Παιζει να εχω πεσει πανω σε ενα αλλα το ψαχνω ακομα…..
-
Αμπρια και παγιδευσεις
Ο διαδρομος φιλε προχωραει για περιπου 10 μετρα στα αριστερα..μετα το μερος μεσα εχει πολυ μπαζο το οποιο δυσκολα να βγει λογο στενοτητας του τουνελ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΑ…ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΧΩ..εχω κανταντησει ΒΕΓΓΟΣ.το νερο που υπαρχει παλι μεσα στο τουνελ ειναι παρα πολυ..Το αξιοσημιωτο ειναι η οροφη οταν ξεκιναει το τουνελ ειναι ΑΠΛΑ πλακες και απο επανω χωμα.εαν καποιος ειναι απο τα μερη μου να ερθει να του το δειξω.
-
Αμπρια και παγιδευσεις
Φιλε δεν προσεξα κατι τετοιο..ισως.Εκει μας οδηγησε ενα compas 35 .και μετα βρηκαμε την εισοδο..οταν ρωτησαμε μας ηπανε οτι οπως βρεθηκε το τουνελ πριν καποια χρονια με το μπαζο μεσα ετσι και εχει παραμεινει..ο τοπος εκει ειναι γεματος απο τσομπανους και τοσα χρονια δεν εχουνε δει καποιον να κανει καποια ενεργεια..
-
Αμπρια και παγιδευσεις
εγω παιδια θελω να ρωτησω κατι αλλο. βαζανε τσιγκο στην οροφη? αν ξερει καποιος να μου πει την κατασκευη. δηλαδη βαζαν τσιγκο ξυλα και ποσο χωμα απο πανω?ρωταω γιατι κατι τετοιο νομιζω οτι εχω.
Τσιγκο δεν εχει η οροφη..μονο πλακες απο πετρα..και εαν εισαι μεσα και τις χτυπας με δυναμη με ενα λοστο θα σηκωθουνε ..απο εξω σιγουρα μπορεις να τις βγαλεις με ενα γκασμα. οι διαστασεις ειναι σχετικα μικρες περιπου 80 εκατοστα πλατος..Δυστηχως φωτο απο το μπαζωμα δεν εχω αυτη τη στιγμη..εχω να παω καιρο εκει λογο καποιου προβληματος υγειας..πιστευω οτι μεσα στο μηνα θα ξαναπαω.
-
Αμπρια και παγιδευσεις
Φιλε ναι.. και οι 2 φωτο ειναι απο το ιδιο μερος..ειναι η εισοδος στην μια και το εσωτερικο στην αλλη..και εδω δειχνω την πλακα επανω απο την εισοδο με ανταρτικα..παραμεσα εχει και αλλα ανταρτικα..
Παρομοιο βρηκα στα συνορα εντελως αδειο. Ο διπλανος χωρος ειναι μπαζωμενος με τσιμεντο (φιξαριστηκε) και δεν καταφερα να μπω εκει. Κοιτα μηπως συνορευει με αλλο κλειστο δωματιο. Αν Ναι….. τοτε την εκανες....
-
Αμπρια και παγιδευσεις
Ενα αμπρι το οποιο προχωραει αρκετα μεσα…δεν εχει γινει περεταιρω ευρενα..
οπως διχνει φιλε αυτο ειναι φτιαχτο επιφανιακο .
δλδ εσκαψαν το χαντακι να καταληγει σε δωματιο και αφου το εκτισαν τα πλευρα το σκεπασαν με της πλακες και χωμα .
αρα απο πανω δεν εχει βαθος .
αν ομως ο διαδρομος καταλιγει σε αποτομο πρανες απο πανω ισος να ειναι
και φτιαχτει σπυλια στην πρανα , αν οχι και ειναι η επανω πλευρα ιδιο
υψομετρηκα τοτε και το δωματιο κτιστο θα ειναι και το πολυ 1 - 1,5 μετρο
βαθος και σιγουρα σκεπασμενο με κορμους .
γιατι για πλακες να σκεπασαν ενα δωματιο , αρκετα δυσκολο εως ανεφυκτο .μετρησε ποσο βαθος παει η συραγγα , μετρα και εξωτερικα εως που
παει και μετα απο 2 - 3 μετρα δες αν εχει κενο .
η με σουβλα αν κτυπας κορμους η με μηχανημα .
αν το αφησεις λιγο τωρα το καλοκαιρι θα στραγγιση απο νερο .
γνωμη μου καλητερα ειναι να το ανοιξεις απο πανω .
αν υποχωριση κατι στη διαδρομη την εκατσες την βαρκα .βεβεα μην περιμενεις να βρεις κατι μεσα ,
κανενα κουταλι καμια καραβανα , τιποτα αδιες κονσερβες , α'ι' το πολυ και κανενα καλικα . -
Αμπρια και παγιδευσεις
οπως διχνει φιλε αυτο ειναι φτιαχτο επιφανιακο .
δλδ εσκαψαν το χαντακι να καταληγει σε δωματιο και αφου το εκτισαν τα πλευρα το σκεπασαν με της πλακες και χωμα .
αρα απο πανω δεν εχει βαθος .
αν ομως ο διαδρομος καταλιγει σε αποτομο πρανες απο πανω ισος να ειναι
και φτιαχτει σπυλια στην πρανα , αν οχι και ειναι η επανω πλευρα ιδιο
υψομετρηκα τοτε και το δωματιο κτιστο θα ειναι και το πολυ 1 - 1,5 μετρο
βαθος και σιγουρα σκεπασμενο με κορμους .
γιατι για πλακες να σκεπασαν ενα δωματιο , αρκετα δυσκολο εως ανεφυκτο .μετρησε ποσο βαθος παει η συραγγα , μετρα και εξωτερικα εως που
παει και μετα απο 2 - 3 μετρα δες αν εχει κενο .
η με σουβλα αν κτυπας κορμους η με μηχανημα .
αν το αφησεις λιγο τωρα το καλοκαιρι θα στραγγιση απο νερο .
γνωμη μου καλητερα ειναι να το ανοιξεις απο πανω .
αν υποχωριση κατι στη διαδρομη την εκατσες την βαρκα .βεβεα μην περιμενεις να βρεις κατι μεσα ,
κανενα κουταλι καμια καραβανα , τιποτα αδιες κονσερβες , α'ι' το πολυ και κανενα καλικα .γεια σου Πανο καλλητεχνη!!
PS