Και μαρεσει το νεο Outfit , well done , good job, this i like Χριστίνα:36_2_9:
-
Καλή Αρχή
Χριστινα , το πηρες επανω σου και πολυ καλα εκανες και ετσι επρεπε να γινει.
Ειμαι πολυ χαρουμενος για σενα , να εισαι και εσυ και σιγουρα θα ειναι και ο Πάρης!
Ειμαι σιγουρος!
Εχει δουλεια ακομη αλλα μπηκε στο αυλακι το νερο και ολα θα παρουν την πορεια που πρεπει!
Υποπτευομαι οτι μπαινουμε σε μια αλλη εποχη με πολυ λιγοτερους καυγαδες να μου το θυμηθεις αυτο!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Καλή Αρχή
Χριστινα , το πηρες επανω σου και πολυ καλα εκανες και ετσι επρεπε να γινει.
Ειμαι πολυ χαρουμενος για σενα , να εισαι και εσυ και σιγουρα θα ειναι και ο Πάρης!
Ειμαι σιγουρος!
Εχει δουλεια ακομη αλλα μπηκε στο αυλακι το νερο και ολα θα παρουν την πορεια που πρεπει!
Υποπτευομαι οτι μπαινουμε σε μια αλλη εποχη με πολυ λιγοτερους καυγαδες να μου το θυμηθεις αυτο!καλη αρχη χριστινα,και χορις καυγαδες.σε ευχαριστω γεια ολλα,γεια την σελιδα που κρατας γεια αυτα που μαθενουμε επανω στο χομπι και πολλα αλλα,σε ευχαριστω.
-
Καλή Αρχή
καλημερα, δεν μου απαντησατε σχετικα με τα μνμ μπορειτε να στειλετε τωρα?
το οτι κολλαει το ξερω και το ψαχνουμεεπισης αν δεν το ειδατε ολα τα bb-codes των ποσταρισματων βρισκονται δεξια μεσα στο συμβολο Α αν το ενεργοποιησετε θα τα βλεπετε συνεχεια.
στα μνμ υπαρχει επιλογη αν θελετε να δεχεστε ή οχι δεν ειναι απαραιτητο πλεον να μου στελνετε μνμ και να μου λετε κλειδωσεταευχαριστω για τα καλα σας λογια
-
Καλή Αρχή
σημερα μπορεσα να μπω εστω και για λιγο λογω υποχρεωσεων και δεν εχω και γυαλια για να βλεπω αν γραφω και σωστα
αναμφισβητητα οφειλω να δωσω συνχαρητητρια στην διαδοχο ενος ( αναντικαταστου φυσικα ) πρωτεργατη και κατασκευαστη της σελιδος ΨΑΧΤΗΡΙΑ για την εξελιξη της
μπραβο σου χριστινα μου