γεια σας παιδια ανοιξα αυτο το θεμα γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα ασχοληθουμε με την εξορυξη χρυσου απο τα ποταμια (ψηγματα χρυσου) και τωρα πεφτει η ερωτηση στα παρακλαδια του αγγιτη υπαρχουν ψηγματα χρυσου ? τωρα να δωσω και εγω μια πληροφορια δε θυμαμαι πιο ποταμι ομως πισω απο τις σερρες ειναι μια οροσειρα απ΄οπου περναει απο ΄κει ποταμι και κατεβαζει μεγαλα κομματια χρυσου το ποταμι περνα απο ενα χωριο και κατοικοι εχουν αναφερει πως εχουν βρει πετρες χρυσου μεσα ο ΡΩΣΟΣ αν θελει μπορει να παει να παρει κανα πετρωμα τυχερουληηηηη !!!!!!!
-
Ψηγματα χρυσου σε ποταμια
frontoffice-mitrousis.dev.edu.uoc.gr/…/riv... - Πρ ριξε μια ματια τα εχει ολα τα ποταμια.αλλα...αυτο και αν ειναι<ψιλοι στα αχυρα..!!
-
θυμηθηκα το ποταμι στις σερρες ειναι κοντα στα συνορα των νομων σερρων-κιλκις το ποταμι ερχεται μεσα απο το βουνο λενε μια ιστορια γι αυτο το βουνο λενε πως οταν ηταν ο κωνσταντινος βασιλιας ειχε ενα χρυσορυχειο σε αυτο ο βουνο που ακομη και τα τοιχωματα του ορυχειου ηταν απο χρυσο ηταν λεει <η χρυση στοα> ομως μια μερα εγινε ενας δυνατος σεισμος και τα ορυχεια επεσαν ο βασιλιας εβαλε τους ανθρακωρυχους να ψαχνουν ομως εγινε ενας μετασεισμος και τα ορυχεια μαζι με τους ανθρακωρυχους καταστραφηκαν
-
θυμηθηκα το ποταμι στις σερρες ειναι κοντα στα συνορα των νομων σερρων-κιλκις το ποταμι ερχεται μεσα απο το βουνο λενε μια ιστορια γι αυτο το βουνο λενε πως οταν ηταν ο κωνσταντινος βασιλιας ειχε ενα χρυσορυχειο σε αυτο ο βουνο που ακομη και τα τοιχωματα του ορυχειου ηταν απο χρυσο ηταν λεει <η χρυση στοα> ομως μια μερα εγινε ενας δυνατος σεισμος και τα ορυχεια επεσαν ο βασιλιας εβαλε τους ανθρακωρυχους να ψαχνουν ομως εγινε ενας μετασεισμος και τα ορυχεια μαζι με τους ανθρακωρυχους καταστραφηκαν
φιλε καιγω τωχω διαβαση αυτο που γραφεις,ελεγε οτι το ορυχειο ηταν πολλη πλουσιο σε χρυσο,και ειχε παρα πολλες στοες,και τον χρυσο τον κρυβανε μεσα εκει σε καποια στοα…κατι σαν θησαυροφυλακιο,και οταν εγινε ο σεισμος ο χρυσος εμεινε παλη εκει μεσα,τωρα το ποταμι δεν θυμαμε μαλων κιλκις,Χρηστο δεν ξερω γιατον γαλλικο ποταμο
..νομιζω αλλιως λεγοταν -
Και κατι που πηρε το αυτι μου τελειυταια ειναι οτι μεγαλη εταιρια εξορηξης χρυσου εχει σκοπο να ξεριζοσει το ορος Κρουσια για την ανευρεση χρυσου,καπου κολησανε ομως διοτι θα χρειαζοτανε πολλη νερο το οποιο θα περνανε απο την λιμνη Κερκινη η οποια στο τελος θα ειτανε ενα αχανες τοπιο αυτα ακουσα αυτα σας λεω.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
η κερκινι ειναι υδρυβοιοτοπος εκει λιγο δυσκολα να παρουν αδεια εδω εχουν κοψει τοπικους
μονο ετσι δεν μπορουν να ξεπουλανε χαχαχα ετσι κιαλιος ξενα συμφεροντα θα επερναν αδεια χαχαχα
και ετσι εμειναν τα κρουσια για το δικο μας χομπι χααχα αν και το αθρο μιλαει για την μερια του κικλις εκει μπορει -
η κερκινι ειναι υδρυβοιοτοπος εκει λιγο δυσκολα να παρουν αδεια εδω εχουν κοψει τοπικους
μονο ετσι δεν μπορουν να ξεπουλανε χαχαχα ετσι κιαλιος ξενα συμφεροντα θα επερναν αδεια χαχαχα
και ετσι εμειναν τα κρουσια για το δικο μας χομπι χααχα αν και το αθρο μιλαει για την μερια του κικλις εκει μπορειΜην εισαι τοσο σιγουρος εδω θελουν να δωσουνε τα αγροτεμαχια που ειναι διπλα στην λιμνη σε ενα ,δυο ατομα να βοσκουν μονο τα βουβαλια τους και να αφησουν χιλιαδες κοσμο εξω απο διανομη αγροτεμαχιον οπως γινεται καθε 2 με 3 χρονια τι συμφεροντα να εχουν απο ενα η δυο ατομα αλλα να που καποτε ισως γινει και αυτο,το συμφερον τους δεν εχει διαχορισμους..
-
αυτο μπορει που λες ορυχεια οχι ακομα Η Κερκίνη προστατεύεται από τη σύμβαση Ραμσάρ και αποτελεί περιοχή του Ευρωπαϊκού Δικτύου «Φύση 2000».
Αυτο που λες ειναι σιγουρο αλλα ποτε μην λες ποτε στα συμφεροντα που εχουν καποιοι οτι δεν ειναι ακατορθοτο.