Δωστε μια βοηθεια παιδες .
Εχω ενα σωρο φορτιστες για οτι μπορειτε να φανταστειτε δωστε μου τα φωτα σας πως να φτιαξω απο αυτα εναν ηλεκτρικο αρμοστηρα , τι μετατροπη να κανω , μην παθουμε και καμια ηλεκτροπληξια για χαζομαρες.
Ειχα μια αρχη με ηλεκτρικα και υδραυλικα να μην ανακατευομαι αλλα μαλλον στο πρωτο μερος θα το καταστρατηγισω, οτι εξοδα εξοικονομησουμε καλα θα ειναι…κοψαμε και το τσιγαρο να παρει.........!!
-
Ηλεκτρικός Αρμοστήρας
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ηλεκτρικός Αρμοστήρας
Αυτο με τα βατ δεν ισχυει εχει και με λιγοτερα βατ.
Το θεμα ειναι τα αμπερ νομιζω ..δινεις ρευμα στα συρματα στα πλαισια αλλα δεν πρεπει να ζεσταινονται πολυ …λεω αν ειναι κατι ευκολο που υποθετω να κανω μετατροπη εναν απο τους μετασχηματιστες που εχω αν ταιριαζουν.
Αν ειναι ομως θεμα ενταξει δεν θα κολλησω στα 20-50 ευρωπουλα αναλογος το μοντελο !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ηλεκτρικός Αρμοστήρας
Χρειάζεσαι και τις αντίστοιχες διόδους (4 τον αριθμό) για την ανόρθωση.
Γιώργο, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Πάρε αυτό με 12 ευρώ που είναι σαν κολλητήρι με ροδάκι. Με τους άλλους με τα κροκοδειλάκια, πάλι θα πρέπει να το περνάς με το ροδάκι πάνω στο ζεστό σύρμα, ενώ με αυτόν ξεμπερδεύεις με μια κίνηση. -
Ηλεκτρικός Αρμοστήρας
Χρειάζεσαι και τις αντίστοιχες διόδους (4 τον αριθμό) για την ανόρθωση.
Γιώργο, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Πάρε αυτό με 12 ευρώ που είναι σαν κολλητήρι με ροδάκι. Με τους άλλους με τα κροκοδειλάκια, πάλι θα πρέπει να το περνάς με το ροδάκι πάνω στο ζεστό σύρμα, ενώ με αυτόν ξεμπερδεύεις με μια κίνηση.Δεν χρειαζονται τα διοδακια
Το συρμα ζεστενεται και με AC ταση
Σκετο εναλλασομενο , και τπτ αλλοευχαριστω
-
Ηλεκτρικός Αρμοστήρας
Ειχα ενα μικρο φορτιστη ωμου που τον ειχα παρει πριν χρονια για να φοριζω ενα φακο μυριων κεριων , εξερευνουσαμε τοτε μια σπηλια μεγαλη που την δουλευε μια παρεα και ο φακος δεν αντεχε.
Δυστηχως ομως εξεπνευσε , το σκεφτηκα αυτο εξαρχης σε αυτο πηγε το μυαλο μου αλλα φευ….οχι δεν εχω αλλο!
Για τον αλλον με τα 120 βατ ακομα δεν βρηκα χρονο να το ψαξω!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ