ακουσε ειναι αλήθεια...βαρέθηκαν νασχολουμε άλλο κ κακως ασχοληθηκα κ τόσο..τη συγνώμη θα την πέρ μένω μετά τη συνάντηση ασ κάνουν ότι θέλουν με το θέμα δε μεν διάφερει...