Ελληνικό πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης ilios
-
Ελληνικό πανελ υπεριθρης
Εσυ φιλαρακι το εχεις βαλει???
Αν ναι και εχεις δει οτι συμφερει ενδιαφερομαι και εγω
4 δωματια 2 τουαλετες σαλονοκουζινα και χωλ συνολο 180tm
Ποσα τεμαχια χρειαζομαι
Ποσο κοστιζουν???
Τι υπολογιζεις καταναλωση με 10 ωρες λειτουργειας ημερησιως???
Σορυ που ρωτω εσενα αλλαΠολλα τετραγωνικα Δημητρη.Θα πας για καμια δεκαρια κοματια.10 κοματια Χ 1000 W =10 KW X 10 ωρες= 100 κιλοβατωρες τη μερα το ελαχιστο Χ 12 λεπτα του ευρω = 12 ευρω + 2,7 φπα =14,7 ευρω τη μερα Χ 120 μερες=1764 ευρω το τετραμηνο,και δεν εχω υπολογισει τις ******** για γραμμες μεταφορας που πανε επι τις εκατο στην καταναλωση.Μαλλον ασυμφορο.
-
Ελληνικό πανελ υπεριθρης
Πολλα τετραγωνικα Δημητρη.Θα πας για καμια δεκαρια κοματια.10 κοματια Χ 1000 W =10 KW X 10 ωρες= 100 κιλοβατωρες τη μερα το ελαχιστο Χ 12 λεπτα του ευρω = 12 ευρω + 2,7 φπα =14,7 ευρω τη μερα Χ 120 μερες=1764 ευρω το τετραμηνο,και δεν εχω υπολογισει τις ******** για γραμμες μεταφορας που πανε επι τις εκατο στην καταναλωση.Μαλλον ασυμφορο.
Εγω παντως θα επερνα 1- 2 δοκιμαστικα και θα τα εβαζα στο χωρο που χρησιμοπειω περισσοτερο. Σαν παραλληλη θερμανση. και θα εβλεπα ποσο σε καλυπτει ενεργειακα κ
αν ειναι οσο οικονομικα υποσχονται. -
Ελληνικό πανελ υπεριθρης
Ανάλογα την ποιότητα αν πάρεις κινέζικα η βαπτιζμένα (Γερμανικά-Αυστριακά-Ελβετικά κ.τ.λ.) σίγουρα θα χρειαστείς 10 Κwatt
Εγώ στο σπίτι μου έχω τα γερμανικά και σε 98 τμ. μονοκατοικία έχω σύνολο 3500watt.
Βέβαια η υπέρυθρη δεν μετριέται μπακάλικα (10x10=+_"")
Με μετρήσεις που έκανα στις αρχή δούλευαν 10-12 ώρες το 24ωρο και τώρα που ζεστάθηκαν τα ντουβάρια δουλεύουν 2-4 ώρες το 24ωρο δηλ.60 με 70 ευρώ τον μήνα επιπλέον,σπίτι με καλούτσικη μόνωση. -
Ελληνικό πανελ υπεριθρης
Πολλα τετραγωνικα Δημητρη.Θα πας για καμια δεκαρια κοματια.10 κοματια Χ 1000 W =10 KW X 10 ωρες= 100 κιλοβατωρες τη μερα το ελαχιστο Χ 12 λεπτα του ευρω = 12 ευρω + 2,7 φπα =14,7 ευρω τη μερα Χ 120 μερες=1764 ευρω το τετραμηνο,και δεν εχω υπολογισει τις ******** για γραμμες μεταφορας που πανε επι τις εκατο στην καταναλωση.Μαλλον ασυμφορο.
Ωραια η αναλυση σου Νικολα
Αν βγει αληθινη συμφερει με τα μπουνια
Αν υπολογισεις οτι καθε 15μερο θελω 500 bp δεν το συζηταω
Αν θελει ο φιλος ας μου στειλει ενα πμ με τις τιμες εφοσων δεν θελει να τις βγαλει εδω