Βαλε αυτο Παρη στην αρχικη
-
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Καλησπέρα, λοιπόν πάρα πολύ ωραία μουσική δε το συζητάμε, εκτός από γνώσεις για το χόμπυ μας προσφέρουμε και γνώσεις πάνω στη μουσική οπότε αν κάποιος επισκέπτης της σελίδας αποφασίσει να κάνει ένα ταξίδι στα αντίστοιχα νήματα που υπάρχουν νομίζω ότι θα μείνει κατ' ενθουσιασμένος νά στε όλοι καλά καλό μεσημέρι !!
-
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Αυτο δειτε το
Youtube VideoἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Σακη εγω μια προταση εκανα για να μπει ένα μουσικο χαλι ή και περισσοτερα π.χ. σε κάθε ενοτητα άλλο…στα πλιτς πλατς ας πουμε κατι ποιο χαλαρο.
Αλλα παντα με θεμα από χρυσο και θυσαυρους αφου τετοια κοινοτητα ειμαστε...αν είχαμε κοκκινα λαμπάκια στην πορτα θα βαζαμε αναλογη μουσικη.
Το ποιο κομματι θα προτιμηθεί είναι άλλο θεμαΤωρα αν δεν γουσταρει αυτος με τον τσιγκο στο κεφαλι και την σκουπα στο χερι άλλο καπελο.
Μιλησα ελαλησα δεν επανέρχομαι να σπαταλω ανουσια χρονο. ΟΥΓΚ!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Εχω διαθεση, δεν θα φας χρυση κλωτσια από το θεμα θα σαφησω να αναρωτιέσαι.
το χεις συνηθειο να χαλας θεματα? Ραντεβού αλλιως δεν μπορουσες να κλεισεις?
Εισαι γενικα αγενης? Χωρις τροπους?
Μπατε σκυλοι και αλεστε?
Κανα τραγουδι αντι του χρυσοδακτυλου κατι σχετικο με χρυσομποτα?γιουρικαν ανελαβε την μεταφραση
-
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Εσβησα το μηνυμα του , στο πρωτο του ποσταρισμα πεταχτηκε σε ασχετο γι αυτον θεμα να καλεσει τον φιλο του να τον τηλεφωνησει ή κατι τετοιο αν θυμαμαι…μου την εσπασε...αυτο το μασαλι συνεχιζεται και επαναλαμβανετει συχνοτερα τον τελευταιο καιρο...αντικατεστησα το μηνυμα με δικο μου ισως αυτο τον κανει να σκεφτει...αι σιχτιρ πια
Α το τελευταιο με την μποτα ...υπονοουμενο για κλωτσια ,kick, ban, σουτ, πως το λενε.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
Βλεπω οτι δεν συγκινειστε απο την μουσικη προταση …γι αυτο σας εχω μια ...προταση για να το ξανασκεφτειτε.....δειτε προσεχτικα.
Γι αυτους που ειναι και αμουσοι και α-γλωσοι....εχει το κουμπακι στα δεξια που λεει υποτιτλοι.
Youtube VideoἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΜΟΥΣΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
χασαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη βαλε την συνεχεια
πανω που αρχισε να μου αρεση
:3_8_14:Ελα παπου εδω ολη η ταινια.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."