Ηπαρούσα σελίδα απέχει παρασάγκας από όλες τις άλλες….
-
Ενα παραξενο εμαιλ
Αφυπέρ τις άλλες σελιδες και αυτήν στην ησυχία τους όσοι διακινούν τέτοια μαιλ με. τετέτοιες αντιληψεις δεν θα καταλάβουν ότι σε καμιά σελιδα δεν θα νιώθουν άνετα.είμαστε υπερ του να υπάρχουν πολλές σελίδες μόνο ωφελη μπορείς να έχεις αλλά αυτό είναι δυσνόητο για αυτα τα άτομα που διακινούν τέτοια μηνύματα
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 9 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Αν και δεν συμμετεχω πολυ στο φορουμ, αφου δεν εχω και τις απαραιτητες γνωσεις για να βοηθησω καποιον με ερωτηματα, θα ηθελα να πω για το θεμα το εξης…Πριν εγραφω εδω αναζητησα στο google σελιδες και μου εβγαλε πολλες..Σε ολλες σχεδον έκανα ζαπιγκ αλλα τελικα εγγραφηκα σε αυτη εδω..Πιο πολλα θεματα, πιο καλες βοηθειες και γενικα πιο ωραιο περιβαλλον και σελιδα..Απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν ξανα ασχοληθηκα με αλλη σελιδα,,Θελω να πω δηλαδη πως η σελιδα εχει τα παντα. Δεν νομιζω δηλαδη πως θα επιρεαζε καποιον ενα email για να φυγει..θα εφευγε μονος του..Εγω τυχαια μπηκα..μαρεσε..εμεινα..εντελως τυχαια βρηκα και εναν φιλο (καλησπερα γιωργο να προσεχεις στο ταξι) και δεν με τραβαει να φυγω..Και δεν ειμαι και φανατικος του ειδους απλα μαρεσει να γυρναω στα βουνα και να ψαχνω σημαδια που δειχνουν ανταρτικη δραση στην περιοχη..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ :36_2_47:πριν 9 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 11 -
Ενα παραξενο εμαιλ
@xouan:
Αν και δεν συμμετεχω πολυ στο φορουμ, αφου δεν εχω και τις απαραιτητες γνωσεις για να βοηθησω καποιον με ερωτηματα, θα ηθελα να πω για το θεμα το εξης…Πριν εγραφω εδω αναζητησα στο google σελιδες και μου εβγαλε πολλες..Σε ολλες σχεδον έκανα ζαπιγκ αλλα τελικα εγγραφηκα σε αυτη εδω..Πιο πολλα θεματα, πιο καλες βοηθειες και γενικα πιο ωραιο περιβαλλον και σελιδα..Απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν ξανα ασχοληθηκα με αλλη σελιδα,,Θελω να πω δηλαδη πως η σελιδα εχει τα παντα. Δεν νομιζω δηλαδη πως θα επιρεαζε καποιον ενα email για να φυγει..θα εφευγε μονος του..Εγω τυχαια μπηκα..μαρεσε..εμεινα..εντελως τυχαια βρηκα και εναν φιλο (καλησπερα γιωργο να προσεχεις στο ταξι) και δεν με τραβαει να φυγω..Και δεν ειμαι και φανατικος του ειδους απλα μαρεσει να γυρναω στα βουνα και να ψαχνω σημαδια που δειχνουν ανταρτικη δραση στην περιοχη..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ :36_2_47:ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
πριν 9 χρόνια Φήμη: 69 | Δημοσιεύσεις: 357 -
Ενα παραξενο εμαιλ
τα εμαιλ αυτού του τύπου δεν είναι κάτι καινούριο
υπήρξαν στο παρελθόν ακόμα χειρότερες μορφές λασπολογίας
όπως ότι ο πάρης έβριζε και κατηγορούσε άτομα με κρυφό νικ ναμε
όπως ότι ταπερνε και σιγοντάριζε εμπόρους .ότι έκλεβε δουλιές
και πολλά αλλά , με αποκορύφωμα πρόσφατα ότι ο πάρης μένει ρόδο και πουλάει αποστατικά 80000 ευρώ
η παράδοση τον λασπολόγων συνεχίζετε και επί διαχηρησης χριστίνας
δεν έχω να πω κάτι αλο
ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα και την ελευθερη βούληση να κάνει ότι νομίζη σωστόπροσωπικά εγώ μπένο σε 3 ακόμα φόρουμ αν και είχα γραφτή σε περισότερα
και παρόλο την προσωπική σχέση με τον πάρη είχα γραφτή και στον ανδρέα και στον άκη όταν κάναν φόρουμ .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 9 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Αν δεν δοκιμάσεις το φαγητό της γειτόνισσας πώς θα καταλάβεις ότι η γυναίκα σου μαγειρεύει καλύτερα ?
Την γειτονισα χαλβαδιαζεις Γιανακη,ε ολα στη Βαγγελιο.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 9 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
Ενα παραξενο εμαιλ
καλησπερα σε ολους δεν εχω χρονο να μπαινω τακτικα αλλα ιμαρτον μερικοι κανουν σαν ζηλιαρες γειτονισες κανενας δεν μενει με το ζορι
πριν 9 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 19 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Μάνα είχα μια συζήτηση με τον αδελφό μου και με έπιασε μια ανησυχία!
Αλήθεια άμα χηρέψει ο πατέρας εσύ θα ξανά παντρευτείς?
Και βέβαια τι θα κάτσω με εσάς τους μπουνταλάδες!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 9 χρόνια Φήμη: 3,656 | Δημοσιεύσεις: 9,177 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Μάνα είχα μια συζήτηση με τον αδελφό μου και με έπιασε μια ανησυχία!
Αλήθεια άμα χηρέψει ο πατέρας εσύ θα ξανά παντρευτείς?
Και βέβαια τι θα κάτσω με εσάς τους μπουνταλάδες!!!Εαν εχει και πρηκα με την ευχη μου χαχαχα
πριν 9 χρόνια Φήμη: 36 | Δημοσιεύσεις: 935 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 9 χρόνια Φήμη: 3,656 | Δημοσιεύσεις: 9,177 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Αυτα υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν.
ο καθενας κανει τις επιλογες του μου αρεσει? μενω δεν μου αρεσει? δεν μπαινω.
προσωπικη μου αποψη.
Καλη συνεχεια.
πριν 9 χρόνια Φήμη: 147 | Δημοσιεύσεις: 2,550 -
Ενα παραξενο εμαιλ
Αλήθεια άμα χηρέψει ο πατέρας
Μιας και αλαξες Αβαταρ.
Α. : "Δε με φοβάσαι;"
Δ. : "Και τι είσαι; Καλό ή κακό;""It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 9 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808