το θεμα γραφει διαφορες μινελαβ με λορενς…...γιατι υπαρχει τιποτα κοινο σε αυτα τα 2 μηχανηματα???
Μονο διαφορες ειναι.....
Αι παρατα μας ισι ρε
Σι φουναξι καναινας γοια δυετυτι????
Ασι μι να τουν αλπουτοιναξου
Διαφορες μεταξη λορενζ και μινελαβ
χοχοχοχοχοχοχο….χιχιχιχιχιχιχιχι χαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!
Αφου του τραβαι η ωρεξι ς κατσι κι σι απαιναντυ
τι τραβαει η ορεξη μου?????υπερ του μινελαβ ειμαι…..οτι να ναι.....λες!!!Δεν ειμαι υπερ του λορενς....ασχετα που μου αρεσει....αλλα τα ματια του λαγου,αλλα της κουκουβαγιας...στην προκειμενη περιπτωση η κουκουβαγια ειναι το λορενς....
Σταματαω εδω την γνωμη μου ,διοτι γραφετε για να γραφετε και παρεξηγητε για να παρεξηγησετε!
Καραγγιανη στην ενοτητα που εβαλες το θεμα ειναι για παλμικα.....που κολλαει το μινελαβ???
Ασυγγριτα μηχανακια ειναι....διαφορετικης τεχνολογιας....λαθος ενοτητα
τι τραβαει η ορεξη μου?????υπερ του μινελαβ ειμαι…..οτι να ναι.....λες!!!Δεν ειμαι υπερ του λορενς....ασχετα που μου αρεσει....αλλα τα ματια του λαγου,αλλα της κουκουβαγιας...στην προκειμενη περιπτωση η κουκουβαγια ειναι το λορενς....
Σταματαω εδω την γνωμη μου ,διοτι γραφετε για να γραφετε και παρεξηγητε για να παρεξηγησετε!
Καραγγιανη στην ενοτητα που εβαλες το θεμα ειναι για παλμικα.....που κολλαει το μινελαβ???
Ασυγγριτα μηχανακια ειναι....διαφορετικης τεχνολογιας....λαθος ενοτητα
μερακλη η διαφορα μεταξη λορενζ με τελαρο ειναι τεραστια 20 στρεματα με το λορενζ 3 ωρες μινελαβ με δισκο θελη 6 χρονια να ψαχνης,,,,
μερακλη η διαφορα μεταξη λορενζ με τελαρο ειναι τεραστια 20 στρεματα με το λορενζ 3 ωρες μινελαβ με δισκο θελη 6 χρονια να ψαχνης,,,,
εχεις κολλησει….....κανε τελαρο 5χ5 για να κανεις 15 λεπτα με το λορενς σου! Εας κανει 6 χρονια.....ετσι ειναι τι να κανουμε...το καθε μηχανημα ειναι διαφορετικο. Με τον δισκο σου φτανεις τα βαθη του μινελαβ???????
εχεις κολλησει….....κανε τελαρο 5χ5 για να κανεις 15 λεπτα με το λορενς σου! Εας κανει 6 χρονια.....ετσι ειναι τι να κανουμε...το καθε μηχανημα ειναι διαφορετικο. Με τον δισκο σου φτανεις τα βαθη του μινελαβ???????
το λορενζ ειναι για τελαρο και εχει εξτρα τον δισκο που ειναι καλος, το μινελαβ ειναι να σκαβες 1000 γουρνες για σκοπιδια και μια καλη, το λορενζ 10 γουρνες 9 καλες και μια μαπα,,,,,,,
το λορενζ ειναι για τελαρο και εχει εξτρα τον δισκο που ειναι καλος, το μινελαβ ειναι να σκαβες 1000 γουρνες για σκοπιδια και μια καλη, το λορενζ 10 γουρνες 9 καλες και μια μαπα,,,,,,,
καλες οταν λες τι εννοεις κονσερβες??? Γιατι εαν ποιανει τον χρυσο το λορενς πανω απο 70 ποντους….τοτε δεν εχεις το λορενς αλλα καποιο αλλο μηχανημα!!! Το καθε εργαλειο ειναι για την δουλεια του! Παρε το τελαρο σου ....ελα στα βουνα μας και μετρα 20 στρεμματα...!!! Σου λεω απο τωρα οτι θα χρειαστει 6 χρονια για να κοψεις τα πουρναρια και το μινελαβ θα κανει 3 ωρες...
καλες οταν λες τι εννοεις κονσερβες??? Γιατι εαν ποιανει τον χρυσο το λορενς πανω απο 70 ποντους….τοτε δεν εχεις το λορενς αλλα καποιο αλλο μηχανημα!!! Το καθε εργαλειο ειναι για την δουλεια του! Παρε το τελαρο σου ....ελα στα βουνα μας και μετρα 20 στρεμματα...!!! Σου λεω απο τωρα οτι θα χρειαστει 6 χρονια για να κοψεις τα πουρναρια και το μινελαβ θα κανει 3 ωρες...
mερακλη οπου περναει το λορενζ με τελαρο σκοπιζη και οπου περναει το μινελαβ τα αφηνε πισο για το λορενζ τα μησα,,,,,
ενταξι κυριε καραγιαννη εχεις το καλητερο μηχανημα.βγαλτε καμια δουλεια εξω στα αγρια και αφιστε τα δοκιμαστιρια που ξερετε ακριβως που ειναι βαλμενα.εξω ουτε το βαθος θα ξερετε που ειναι ουτε τι ειναι ουτε το μεγεθος.αν βεβεα μπορειτε να αποφυγετε υγρασιες πετρωματα κεραμηδια σκουριες και ενα σορο σκουπιδια.το εχω ξαναπει.εχει γεμησει η ελλαδα απο τρυπες .σκαψιματα τσαμπα απο ενδιξης παλμικων.
@VAN:
επειδη διαβασα για στρεμματα θα πω την εμπειρια μου. 24 στρεμματα παραλια βγαινουν με δισκο απο το πρωι εως το βραδυ. εαν τωρα ειναι και καποιος ανεδεικευτος να κανει 2 ημερες. τα εχω βγαλει με δισκο και να σκαβω κιολας.
αυτα που λεω ειναι αληθενα σε ενα χωραφι 20 στρεματα καθη βραδι τα δισκακια μαζεβανε λιρες αλος μια αλος 2 την βραδια περασανε πανο απο 10 δισκακια μαζη και ενα μινελαβ 4000 μαζεψανε 30 κοματια, και σε βαθος 40 ποντος εχει 150 κοματια δεν τα βρηκε κανενα δισκακι , μονο οταν πιγε ενα τελαρο καθαρισε το μερος, το μινελαβ ειναι καλο να ψαχνης σε δοκιμαστιρια 5χ5 στην εξοχει ολα αλαζονε, αυτα που λεοι ο μιτσος ξερη που τα γραφο στα αρ…......μου,
α ρε καραγιαννη τι φλας τρως ωρες ωρες ,εριξα πολυ γελιο με το ντινικακι….ασε που μαλλον θα παρω μινελαμπ γιατι μαλλον θα το βρω πιο γρηγορα και μαλιστα θα ειμαι και μονος μου,,,,χωρις να εχω αλλο να μου κραταει το τελαρο,
αμα πας ενα βραδη με ενα παλμικο μινελαβ θα σκαβης σηνεχια για σκοπιδια ,,,,,,,,,,,
αμα πας ενα βραδη με ενα παλμικο μινελαβ θα σκαβης σηνεχια για σκοπιδια ,,,,,,,,,,,
Δεν ειναι παλμικο καραγιαννη….ελεος! Το εξηγησαμε πια... αλλαξε ενοτητα και βαλτο στα. Πλιτς πλατς! Διοτι συγκρινεις ανομια πραγματα που δεν τα ξερεις κιολας... συγρινε κανενα βουλγαρικο παλ.μικο με το λορενς να. Δεις. Οτι θα απογοητευτεις ευκολα! Αυτα απο εμενα....