Παιδια ξερεισ κανενασ σασ τιποτα για τον καπετανιο κρονο????? ο οποιοσ ειναι απο βοιωτια και θελει ας επικοινωνησει μαζι μου…
-
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΡΟΝΟΣ (ΒΟΙΩΤΙΑ)
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ….......Η μάχη και ο θάνατος του καπετάν Κρόνου
Ο Κώστας Αντωνόπουλος (Κρόνος) υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ στην Βοιωτία. Γεννήθηκε στο χωριό Πάπα Δομοκού και υπηρέτησε στην σχολή ευελπίδων. Αργότερα με τον βαθμό του ανθυπασπιστή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνοιταλικού μέτωπου. Με την κατοχή εντάσσεται στον ΕΛΑΣ Βοιωτίας και εξελίσσεται σε ένα από τους πιο γνωστούς καπετάνιους. Διωγμένος μετά την Βάρκιζα εντάσσεται στον ΔΣΕ με τον βαθμό του λοχαγού. Θα χάσει την ζωή του ηρωικά στην μάχη της Αλυκής Ξηρονομής στις 29/03/1948.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟ ΚΡΟΝΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΒΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟς ΣΕ ΜΕΝΑ -
Ο Κώστας Αντωνόπουλος (Κρόνος) υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ στην Βοιωτία. Γεννήθηκε στο χωριό Πάπα Δομοκού και υπηρέτησε στην σχολή ευελπίδων. Αργότερα με τον βαθμό του ανθυπασπιστή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνοιταλικού μέτωπου. Με την κατοχή εντάσσεται στον ΕΛΑΣ Βοιωτίας και εξελίσσεται σε ένα από τους πιο γνωστούς καπετάνιους. Διωγμένος μετά την Βάρκιζα εντάσσεται στον ΔΣΕ με τον βαθμό του λοχαγού. Θα χάσει την ζωή του ηρωικά στην μάχη της Αλυκής Ξηρονομής στις 29/03/1948.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟ ΚΡΟΝΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΒΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟς ΣΕ ΜΕΝΑ -
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟ ΚΡΟΝΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΒΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟς ΣΕ ΜΕΝΑΛύκε έχεις το πιστολι ή τον χαρτοφύλακα?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
φιλε για εμενα λεσ??? sorry αν ειπα κατι και παρεξηγηθηκες…. παντωσ ευχαριστω για την πληροφορια...
Οχι βρε φιλε μην τρελενεσε δεν αναφερομουνα σε σενα στο φιλο pana απαντησα και ουτε παρεξηγηθηκα με κανεναν απλα να γραφουμε σωστα και οχι επικρισιες γιανα καληβοντε τα θεματα σωστα γιατι αν ρωταει καποιος θελει να μαθει.τορα θα το κανουμε μπαχαλο πιστολια,χαρτοφυλακες,σταυροι χαρτες και ενα σωρο θα βγουν στη επιφανια τα οποια δεν πρεπει.
-
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ!!!!!!ΜΟΝΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ…........ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!
Μη μπερδεύεσαι άλλος ο χαρτοφύλακας με τους χάρτες που είχε την ώρα που σκοτώθηκε!!! Έτσι για να ακριβολογούμε!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δωσε κα σε μενα κανα χαρτη απο δω απτην περιοχη βρε κωστα μπας και τα βγαλω δεν θασαφησω ετσι….....(γιατι αμα εχεις τους χαρτες εχεις και της περιοχης μου)
Ή δεν το διατύπωσα καλά ή εσύ δεν το κατάλαβες???
Έγραψα ότι ο χαρτοφύλακας που βρέθηκε την ώρα που σκοτώθηκε είχε χάρτες στρατιωτικούς απλούς αυτούς που χρησιμοποιούμε και σήμερα
Καμία σχέση με τον χαρτοφύλακα που βρέθηκε κριμένος!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ή δεν το διατύπωσα καλά ή εσύ δεν το κατάλαβες???
Έγραψα ότι ο χαρτοφύλακας που βρέθηκε την ώρα που σκοτώθηκε είχε χάρτες στρατιωτικούς απλούς αυτούς που χρησιμοποιούμε και σήμερα
Καμία σχέση με τον χαρτοφύλακα που βρέθηκε κριμένος!!!Ο κριμενος που βρεθηκε τι εχει μεσα τον εχεις….....?