Απο το νεο ετος θα λειτουργηση σχολη ραβδοσκοπιας δια αλληλογραφιας Κατασκευη ραβδοσκοπικων κατασκευων και χρηση αυτων θα διδασκη ο καθηγητης καλιτεχνης κατασκευαστης enginear electronic mechanich BOLEK LIRONIS για τα αλλα μαθηματα παρακαλουνται οι υποψηφιοι φιλοδοξοι καθηγητες να αποστειλουν τα βιογραφικα τους με Π.Μ. στον διευθυντη της σχολης ΒΟΛΕΚ LIRONI
-
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Πλάκα κανείς τώρα χαχαχαχαχαχα
Ζικο εσυ ζητα το κυλικειο της σχολης αφου δεν μπορεις να διδαξεις.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 12 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Οσοι φητητες της σχολης κατεχουν και επιδυκνυουν ΠΤΥΧΙΟ ΤΑΛΕΠΩΡΙΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΟΘΗΡΑ κατα την εγραφην θα εχουν εκπτωση 30% στα διδακτρα
πριν 12 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 161 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Εχετε ξεφυγει!!!
Ωρε πλακα…..τι αλλο θα δουμε????
χιχιχιιχιιχιπριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
επιδηξη κατεστραμενων σκαπτικων εργαλειων απο εντατικη χρηση στον διευθυντη της σχολης ΣΥΝ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ οι προσφορες συνεχιζονται
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
κυριε ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ (ΒΟLEK)περιμενουμε ολοι εδω τα σχολια σας με αγωνια μα αγνοητε επιδεικτικα…......
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
@gate:
Ποσα θα περνω;
Φυσικα μαυραοι αμοιβες των καθηγητων εφ οσον επιλεχθητε μονο σε ΚΙΤΡΙΝΑ
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
κυριε ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ (ΒΟLEK)περιμενουμε ολοι εδω τα σχολια σας με αγωνια μα αγνοητε επιδεικτικα…......
Φιλε μου για ποιον λογο …..ειρωνευεσαι τον Γιωργο? Σου εκανε κατι? Ανεφερε τιποτα απο αυτα που γραφεις ....η το κανεις για πλακα?
Συγνωμη για τις ερωτησεις....αλλα επειδη τον γνωριζω ,δεν τον εχω για τετοιο ανθρωποπριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Τωρα,τωρα που θα μπει ο υπουργος παιδειας και θρησκευματων Κυριος Π.Ντελαμανιακ να δειτε σκουπα που θα ριξει χαχαχαχαχαχαχαχα
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Ανδρεα το ΠΜ το πηρες
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Τωρα,τωρα που θα μπει ο υπουργος παιδειας και θρησκευματων Κυριος Π.Ντελαμανιακ να δειτε σκουπα που θα ριξει χαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα ρε τι πινεις
Υπαρχει περηπτοση να δεις υπουργο να σκουπιζει
χαχαχαχαχαχαπριν 12 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
@gate:
Καλα ρε τι πινεις
Υπαρχει περηπτοση να δεις υπουργο να σκουπιζει
χαχαχαχαχαχακι ομως θα το δεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α εχω καινουργια σοδεια απο τσιπουρο φρεσκο φρεσκο.χεχεχεχεχεχε
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Φιλε μου για ποιον λογο …..ειρωνευεσαι τον Γιωργο? Σου εκανε κατι? Ανεφερε τιποτα απο αυτα που γραφεις ....η το κανεις για πλακα?
Συγνωμη για τις ερωτησεις....αλλα επειδη τον γνωριζω ,δεν τον εχω για τετοιο ανθρωποΕδω εχει δικιο ο μερακλης αν κανεις πλακα πανε στα πλιτσ πλατσ και κανε οχι οπου νανε.
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Δεν ξερω τη λετε εσεις αλλα αν ειναι αληθεια εγω θελω να διδαξω
Τοσοι και τοσοι επιστημονες και καθηγητες μαζευτηκαν εδω μεσα
Εγω να μη διδαξω λιγο;
πριν 12 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
οι φαλακροξενυχτηδες επιτρεπονται στην σχολη?
κυριε καθηγητα εγω δουλευω βεργα μονη απο κρανια 1 μετρο μηκος και καμμια 4 ποντους διαμετρο,θα σας βρω στην ταξη για επιδειξη?
ωρε εχετε ξεφυγη παντελως εδω μεσα:36_1_73:πριν 12 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
ΣΧΟΛΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
Ρε αντρεα εσυ τον γνωριζης ελαφρως σε εμενα ειναι κολητος.Λιγη πλακα για να ξεφευγουμε καπου καπου να πεφτη και ο πυρετος του χρυσου δεν βλαπτη.Εξ αλου ειμαστε στο τελευταιο σταδιο χρονια τωρα στην εντατικη αλαξε τιποτε???????
πριν 12 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 161