-
Ποσα τετια τραβαμε στα βουνα
Τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα, (ισως καποια καποιες φορες) , φολιαζεις τον μαλακα που γεμισε τον τοπο με αυτα και ξαδιαζεις.
Ετσι περεπει να φολιασουμε και μερικους που μας κυβερνανε και αλλους που κανουν σκατοκομματα , που εχουν αγγελες και θα σε αρπαζουν.Αυτα ειναι τουλαχιστον ζωα ( ετσι θελουμε να λεμε ) οι αλλοι που λεγονται ανθρωποι και φερονται χειροτερα απο τα ζωα , πρατουν χειροτερα απο τα ζωα και ψηφιζουν σαν προβατα , πως πρεπει να τους λεμε ?/ (κουιζ)
-
το 2007 σε καποιο οδοιπορικο που καναμε με δυο φιλους στον ολυμπο
4 καυκασου μας εσκασαν τα 2 μπροστινα λαστιχα με αποτελεσμα να κατσουμε εκει 4 ωρες μεχρι να ερθει ο τσοπαν και να τα παρει
περα οτι δεν μπορουσαμε να βγουμε απο το αυτοκ ηταν ο μονος ανθρωπος που δεν επρεπε να μας δει εκει (ο ρουφιανος του χωριου)
αυτα ειναι…που λενε οι γκαντεμιες που εχει το χομπι μας
καλημεραLet The Games Begin"
-
Τα σκυλια δεν φταινε σε τιποτα, (ισως καποια καποιες φορες) , φολιαζεις τον μαλακα που γεμισε τον τοπο με αυτα και ξαδιαζεις.
Ετσι περεπει να φολιασουμε και μερικους που μας κυβερνανε και αλλους που κανουν σκατοκομματα , που εχουν αγγελες και θα σε αρπαζουν.Αυτα ειναι τουλαχιστον ζωα ( ετσι θελουμε να λεμε ) οι αλλοι που λεγονται ανθρωποι και φερονται χειροτερα απο τα ζωα , πρατουν χειροτερα απο τα ζωα και ψηφιζουν σαν προβατα , πως πρεπει να τους λεμε ?/ (κουιζ)
ακη αν αφησουμε την φυση να διαλεξη μονη της το τι πρεπη να κανη τοσα σκυλια μαζεμενα δεν θα εβλεπες ποτε,ουτε θα ειχαμε σκατοφαρες να φυλαν τις στανες,και μηνυση να κανη οπως ακουμε στο βιντεο δεν θα γινη τιποτα,καλα ειναι τα ζωα,αλλα στον χωρο τους οταν μεγαλωνουν με ανθρωπους
-
Eχει χαθει το μετρο….πας για κορυφες πανω απο την παλια καβαλα και πανω στην ασφαλτο τριαντα σκυλια ..να σε φανε ..
Μεσα στις πολεις κοπαδια ολοκληρα θα αρχισουν να τρωνε ανθρωπους καπια στιγμη - για να προφυλαχθει ενα πιτσιρικι ανεβηκε στον ουρανο ενος σταματιμενου αυτοκινητου--ενα παλληκαρακι και μια κοπελια σαβουρντα στο κεντρο της καβαλας οταν επεσε ξαφνικα πανω τους ενας σκυλος --το παλληκαρι μεσ τα αιματα και κανενα πεντακοσαρι ζημια στο καινουργιο κρυπτον . Ως προς τα αλα και δημαρχος υπαρχει και φιλοζωικες οργανωσεις υπαρχουν .
Αφου αυτοι δεν τα μαζευουν και αφου η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απο ολα η μονη λυση ειναι η φολα . -
οταν με κυνηγανε ο Γιουσέιν Μπολτ ειναι γατακι μποστα μου τον αφινω χιλιομετρα πισω.
εχω φταση σε σημειο να σκαρφαλωνω πιο γρηγορα απο τις μαιμουδες στα δεντρα.
και η ειρονια επανω στο δεντρο εγω και ο τσομπανης καθοταν και γελουσε, αλλα τον θυμαμαι, τωρα που ανιξε το κυνιγη μηχανακι στο δεξι δικανο στην πλατη και θα του κοπη το γελιο οταν τα ξαπλοσω -
Άν σου ορμηξει τσοπανοσκυλο δεν τρεχεις ΠΟΤΕ , σηκωνεις την γκλιτσα που κρατας για να τη δει και τελειωνει το θεμα Δεν μπορεις ομως να γλιτωσεις απο το σαματα που κανει . Θα σε παρει χαμπαρι ολο το βουνο
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
δεν σταματανε οταν εινε μεγαλο κοπαδι τα σκυλια δεν ακουνε τιποτα μονο τα λειοκανα.
και οι τσομπανηδες πρεπει να τα χουν απο μεσα, εξω κανονικα δεν επιτρεπετε,καποτε
πρεπει να μαθουν και αυτοι το γραμμα του νομου και οχι οτι τους καπνιση.
εγω εχω εναν πανω στο βουνο τα ιδια καθε φορα,τον κυνηγησα να μπαινη στο χωριο
και το επομενο βημα και τα σκυλια οχι ελευθερα στο δρομο ,να μην μπορει να περπατησει ,να κανει ποδηλατο κτλ.
και αυτοι που βοσκουν οπου θελουν δεν επιτρεπετε,μονο σε ζονες -
Σημερα το πρωι ειχα απροκλητη επιθεση απο 10 με 12 απο αυτά.Απο την αλλα πλαγια του βουνου τρλεξαν κατα πανω μου εγκαταλειποντασ το κοπαδι . Μια λάθος κινηση και τα πραγματα θα ηταν αλλιως τωρα. Με εσωσε το οτι δεν μυρισαν αδυναμια και καταλαβαν οτι θα το παλεψω το θεμα. Προσπαθησαν να με κυκλωσουν σαν τις υιαινες. Ειχα 2 πετρες ενα ματσουκι της πλακας και ενα σκαλιστηρι. Πεντε λεπτα τους ειχα στην αναχαιτηση ωσπου ηρθε ο τσοπανης και παλι δεν ηρεμουσαν. Του ειπα τα σχετικά και εφυγα. Την επομενη φορα θα του τα ξαπλωσω ολα ντανα το ενα πανω στο αλλο γιατι ειναι χειροτερα απο αδεσποτα.
-
υπαρχουν μπαστουνια πολυ ισχυρα σαν μειγμα και με εκενωση αρκετων χιλιαδων βολτ και σκεφτομαι να παρω ενα
http://www.trueswords.com/stun-armed-walking-cane-flashlight-rechargeable-p-5765.html
-
Ναι εχει προοπτικη η αγορα σου και για τα γεραματα να περπατας και να φυλας και τις λίρες μεσα σε αυτο. Αμα σε κυκλωσουν Παρη θα φανε και το μπαστουνι μαζι με σενα.
Μονο ο κροτος απο το οπλο μπορει να τα σκορπισει . Εγω αγαπω τα σκυλια αλλα η ψυχολογια αγέλης ειναι αλλα πραμα. Εκει εξανεμιζεται η προσωπικοτητα του σκυλου και μπαινει σε αλλο επιπεδο . Μπορει να σε ροκανισει μονο και μονο για να δειξει στον αρχηγό οτι ειναι καλος και αξιζει ευνοια. 4 μηνων ηταν το ενα αρχιδακι που με παρενοχλουσε μεχρι το αυτοκινητο και με την συνοδεια του τσοπανου. -
υπαρχουν μπαστουνια πολυ ισχυρα σαν μειγμα και με εκενωση αρκετων χιλιαδων βολτ και σκεφτομαι να παρω ενα
http://www.trueswords.com/stun-armed-walking-cane-flashlight-rechargeable-p-5765.html
Γνωριζουμε τι λεει ο νομος γι αυτα?… επιτρεπεται η εισαγωγη και κατοχη του κατοπιν σχετικης αδειας, οπως
και καποια αλλα?PS
-
Γνωριζουμε τι λεει ο νομος γι αυτα?… επιτρεπεται η εισαγωγη και κατοχη του κατοπιν σχετικης αδειας, οπως
και καποια αλλα?Πανο χωρις να το εχω κοιταξει λεω οτι δεν πρεπει να εχει προβλημα αφου δεν ειναι θανατηφορο. Το πολυ πολυ να θελει λευκο ποινικο μητρωο που οι πιο πολλοι το εχουν.
-
Πανο χωρις να το εχω κοιταξει λεω οτι δεν πρεπει να εχει προβλημα αφου δεν ειναι θανατηφορο. Το πολυ πολυ να θελει λευκο ποινικο μητρωο που οι πιο πολλοι το εχουν.
Δεν ξερω Δαυιδ ισως να ειναι οπως τα λες… αν θυμαμαι καλα ο βενζινας ο βαγγελης ειχε ανεβαση θεμα για Stun Gun, οχι σε μορφη
μπαστουνι, το κλασσικο ξερεις αλλα δεν ξερω αν το ψαξε και την προχωρησε την καταστασηPS
-
Άν σου ορμηξει τσοπανοσκυλο δεν τρεχεις ΠΟΤΕ , σηκωνεις την γκλιτσα που κρατας για να τη δει και τελειωνει το θεμα Δεν μπορεις ομως να γλιτωσεις απο το σαματα που κανει . Θα σε παρει χαμπαρι ολο το βουνο
Δεν ηταν το προβλημα μου αν θα με παρουν χαμπαρι στη παρουσα φαση αλλα να μη με παρουν τεσσερεις. Και αυτος ο μαμακας με μια μυνηση για επιθεση του το εκλεισα το μαγαζι. Αλλα δεν θέλω να πειραζω τους ανθρωπους ολοι πρεπει να ζησουμε ο καθενας οπως μπορει. Εχω αδεια ερευνας για την περιοχη εχω παει 2 φορες για προεργασια και δεν μπορεσα να κανω τιποτα γιατι και τις 2 φορες ηταν εκει με τα κοπροσκυλα του.