10 ατομα είναι παρα πολλα, ετσι και βγει κατι θα γινει χαλασμος ότι και να εχει συμφωνηθεί από πριν , στανταρ καποιοι θα σπασουν την συμφωνια 100 % …...Γιωργο κρατα πισινη !
-
Συνεργασιες και επιλογες
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΗΡΑΣΙΑ. με πειγε ος γνωστη εμενα,, φιλος σε μια πολη δινατη δουλια. με σημαδη. Και κοντα ομορφο σκινηκο απο βραχια οπου κανουν μπαμ για να ξετριποσω,
Εχω πολη δινατο γνωστη σημαδιων γερμανια.
Του εστηλα την καθε λεπτομερια για το θεμα. Μετα 5 μηνες εφτασε η στηγμη να παμε. τορα σχεδον ξερω που τα φραγκα. αφου ξεμπαζωθη το τουνελ. πρεπη μεγαλο δομωτιο -σπηλια 5χ5μ.
Στο κατοφλη ανοιχτης πορτας δωματιου. στο γωνατο 80 κοματια. εμαστε 8 ατομα για αρχει στο σκαψημο. . Θα παρουμε απο 10 κ.
Απο την παρεα εχω απολητη εμπιστοσηνη σε διο ατομα. Τα αλα πεδια τα ειδα διο φορες.
Το μεγαλο δωματιο ειναι αδιο. καπιο σημαδι στο ντουβαρι μουλεη να το σπασω. Και τα φραγκα χεινωντε. για αρκερη ωρα. αρα παρα πολα.
ΕΡΩΤΗΣΗ> Πρεπη να τους εχω ολου κοντα μου.??? αντε στα δεκα κοματια οπου πειρε ο καθενας. δεν ειδα καπια αντηδραση. –----Ενω ,, ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΟΛΑ???
Τοξοτη --- εσενα θα σε βαλω στο μεγαλο κολπο. οπου ενας απο τους εμπιστους σε γνωρισε καλα.
Αρα εχω τρις εμπιστους απολητα , Μαλον 4 διοτη και αυτος οπου μου εδωσε το μηστικο.
Τη πρεπη να κανω???.
Συνολο γειναμε 10 ατομα. οι 5 εμπιστη. οι αλη 5 γνωστη-φιλοι των εμπιστων μου. μαλον θα τους πω να τα μηρασουν αυτοι.
Αφου στη πλευρα μου εχω 3εμπιστους. + εναν εκτος οπου πειρα το μηστικο.
Αλλα και η γνωμη ΣΑΣ θελω να μετριση. Ευχαριστο.Γιωργο, με τιμας . Δεν εχω λογια!! Αλλα αυτη την φορα θα σε απογοητευσω και θα κανω πασο ( στην ερευνα σου ). Την ξερεις την παροιμια με τα κοκορια. Ακουσε τον Κυνηγο ,βαλτα σε ταξη τα πραγματα και μιλαμε .
Δεκα κιολας. …......Συνταγη καταστροφης. Καλα ειμαι εδω στην ησυχια μου.
-
Συνεργασιες και επιλογες
Γιωργο, με τιμας . Δεν εχω λογια!! Αλλα αυτη την φορα θα σε απογοητευσω και θα κανω πασο ( στην ερευνα σου ). Την ξερεις την παροιμια με τα κοκορια. Ακουσε τον Κυνηγο ,βαλτα σε ταξη τα πραγματα και μιλαμε .
Δεκα κιολας. …......Συνταγη καταστροφης. Καλα ειμαι εδω στην ησυχια μου.
Συγνώμη που παρεμβαίνω φίλε αλά πιστεύω ότι αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφο είναι σοφό.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Συνεργασιες και επιλογες
Ας το παρουμε λιγο διαφορετικα. Εαν εχουν βοηθησει καποιοι μεσα απο το φορουμ με βοηθεια σε διαβασμα σημαδιων, ραβδοσκοπια / επεξεργασια χαρτων κτλ, και βγει μια δουλεια , ποσο θα λεγατε να ηταν ενα εντιμο ποσοστο που θαπρεπε να τους δοθει ??
για μενα οτι θα παρω εγω ,θα πρεπει να δοθει και σε αυτον που βοηθησε να βρεθουν.
αλλιως θα τα τρωει το χωμα.