Καλησπέρα. Είμαι καιρό στο φόρουμ αλλά πρώτη φορά γράφω. Έχω διαβάσει αρκετές δημοσιεύσεις και πραγματικά έχω μάθει αρκετά πράγματα. Μπράβο σε όλους που μοιράζονται τόσες γνώσεις. Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα ότι πάρα πολλοί έχουν κατασκευάσει την λεγόμενη βέργα tunnel που δούλευε πολύ καλά και κυκλοφορούσε και pdf με τα στοιχεία τις διαστάσεις της κτλ. Όσο και αν έψαξα στο φόρουμ δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως το έχει κάποιος να δοκιμάσω να την φτιάξω να πειραματιστω?
-
Βέργα tunnel
@agamemnwn Διάβασες και τις 83 σελίδες και δεν το βρήκες?
δεν υπάρχει χρόνος να το ψάξω
αλλα νομίζω ότι θα υπάρχει μέσα
κάνε μια προσπάθεια μπας και το βρεις?
Θα τονίσω κάτι η βέργα αυτή είχε μεγάλο κοστολόγιο
Γιατί την κατασκεύαζαν σε μηχανουργείο που είχε εξιδεικευμένα
εργαλεία με υψηλά στάνταρ
στην ουσία όμως δεν κάνει τίποτα παραπάνω από μια συρμάτινη
βέργα γιατί απλά είναι ενας δείκτης
βέργα ξύλου σύρμα χάρακας ακόμα και χέρι όλα δείχνουν
αρκεί αυτός που τα κρατά να έχει το χάρισμα
όλα τα αλλα είναι να έχουμε να λέμεΑφού μιλάω με τους θεούς στον ενικό
γιατί ετούτη την ζωή να την φοβάμαι??? -
Βέργα tunnel
@ΑΝΔΡΕΑΣ http://www.psaxtiria.net/topic/7296/μαρτυρας-μπερδευτηκα
Το τεράστιο θέμα με την βέργα tunnelΑφού μιλάω με τους θεούς στον ενικό
γιατί ετούτη την ζωή να την φοβάμαι??? -
Βέργα tunnel
@agamemnwn Σιγα μην το βρεις , χαχαχα , νωρις το θυμηθηκες.
λοιπον χωρις πλακα , δοκιμασα να το ανεβασω ,αλλα ειναι γυρω στα 3ΜΒ και δεν μαφηνει , δωσε ενα ΕΜΑΙΛ να στο στειλω, η πες εναν ευκολο τροπο να μπορουν να το παρουν και οι αλλοι.
ειναι 107 σελιδες .PDF, θα βαρεθεις να το διαβαζεις.
Σαββας.| last edited by fandomas Φήμη: 332 | Δημοσιεύσεις: 658 -
Βέργα tunnel
Ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση ανταπόκριση. Είχα βρει το pdf μέσα στο νήμα μάρτυρες μπερδεύτηκα αλλά για κάποιο λόγο δεν μου το κατέβαζε. Αναμένω το email από το τον κύριο Σάββα και να κάνω την προσπάθεια να την φτιάξω. Ελπίζω να τα καταφέρω. Μου έχουν κάνει δώρο δύο βέργες δίδυμες αλλά ακόμα μαθαίνω. Και είδα ότι αυτή είναι καλή και μονή και θέλω να δω τι θα με βοηθήσει καλύτερα.


