Πως καταλαβαινεις την ελειψη οξυγονου σε κλειστο χωρο ξερει κανεις ρε παιδια? η οταν το καταλαβεις θα ειναι πλεον αργα? υπαρχει τροπος να το καταλαβεις μπαινοντας σε καποιο τουνελ, ας πουμε οτι καπια στιγμη υσχωρωντας σωνεται το οξυγονο στον χωρο?
-
Πως καταλαβαινεις την ελειψη οξυγονου σε κλειστο χωρο?
Πως καταλαβαινεις την ελειψη οξυγονου σε κλειστο χωρο ξερει κανεις ρε παιδια? η οταν το καταλαβεις θα ειναι πλεον αργα? υπαρχει τροπος να το καταλαβεις μπαινοντας σε καποιο τουνελ, ας πουμε οτι καπια στιγμη υσχωρωντας σωνεται το οξυγονο στον χωρο?
υπαρχει μια παλια αναφορα εργατων σε στοες οι ειχανε μαζι τους σε κλουβι μικρο ωδικο πτηνο για διαροη αεριων η για ελειψη οξυγονου για πιον λογο ομως πουλι και οχι κατι αλλο δεν ξερωκαι οταν παθενε κατι το πουλι ειχαν περιθωριο για εξω υπαρχουν και κατι σωληνακια σαν θερμομετρα με φουσκα στην ακρη σαν σταγονομετρα που αναροφας τον αερα και αλαουν χρωμα οι κοκοι απο τον σωληνα αναλογως τον αερα και τελος υπαρχουν ηλεκρονικοι ανιχνευτες που χρησημοποιουμε στη δουλια εδω για διαφυγη H2 η co2 που δινουν περιεκτικοτητα διαφορων αεριων στην ατμοσφαιρα αλλα ειναι κοματι αλμυροι
-
παιρνεις μαζι σου κατι τετοιο http://www.medi-shop.gr/el/oxygen-concentrators/o-pur
Και στην πρωτη αισθηση αδυναμιας η ελαφρης ζαλης τη χρησιμοποιεις και φευγεις.Και ποτε μονος ,παντα με αλλον με εξοπλισμο κι αυτος.
-
υπαρχει μια παλια αναφορα εργατων σε στοες οι ειχανε μαζι τους σε κλουβι μικρο ωδικο πτηνο για διαροη αεριων η για ελειψη οξυγονου για πιον λογο ομως πουλι και οχι κατι αλλο δεν ξερωκαι οταν παθενε κατι το πουλι ειχαν περιθωριο για εξω υπαρχουν και κατι σωληνακια σαν θερμομετρα με φουσκα στην ακρη σαν σταγονομετρα που αναροφας τον αερα και αλαουν χρωμα οι κοκοι απο τον σωληνα αναλογως τον αερα και τελος υπαρχουν ηλεκρονικοι ανιχνευτες που χρησημοποιουμε στη δουλια εδω για διαφυγη H2 η co2 που δινουν περιεκτικοτητα διαφορων αεριων στην ατμοσφαιρα αλλα ειναι κοματι αλμυροι
το εψαξα και ειναι πανακριβοι, ακουσα για την ασετιλινη αλλα δεν γνωριζω την λειτουργια της, τωρα για την κοτα που να την εχω μαζι μεολα τα αλλα και αυτην μαζι μου χαχαχα
-
το εψαξα και ειναι πανακριβοι, ακουσα για την ασετιλινη αλλα δεν γνωριζω την λειτουργια της, τωρα για την κοτα που να την εχω μαζι μεολα τα αλλα και αυτην μαζι μου χαχαχα
Αμα αργησεις μεσα στο τουνελ αναψε την ασετυλινη σφαξε την κοτα και ψηστηνα βγαλε και το τσιπουρο απο την τσεπη…......
-
παιρνεις μαζι σου κατι τετοιο http://www.medi-shop.gr/el/oxygen-concentrators/o-pur
Και στην πρωτη αισθηση αδυναμιας η ελαφρης ζαλης τη χρησιμοποιεις και φευγεις.Και ποτε μονος ,παντα με αλλον με εξοπλισμο κι αυτος.
φιλε μιρμιδονα την πρωτη την εχω αλλα την φοβηθηκα γιατι δεν ξερω εαν απλα θα ζαλιστω και θα την χρεισιμοποιησω η απλα θα κοιμηθω…... τωρα για την δευτερη ΑΣΤΑ ειναι ασηκωτη και πολλη δυσκολη στην μεταφορα της αφου ακολουθεις το αναγλυφο κατα πρωτον και κατα δευτερον εχεις μαζι σου και τον εξοπλισμο του χομπυ μας.....την πεταξα
-
με ενα απλο κερι ανιχνευης ευκολα και σιγουρα την ελειψη οξυγονου,
αλλα το πιο βασικο ειναι ατομικος αναπνευστηρας με οξυγονο για να εισαι σιγουρος οτι το χομπυ μας δεν θα προβει μοιραιο…...δεν αξιζει ακριβα και πραγματικα μπορει να σωσει ζωες!!! γιατι το πιο σημαντικο ειναι οπως φευγουμε απο τα σπητια μας ετσι να γυρναμε πισω σωοι και αβλαβεις!!!
-
περα απο την πλακα το θεμα των αεριων σε κλειστους χωρους ειναι σοβαρο και θελει μεγαλη προσοχη.
Εδω μπαινουμε στον τομεα της σπηλαιολογιας που ειναι και οι εμπειροι και εχουν την γνωση.
Οσο για την ελλειψη οξυγονου την αντιλαμβανεσαι σιγα σιγα , περισσοτερες ανασες, εφυδρωση, δυσπνοια εχει αρκετες ενδειξεις απο πριν σε αντιθεση με αερια δηλητηριωδη αοσαμ αχρωμα ποιο βαρια απο τον αερα που συσσωρευονται στα χαμηλα σημεια και δεν τα αντιλαμβανεσαι .
Γι αυτο χρειαζεται σε τετοιες καταστασεις , γνωση , οργανωση και εξοπλισμο!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
με ενα απλο κερι ανιχνευης ευκολα και σιγουρα την ελειψη οξυγονου,
αλλα το πιο βασικο ειναι ατομικος αναπνευστηρας με οξυγονο για να εισαι σιγουρος οτι το χομπυ μας δεν θα προβει μοιραιο…...δεν αξιζει ακριβα και πραγματικα μπορει να σωσει ζωες!!! γιατι το πιο σημαντικο ειναι οπως φευγουμε απο τα σπητια μας ετσι να γυρναμε πισω σωοι και αβλαβεις!!!
φιλε μου το δοκιμασα και το κερι αλλα βγαζει μαυριλα και μια αποπνικτηκη μυρωδια και σε στενοτητα χωρου τρωει το οξυγονο…...μου εκοβε την ανασα, τωρα για τον ατομικο αναπνευστηρα με οξυγονο θελει ψαξιμο
-
φιλε μου το δοκιμασα και το κερι αλλα βγαζει μαυριλα και μια αποπνικτηκη μυρωδια και σε στενοτητα χωρου τρωει το οξυγονο…...μου εκοβε την ανασα, τωρα για τον ατομικο αναπνευστηρα με οξυγονο θελει ψαξιμο
Μόνο οι στολές που σου ανέβασε ο φίλος κάνουν.Πρέπει να καλύψεις και το δέρμα.Μην ψάχνεις τιποτε αλλο και χαλάς χρόνο! Αν εχεις φίλο πυροσβέστη 'η καποιον που καθαρίζει δεξαμενές καυσίμων πέστου να σου δανείσει.Ουτε των αυτοδυτων κανει για το θέμα σου.
-
περα απο την πλακα το θεμα των αεριων σε κλειστους χωρους ειναι σοβαρο και θελει μεγαλη προσοχη.
Εδω μπαινουμε στον τομεα της σπηλαιολογιας που ειναι και οι εμπειροι και εχουν την γνωση.
Οσο για την ελλειψη οξυγονου την αντιλαμβανεσαι σιγα σιγα , περισσοτερες ανασες, εφυδρωση, δυσπνοια εχει αρκετες ενδειξεις απο πριν σε αντιθεση με αερια δηλητηριωδη αοσαμ αχρωμα ποιο βαρια απο τον αερα που συσσωρευονται στα χαμηλα σημεια και δεν τα αντιλαμβανεσαι .
Γι αυτο χρειαζεται σε τετοιες καταστασεις , γνωση , οργανωση και εξοπλισμο!η εφυδρωση ερχεται ετσι και αλλιως λογω της ολης προσπαθειας μετα απο καπια στιγμη, τωρα απο αυτα που εχω δει η δυσπνοια και οι βαθιες ανασες τις περισοτερες φορες ειναι απο καθαρα ψυχολογικους λογους και οχι αποκλειστικα απο ελειψη οξυγονου στον χωρο (αυτην την λεπτομερη διαφορα δεν μπορω να εννοησω και δεν προχωρω) και φυσικα τον κινδυνο των δηλητηριωδη αεριων που ως αοσμα αχρωμα και ποιο βαρια απο τον αερα συσσωρευονται στα χαμηλα σημεια και δεν τα αντιλαμβανεσαι καθολου
-
η εφυδρωση ερχεται ετσι και αλλιως λογω της ολης προσπαθειας μετα απο καπια στιγμη, τωρα απο αυτα που εχω δει η δυσπνοια και οι βαθιες ανασες τις περισοτερες φορες ειναι απο καθαρα ψυχολογικους λογους και οχι αποκλειστικα απο ελειψη οξυγονου στον χωρο (αυτην την λεπτομερη διαφορα δεν μπορω να εννοησω και δεν προχωρω) και φυσικα τον κινδυνο των δηλητηριωδη αεριων που ως αοσμα αχρωμα και ποιο βαρια απο τον αερα συσσωρευονται στα χαμηλα σημεια και δεν τα αντιλαμβανεσαι καθολου
Οποτε ηλια μου κλουβακι με καναρινι(χωρις πλακα και μια μικρη φιαλη οξυγονου)και μην κανεις τον παλικαρα χωρις εξοπλισμο
-
ηλια πανε σε μαγαζι που πουλα ιατροτεχνολιγικα υλικα, δεν ειναι ακριβο ξαναγεμιζει ειναι ελαφρυ και προπαντος δεν ρισκαρεις…....τα εχουν σχεδον ολα τα ασθενοφορα νομιζω....
φιλε νικ οταν μπαινεις στην γη και μιλαω για συνεχες ροη δεν χρειαζεσαι καθαρο οξυγονο(γιατι αυτο πουλανε τα ιατρικα) γιατι εχεις μεγαλη πιθανοτητα να παθεις εγκεφαλικο επεισοδιο , αυτο που χρειαζεσαι ειναι ατμοσφαιρικος αερας και δεν ξερω εαν γεμιζουν
-
https://www.stop.gr/Product/25314-MicroClip-XT-LEL-O2-CO-H2S
εγώ ένα τέτοιο έχω
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
φιλε νικ οταν μπαινεις στην γη και μιλαω για συνεχες ροη δεν χρειαζεσαι καθαρο οξυγονο(γιατι αυτο πουλανε τα ιατρικα) γιατι εχεις μεγαλη πιθανοτητα να παθεις εγκεφαλικο επεισοδιο , αυτο που χρειαζεσαι ειναι ατμοσφαιρικος αερας και δεν ξερω εαν γεμιζουν
γεμίζουν μπουκάλες με πεπιεσμένο αέρα, κοινό περιβάλοντος
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
φιλε μιρμιδονα την πρωτη την εχω αλλα την φοβηθηκα γιατι δεν ξερω εαν απλα θα ζαλιστω και θα την χρεισιμοποιησω η απλα θα κοιμηθω…... τωρα για την δευτερη ΑΣΤΑ ειναι ασηκωτη και πολλη δυσκολη στην μεταφορα της αφου ακολουθεις το αναγλυφο κατα πρωτον και κατα δευτερον εχεις μαζι σου και τον εξοπλισμο του χομπυ μας.....την πεταξα
H ζωη ειναι δικια σου την κανεις οτι θελεις ,αλλα μονο με αναπνευστικη συσκευη πυροσβεστη με προδιαγραφες εξαλειφεις τον κινδυνο.Εχασα φιλο σε ψυκτικο θαλαμο απο αμμωνια σε χρονο dt ,γιατι απλα δεν φορεσε την εξαρτηση που ηταν κρεμασμενη απ εξω.