Mαλλον καμια.
-
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΛΙΡΕΣ
Εγω τ ανοιγω παντα το στομαχι ,γιατη απο τη τροφη καταλαβενω που βοσκανε στην περιοχη μου .. και τι τρονε σε καθε εποχη …αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι πως δεν ειπαρχει περιπτοση αυτα να φανε μεταλλο ...με τπτ ....οσο για το τριχομα που ειπαν πως ειχε κολιμενες λιρες . Αυτα κιλιουνται στης λασπες .γιατι με την λασπη θρεβει η τριχα τους αλλα κανουν τετοιο ξυσιμο μετα στα δεντρα, που αποκλιεται να μεινει κατι πανω τους ... ασε που περναν μεσα απο πικνο δασος συνεχεια ..εχτος αν τα κολισανε με λογκο....
-
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΛΙΡΕΣ
Εγω τ ανοιγω παντα το στομαχι ,γιατη απο τη τροφη καταλαβενω που βοσκανε στην περιοχη μου .. και τι τρονε σε καθε εποχη …αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι πως δεν ειπαρχει περιπτοση αυτα να φανε μεταλλο ...με τπτ ....οσο για το τριχομα που ειπαν πως ειχε κολιμενες λιρες . Αυτα κιλιουνται στης λασπες .γιατι με την λασπη θρεβει η τριχα τους αλλα κανουν τετοιο ξυσιμο μετα στα δεντρα, που αποκλιεται να μεινει κατι πανω τους ... ασε που περναν μεσα απο πικνο δασος συνεχεια ..εχτος αν τα κολισανε με λογκο....
πεστα ρε αρχοντα να μην παιξει κι αλλο το παραμυθι!!!!!!οταν χτυπαμε γουρουνια στα τοσα χρονια μονο μεταλλα δεν βρηκαμε.το ζωο αυτο για να επιβιωσει εχει καλυτερη μυτυ απ οτι φανταζεται ο καθενας και ξερει πολυ καλα τι τρωει.και κατι αλλο.δεν καταπινει κατ ευθειαν.μασαει και λιγακι.οποτε οσοι βρηκαν λιρες τις βρηκαν μασημενες????ελα ρε παιδια νταξει φτανειπια!!!!!
-
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΛΙΡΕΣ
Τυρέμπορα στά τόσα γρούνια που έχεις βαρέσει για πές στα παιδιά πόσες φορές άνοιξες το στομάχι τους να ψάχνεις τι έχει μέσα;;;
Να σου πω γερολυκε
Τοσα κιβωτια που πεσανε αν δεν βρεις στο στομαχι τους σιγουρα θα βρεις καποιο αγριογουρουνο διπλα απο αυτα που το εχει σκοτωσει κατα την πτωση
Αιντε ρε αφηστε τις μακακιες