Καλησπερα σε ολους!Φιλος με ρωτησε αν ξερω καποιον τροπο να του πω για να κρυψει καποια χρυσαφικα που εχει αλλα να μην χτυπαει αν περασεις μηχανιμα απο πανω!Αν καποιος φιλος ξερει και εχει την διαθεση καποιον τροπο ας μου πει!!!!Ευχαριστω!!!(για μενα δεν ειναι η ερωτηση δυστυχος οτι υπηρχε στο σπιτι πριν 4 χρονια καναν φτερα απο κατι τζιμανια!!!!)
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Κουτί από μολύβι αδιαπέραστο ακόμα και από ραδιενέργεια τίποτε άλλο υπόψιν, αφορά μόνωση σε περίπτωση εντοπισμού από απόσταση μόνο αυτό.. ..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 38 | Δημοσιεύσεις: 1,427 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
φυσικό καουτσουκ
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.πριν 10 χρόνια Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@Hfaistos-69:
Κουτί από μολύβι αδιαπέραστο ακόμα και από ραδιενέργεια τίποτε άλλο υπόψιν, αφορά μόνωση σε περίπτωση εντοπισμού από απόσταση μόνο αυτό.. ..
Το μολύβι είναι μέταλλο υψηλής αγωγιμότητας και όλοι οι ανιχνευτές εύκολα θα το εντοπίσουν .
Όταν λες από απόσταση τι εννοείς ;;;;
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Κουτι κερωμενο κ τηλιγμενο με μεβρανη
πριν 10 χρόνια Φήμη: 30 | Δημοσιεύσεις: 878 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
φυσικό καουτσουκ
Και αυτό εξαρτάται….... από το πάχος του καουτσούκ ........και από πόση απόσταση δεν θα μπορούσε να το πλησιάσει ανιχνευτής.
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Καλησπερα σε ολους!Φιλος με ρωτησε αν ξερω καποιον τροπο να του πω για να κρυψει καποια χρυσαφικα που εχει αλλα να μην χτυπαει αν περασεις μηχανιμα απο πανω!Αν καποιος φιλος ξερει και εχει την διαθεση καποιον τροπο ας μου πει!!!!Ευχαριστω!!!(για μενα δεν ειναι η ερωτηση δυστυχος οτι υπηρχε στο σπιτι πριν 4 χρονια καναν φτερα απο κατι τζιμανια!!!!)
Διπλα απο παροχη ηλεκτρικου ρευματος - μεσα στον τοιχο. Ολα τα αλλα βρισκονται με ανιχνευτες…ειτε <αποστασης> ειτε <τοπικους> και κατα προτιμηση διπλα σε κολονα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
απο την στιγμη που ειναι στην εμβελεια του ανιχνευτη ξεχαστε οποιδηποτε καλυψη
πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Ραβδοσκοπικα , ξεχνα το
Ολα αυτα που ειπαν τα παιδια , ακομα και μεσα σε μελισσοκερι , ενας καλος ρβδ τα εχει αυτα για πρωινοευχαριστω
πριν 10 χρόνια Φήμη: 58 | Δημοσιεύσεις: 1,702 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Δαρινγκ απο πανω 5 τετραγωνικα.Οτι και να περασει θα χτυπαει παντου,οποτε που θα σκαψει;
πριν 10 χρόνια Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4,127 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@egeo:
Διπλα απο παροχη ηλεκτρικου ρευματος - μεσα στον τοιχο. Ολα τα αλλα βρισκονται με ανιχνευτες…ειτε <αποστασης> ειτε <τοπικους> και κατα προτιμηση διπλα σε κολονα
Εγκυηση….....βαλτα οπου θες κ βαλε απο πανω θειαφη....σκονη....αποστατικο κ ραβδοσκοπος δεν το περνουν με ΤΙΠΟΤΑ.......δοκιμαστε κ σε δοκιμαστηριο να δειτε οτι δεν θα περνετε καμια ενδειξη......
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 332 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Ραβδοσκοπικα , ξεχνα το
Ολα αυτα που ειπαν τα παιδια , ακομα και μεσα σε μελισσοκερι , ενας καλος ρβδ τα εχει αυτα για πρωινοευχαριστω
Συμφωνώ !!!!!!!!!!
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Kαι σε σιδερενιο κουτι τα χρυσα ετσι ωστε να χαθει και η αποριψη.
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Για τους ραβδοσκοπους πολλα κουτακια αλουμινιο και 5-6 κιλα σκαγια χυμενα παντου.Αντε ξεχωρισε χρυσο ,μολυβι,αλουμινιο σε μικρο χωρο.
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
απο την στιγμη που ειναι στην εμβελεια του ανιχνευτη ξεχαστε οποιδηποτε καλυψη
Μόνο με κάποια,εμφανή και άχρηστα,μεταλλικά αντικείμενα μπορούν να μπερδέψουν έναν ανιχνευτή….....και να κρύψουν κάτι καλό.... πιο βαθιά
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
εγω παιδια ενα θα πω….να ευχεσται να μην αλλαξει χομπι ο ripper....
πριν 10 χρόνια Φήμη: 25 | Δημοσιεύσεις: 661 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
δεν ειναι και τοσο ευκολη η ευρεση χρυσαφικων μεσα σε σπιτι με τοπικο.
εχω βαλη 3-4 φορες την γυναικα να κρυψη 2 αλυσιδακια με σταυρο μεσα σε ενα δωματιο για να μαθω καλυτερα τον διαχορισμο και ολο την παθενω.
μπουκερνω μεσα με το γκαρετ και με πιγενη φουλ αποριψη , απο τα καρφια στα επιπλα, τις βιδες, τα χερουλια απο συρταρια τα πομολα ντουλαπας, τις μεταλικες κρεμαστρες, τα φερμουαρ απο τζιν και μπουφαν, τα κρικακια απο τσαντες, τα συραπτικα απο τον πατο τον συρταριων και πολα αλλα.
και το αντιθετο απο καλωδιοσης ρευματος οταν ειμαι κοντα, γενικος πολυ μπερδεμα.
οποτε πρεπει να ψαξω κανα 50 στοχους που μπερδευετε το μηχανιμα και αυτο ειναι πολυ χρονοβορο ,αρα τα μπερδευης με αλλα μεταλα να σπασης την αγωγιμοτιτα και τα κρυβης.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 393 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Για τους ραβδοσκοπους πολλα κουτακια αλουμινιο και 5-6 κιλα σκαγια χυμενα παντου.Αντε ξεχωρισε χρυσο ,μολυβι,αλουμινιο σε μικρο χωρο.
Και όμως φίλε είναι πολύ εύκολο .
Δεν έχει καμία σχέση ο ραβδοσκόπος,με τον τρόπο λειτουργίας ενός ανιχνευτή μετάλλων.
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
δεν ειναι και τοσο ευκολη η ευρεση χρυσαφικων μεσα σε σπιτι με τοπικο.
εχω βαλη 3-4 φορες την γυναικα να κρυψη 2 αλυσιδακια με σταυρο μεσα σε ενα δωματιο για να μαθω καλυτερα τον διαχορισμο και ολο την παθενω.
μπουκερνω μεσα με το γκαρετ και με πιγενη φουλ αποριψη , απο τα καρφια στα επιπλα, τις βιδες, τα χερουλια απο συρταρια τα πομολα ντουλαπας, τις μεταλικες κρεμαστρες, τα φερμουαρ απο τζιν και μπουφαν, τα κρικακια απο τσαντες, τα συραπτικα απο τον πατο τον συρταριων και πολα αλλα.
και το αντιθετο απο καλωδιοσης ρευματος οταν ειμαι κοντα, γενικος πολυ μπερδεμα.
οποτε πρεπει να ψαξω κανα 50 στοχους που μπερδευετε το μηχανιμα και αυτο ειναι πολυ χρονοβορο ,αρα τα μπερδευης με αλλα μεταλα να σπασης την αγωγιμοτιτα και τα κρυβης.
:36_1_32::36_1_32::36_1_32: Σωστος
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@wolf:
Και αυτό εξαρτάται….... από το πάχος του καουτσούκ ........και από πόση απόσταση δεν θα μπορούσε να το πλησιάσει ανιχνευτής.
και 2 χιλιοστά να είναι τα αποστατικά των κλεφτρών δεν τα πιάνουν, δοκιμασμένο!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.πριν 10 χρόνια Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
και 2 χιλιοστά να είναι τα αποστατικά των κλεφτρών δεν τα πιάνουν, δοκιμασμένο!!!!
Μα δεν μιλώ για αποστατικά.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135