Δεν αναφερθηκα σε καποιο δικο σου σχολιο αρνητικα ,σχολιασα μονο το χοροπηδηχτο που μπορει να εχει πολλες παραλαγες.Παρεξηγησες τα γραφομενα μου, αυτο το χοροπηδηχτο θελω να αποφυγω στην πιθανοτητα να βγαλω θυσαυρο.
Οσο για το αν βρηκα, οχι δεν βρηκα, μπορω ομως να σου πω οτι περασαν πολλα λεφτα απο τα χερια μου δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα αυτα που περασαν απο τα χερια μου ενα μερος του δεν θα το μαζεψουν αλλοι σε μια ζωη και γι αυτο ξερω αποδεδειγμενα πως αντιδραω εγω στα λεφτα ειδικα οταν ερχονται ξαφνικα.
Εχω δει αντιδρασεις ανθρωπων στο ξαφνικο χρημα και πως γυρνανε τα ματια τους μπορεις να εισαι Cool στο ξαφνικο αναπαντεχο?
Μπορεις ( εσυ , ο οποιοσδηποτε) να εισαι Cool οταν ερχονται πολλα ή οταν χανονται πολλα ξαφνικα?
Μπορεις να εισαι ψυχραιμος στην θεα ενος πιστολιου που βγαζει ο καποιος ανεγκεφαλος κομπλεξικος ή σε κοσμοχαλασια με πιστολιδια?
Μπορεις να εισαι γενικα ψυχραιμος οταν οι αλλοι πανικοβαλονται?
Αν μπορεις , εσυ ο οποιοσδηποτε τοτε εισαι απο τα ατομα που θελω διπλα μου αν οχι , μακρια και αγαπημενοι .
Γιατι αν δεν μπορεις να χειριστεις τον εαυτο σου σε μια τετοια κατασταση τι να τον κανεις τον χρυσο οσο πολυ και να βρεις??
φίλε μου σχολίασες δικό μου κείμενο για τον λόγο αυτό απάντησα. . ας το αφήσουμε λοιπόν πίσω μας ίσως ανήκω στους τυχερούς στο πως μπήκα στο χομπυ και ποιος με καθοδήγησε στα πρώτα βήματα .. ποτέ δεν θεώρησα ότι κάνουμε τα πάντα για τα λεφτά .. εξαλλου ποτέ δεν πας με έναν τελείως αγνώστω σκέψου εισαι έξυπνος δεν χρειάζεται πολλά για να δεις των άλλων στα μάτια εάν δεν σε εμπνέει το αφήνεις δεν μπερδεύεσαι με φουστηδες .. ποτέ δεν βγήκε κατι καλό ο φουστης η των φας η σε φάει είναι ζημιά (επισης με ενόχλησε ότι χωρις να γνωρίζεις ολα αυτά τα παιδιά που ποσταρουν τα θεώρησες ανάξια εμπιστοσύνης με τα λεγόμενα σου εκτός και εάν μας γνωρίζεις όλους και θέλεις να μας πεις κατι ) τέλος δεν είναι δικά μου δεν τα έκρυψα εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιράσω .. εξαλλου να θυμασαι καλύτερα να μοιραστης 10 ευρό με πέντε ανθρώπους παρά να κρατήσεις το 0 ολόκληρο δικό σου