Κατι πηρε το αυτι μου για καποια συναλλαγη με μηχανηματα που εχει αφησει πικραμενους και θυμομενους και στο οποιο εμπλεκονται μελη του φορουμ.
Επειδη η λεξη μπεσαλης αφορα τους Εβριτες οπως ορθα αναγνωρισε και ο λαικος τροβαδουρος παρακαλω να λυθουν οι παρεξηγησεις , οικονομικες δυσκολιες εχουμε ολοι ,μην ξεπουλαμε και τα παντα!
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Δεν ξέρω αν αφορά εσένα,δεν μου αναφέρθηκε όνομα, αν όμως υπάρχει κάτι λύστε το πολιτισμενα μωρά δεν είμαστε
Γιώργο έγραψα κ πιο πάνω…αναφέρθηκε ο τόπος κ νομίζω ότι είμαι ο μόνος στο σάιτ...ξαναερωτω λοιπόν το μέλος zougianni τι πηρε ταυτί του...πως θα σου φενοταν αν κάποιος έλεγε κάτι παραπλησιο κ πετάγονται ένα μέλος και να λεγε:και μένα κάτι πήρε ταυτί μου συγκεκριμένα στις φερρες κ το άτομο που εμπλέκεται σόλο αυτό είναι μέλος του φορουμ κ κάτοχος ταξι....Σκέψου το λίγο...
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Ενταξε , δωσε τον χρονο στο μελος να απαντησει και να διευκρινησει δεν νομιζω να τιθεται θεμα εξαψης πνευματων και προσβολων.
Εξάλου επειχειρησα να θεσω το θεμα οσο ποιο διακριτικα μπορουσα αν υπαρχει καποια παρανοηση παρτε τα τηλεφωνα και λυστε το ομορφα παρα να δυσκολευομαστε στην συνενοηση μεσω του φοορυμ αν ειναι οντος ενα θεμα που εμπλεκεστε και οι δυο.
Μεγαλοι ανθρωποι εισαστε και δεν νομιζω υποθετω οτι το χρημα ειναι το κινητρο καθοτι ξερω και για εσενα και ας μην εχουμε βρεθει και πιει εκεινο το κρασι απο κοντα οσο και το μελος ζουγιαννης αν και απ οσο καταλαβα δεν αφορα αυτον το θεμα αρα δωσε τον χρονο να απαντησει εδω και παρτε τα τηλεφωνα και λυστε το .
Νομιζω ως εβριτες δινουμε και το παραδειγμα στον τροπο και θεωρω το θεμα ουσιαστικα ληξαν καθως πιστεω οτι θα δρομολογηθει η λυση της παρεξηγησης!
ΕυχαριστωἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
αυτο που εμαθα εχει ως εξης..σε μια δουλεια μαζευτηκαν καποια ατομα κ αγορασαν ενα γεορανταρ για να μπορεσουν να βγαλουν την δουλεια.για καποιο λογο η δουλεια δεν τελειωσε για τον αλφα βητα λογο αποφασισαν να πουλησουν το γεορανταρ κ να παρουν τα λεφτα τους πισω..ομως επειδη ηταν φιλοι μεταξυ τους αποφασισαν να αγορασουν με τα λεφτα του γεορανταρ κ να παρουν εναν ανιχνευτη οταν τον πουλησουν..καποιοι απ την ομαδα δεν θελαν κ πηραν τα χρηματα που τους αναλογουσαν πισω..ομως ενας απ αυτους που οργανωσε την πωληση του γεορανταρ κ την αγορα του ανιχνευτη προσθεσε ενα ακομη μελος στην ομαδα χωρις να ρωτηση κανεναν…ενα απ τα μελη πουαπεμειναν δεν θελω να αναφερω ονομα τυχαινει να ναι φιλος μου, θελησε να αποχωρησει απ την ομαδα διοτι δεν ηθελε ειναι στην καινουργια ομαδα ...ζητησε λοιπον τα χρηματα που του αναλογουσαν απο την πωληση του γεορανταρ πισω κ δεν του τα δινει ο συγκεκριμενος ,κ ερωτω τωρα εγω ...απο την στιγμη που το μελος θελει να αποχωρησει απ την ομαδα,δεν πρεπει να του δωθει το χρηματικο ποσο πισω οπως κ οι αλλοι το πηραν απο την στιγμη που θελησαν να φυγουν..???θα παρακαλουσα επισης τα ατομα που δεν γνωριζουν να μην πεταγονται στην συζητηση..δεν προσβαλλω κανεναν τοπο ,καμια περιοχη απλα ακουσα το περιστατικο κ το ανεφερα διοτι δεν ειναι καλο πραγμα η αδικια σε βαρος συναδελφων....
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
οποιος καταλαβε καταλαβε,καταλαβε…μπορει να μου στειλει τον αριθμο του να τον παρω κ να συζητησουμε εκει...γιατι εγω δεν λεω αερολογιες...οτι λεω εχει βαση...κ βασιζεται σε περιστατικα...το θεμα εληξε εδω για μενα ....μονο τηλεφωνικα το αναλυω...καλη σας νυχτα......
Αλλα αν εισαι ο κυριος που λεγεται μενιος τοτε να δω.τη θα πης.αν οχι τοτε δεν αφορα εσενα και μην χαλιεσαι .γιατι και εγω αγαπω το σουφλι.τωρα οποιος και να εισαι θα σε γνωρισω.η ο μενιος η οχι παντος τα λεφτα θα πανε στο φιλο μου με οποιο κοστος και να εχω εγω.
Είμαι αυτός ο κύριος επακριβώς…αν εισαγωγή σίγουρος ότι θες ναναλυσουμε το θέμα χωρίς τηλέφωνα από δω....για να δούμε κ τη γνώμη ολων...γιατί εγώ νταβατζηδες στα μηχανήματα μου δ θέλω...λοιπόν επειδή δε στα παν καλά τα πραγματα άνοιξε ταύτιση σου κ Άκου...μιας κ ακούν πολλά ταυτια σου...είχαμε συνεννοηθεί να πάρουμε ένα γεωρανταρ 5 άτομα ...το μηχάνημα ευγαινε γύρω στα 4000μαζι με έξοδα μετακινήσεων επειδή το πήραμε από Βουλγαρία...τα 3000 ευρώ τα έδωσε ένας από τους 5 δίνοντας μου το λόγο μου ότι θα τα πάρει πίσω σε περίπτωση π δ βγει ή δουλειά....Παρολαυτά έλειπαν αλλά 400 ευρώ τα οποία και έδωσε αυτό το άτομο ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΗΛΙΑΣ....που θέλω να κατάληξω..για να μη πολύ λόγο ή δουλειά δε βγηκε...κανένας εκ τω τεσσαρων δεν έδωσε χρηματα να ξεπληρωθεί ο άνθρωπος στον οποίον έδωσα ΕΓΩ τον λόγο μου ότι θα πάρει τα χρήματα του...με αποτέλεσμα ναναγκαστω εγώ να του τα επιστρέψω...δεύτερων...στην ομάδα που χε οργανωθεί ήταν κ 3 άτομα από μακρυά και οι οποίοι έπρεπε κάπου να μείνουν...έμειναν σένα ξενοδοχειο ψιλοκαλο κατά τη γνώμη μου περίπου για μια βδομαδα..τα έξοδα αυτά τα επομιστηκα εγώ και όταν παραμονή Χριστουγέννων ο φιλος σου έτρωγε τα κοψιδακια του εγώ ετρεχα να πληρωσω ξενοδοχεία...α υπάρχει κ ένα τρίτο...δεν υπήρχε περιπτώσει οι φιλοξενούμενοι να βγάλουν λεφτά κ να δώσουν για φαι ή οτιδήποτε άλλο(καφέδες κάνα ποτάκι)...για ρωτά τον-τους φίλους σου έβαλαν έστω και ένα ευρώ;παρ όλα αυτά...εγώ απ την τσέπη μου έδωσα στον φιλο σου τα μισά λεφτά απ αυτά που έδωσε έτσι για την ιστορια...τατομα τα οποία φιλοξενήθηκαν στο Σουφλί είναι μέλη εδώ μέσα...αν θέλουν ας πουν κ αυτή την γνώμη τους...λέγονται ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΕΒΡΟΥ...δε πρόκειται να δώσω αναφορά σε κανέναν λεκε με ποιον θα πάω για ψάξιμο...όσο για τα μηχανήματα που εχω τα χω πληρώσει όλα Ντούκου και δεν έχω ανάγκη τα λεφτά του φίλου σου...σου ποιος είναι κ από που κατάγονται και διαμένων...δεν πετάω μια μπούρδα απρόσωπη που τάχα πήρα ταυτίζεται μου...όλα αυτά όμως έχουν γίνει εδώ κ ενάμισι χρόνο...αναρρωτησου λοιπόν τι έγινε κ τσιτωσε τα φιλαράκια σου...καλή σου μέρα ...αν θες περισσότερες λεπτομέριες ο φίλος σου το χει το τηλέφωνο μου..πάρτι κ πάρε μ να σου λύσω αποριες-σκοτεινα σημεία...
-
ΠΡΟΣ ΕΒΡΙΤΕΣ
Ετσι ειναι τα πραγματα Ζουγιαννη να δωσεις χαιρετισμους στον Ηλια ειναι καλο παληκαρι δυστυχως ολοι βαλαμε απο κατι
σε αυτην την υποθεση ο Μενιος, ο παπετας, ο Σωκρατης, ο Μοσχος, ο τσαπας, ο Μπαρμπαγιωργος, ο αλαργας, και δεν θυμαμαι ποιος αλλος.
Δεν ειχε αισιο τελος δυστυχως αλλα το να λεγονται τετοια πραγματα για τον Μενιο δεν ειναι σωστο.
Ξερω υπαρχει καποια πικρια αλλα σκεψου οτι ολοι σχεδον χασανε χρονο χρημα κλπ τη να πει και ο μπαρμπαγιωργος το ανθρωπακι και δεν ειπε ποτε κατι.
Αυτα τα λιγα απο μενα κριμα που εγραψες για πραγματα τα οποια δεν γνωριζεις τη εχει γινει πραγματικα και να λασπωνεται το ονομα του
καθενος φιλε Ζουγιαννη.
Πολλους χαιρετισμους στον Ηλια να δωσεις απο εμενα ξερει αυτος και ας ληξει εδω.