Αυτο θα το κανω δωρεαν χαχαχαχα αρκει να μου εχετε καμια μοντελα απο αυτες που ανερτησε ο ρωσος…και θα πρωτιμουσα την κοκκινομαλλα με τα μακρια μαλλια χαχαχαχα!
-
Security
Καλα στο εξωτερικο τα πραματα ειναι πολυ πιο οργανωμενα δεν το συζητω!!! εδω περα ειμαστε δεκαετιες πισω….πιο πισω και απο τους πισω!!!
Τι να λεμε τωρα?!! Απλα πραματα...το χομπι μας δεν μπορουμε να κανουμε νομιμα !! Φαντασου για ολα τα αλλα,τι περιμενουμε κατι καλυτερο?Παντος παιζει ο τιτλος που εχεις στα χερια σου να ειναι πολυ ανωτερος (ειμαι σιγουρος πως ειναι) απο αυτο που θα παρει καποιος εδω στην Ελλαδα.
Το καλοκαιρι που μας περασε ειχα βρει δουλεια στο αεροδρομιο Ελ. Βενιζ. σαν security. Ενας γνωστος μου κανονισε τα πραματα και να ειναι καλα που ενδιαφερθηκε, απλα οταν πηγα για τα χαρτια εμαθα πως πλεον θελει για να παρεις την αδεια πρεπει να εισαι αποφοιτος σχολης. Παει λοιπον και αυτη η ευκαιρια διοτι δεν υπαρχει ουτε σαλιο για γραμ/μο!!
Εδω να διευκρηνισω πως η αδεια την οποια την δινει η αστυνομια και μονο ειναι κατι σαν αδεια εξασκησης επαγγελματος πχ ηλεκτρολογου,μηχανολογου κτλ…. ετσι οπως στα προηγουμενα επαγγελματα πρεπει να εχει τελιωσει απο τεχνικο λυκειο μεχρι πανεπιστημιο για να παρεις την αδεια ετσι και για security πρεπει να εισαι αποφοιτος αντιστοιχου τμηματος.
(ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ βάσει του νόμου 3707/08 και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-Γ)Απλα εδω Ελλαδα το μονο που υπαρχει ειναι σχολες επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ , Ι.Ε.Π.Υ.Α , ΙΕΚ δημοσια η ιδιοτηκα,υπαρχουν πλεον).
Τα αντιστοιχα πανεπηστημια ειναι τα σωματα ασφαλειας. Αστυνομια,Στρατιωτικες σχολες κτλ...Οποιος προλαβε και εχει αδεια μεχρι 31/12/11 χωρις να ειναι κατοχος τιτλου επαγγελματικης καταρτισης οταν μετα το περας πενταετιας για να την ανανεωσει θα χρειαστει να παρακολουθισει και να αποφοιτησει απο μια τετοια σχολη των οποιων το προγραμμα εκπεδευσης ειναι διαρκειας 105 ωρων.
Να ξες πως σε ιδιωτηκες εταιριες θελουν να εχεις αδεια για να δουλεψεις.
Στις θεσεις που βγαινουν απο προκυρηξεις για το δημοσιο συνηθως δεν χρειαζετε,απλα προσκομηση του πτυχιου (σσ Πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης)Παντα μηλαμε για την έκδοση άδειας εργασίας κατηγορίας Α΄ = Φύλακας - Security .
Υπαρχει και η άδεια εργασίας κατηγορίας Β΄= Τεχνικός εγκαταστάσεων.
Σε αυτη δεν χρειαζεται να εχεις τα παραπανω διοτι πλεον μηλαμε για τεχνικο οπου αρκει να εισαι απο αποφοιτος Πολυτεχνείου Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού,καποιου πανεπηστημιου η ΤΕΙ που εχει σχεση με Ηλεκτρονικός οπτικόήλεκτροακουστικών συστημάτων-Τεχνικός συστημάτων τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας μεχρι και απλα αποφοιτος απο ΙΕΚ κατεύθυνσης ηλεκτρονικών.Υπαρχει μεγαλη γκαμα σπουδων που γενικα εχουν σχεση με ηλεκτρονικη και αυτοι κανουν αιτηση για αδεια για να συντηρουν η να εγκαθηστουν συστηματα ασφαλειας.
Ισως το πτυχιο σου πηστοποιει πως εχεις και αυτην την δυνατοτητα δλδ να μπορεις να εισαι και τεχνικος.φανταζομαι εξωτερικο υπαρχει αυτη η επιλογη. Δλδ υπαρχει και μεσα στον τιτλο επαγγελματικής κατάρτισης 2 ικανοτητες.
Και φυλακας αλλα και τεχνικος.
Αυτο ομως δεν ξερω αν Ελλαδα περναει γιατι στο νομο υπαρχουν σιγκεκρημενα πτυχια ηλεκτρονικου που σου επιτρεπουν αδεια εργασιας κατηγοριας Β!!Ελπιζω παντως να βγαλεις καποια ακρη και να γιατι οχι και καποια δουλεια μεσω αυτου!!
Μαθε τεχνη κ' ας την ........!!Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Security
Τωρα να μην κανουμε και τον ειδικο σε αυτα εχει στην Αθηνα σαινια και επιστημονες στον χωρο με προυπηρεσια στο εξωτερικο απ πριν ακομη μαθουν στην Ελλαδα τι θα πει σεκιουριτυ!
Εγω απλως πηρα ενα βασικο πτυχιο στο εξωτερικο τιποτε περισσοτερο τιποτα λιγοτερο!Υ.Γ.
Τι γινεσε βρε Διονυση…χαθηκαμε ή μαλλον αραιωσαμε την επικοινωνια και τις αναλυσεις μας!
Οταν ημουνα εξω ειχα ολο τον χρονο να ασχοληθω με αναζητησεις ...εδω μας εφαγε η αρνητικη ενεργεια...τι περιεργο πραγμα βρε παιδι μου..μολις φευγω Ολλανδια ολα εκει μου πανε οπως θελω οπως ευχομαι...εδω ολα πανε σκ@%$α !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Security
Eίχα ένα προβληματάκι με το yahoo, στείλε μου το e-mail σου να σου στείλω μερικά αρχεία με σημειώσεις των καλύτερων ( παγκοσμίως ) σεμιναρίων για κάθαρση του υποσυνείδητου σκουιδαριού.
Τον Δεκέμβριο θα περάσω το σχολείο εκπαιδευτών της συγκεκριμένης μεθόδου.
Και μετά λέω να φτιάξω ένα σεμινάριο ειδικά για ψαχτήρια !!