Eιναι ολοι λαδωμενοι και το προβλημα ειναι οτι περιμενουν και αλλοι στη σειρα διαθεσιμοι για να προδωσουν και να λαδωθουν και αυτοι για τις υπηρεσιες που θα προσφερουν.
Εαν γινοτανε να φτασει να τιμωρηθει ενας για την προδοσια του προς το λαο θα γλιτωναμε και απο τους υπολοιπους.
Αυτος ειναι και ο λογος που οταν θα γινει το μπαμ θα ειναι τοσο αποτομο που θελω να πιστευω οτι οι προδοτες θα πληρωσουν το τιμημα. Εαν ερθει χαλαρα που το αποκλειω θα πανε οι θυσιες ολων αυτων που εφυγαν στο βροντο και δε θα καθαρισει ποτε η μπουγαδα.
Βγηκανε δημοσια και το επιβεβαιωσανε και τα καναλια οτι ο χαφιες της εφοριας-Κρατους(στην ουσια οι τσεπες των πολιτικων ειναι) θα παιρνει επισημα πλεον το 10% του εισπρακτεου ποσου που θα πληρωσει αυτος που εδωσε. Ειναι αλλο ενα κολπο για να οδηγηθουμε σε εμφυλιο ή μου φαινεται;
Απορω με την απαθεια μας Ελληνες. Τι στο διαολο μας ψεκαζουν;
Πιστευω οτι και οι Συνταγματολογοι εχουν πλεον αγνοια με τους νομους που περασαν και περνουν καθημερινα. Θα υπαρξει και το Χ το μεγαλο οταν ερθει η ωρα για να γινουμε και παλι ανθρωποι, εμεις που τρωμε στη μαπα το δηθεν 'δημοκρατικο τοξο' οπως το ονομασανε καποιοι που σημερα δε φτανουν ουτε στο 2,5% σε αυτη τη χωρα.