Αν εχουμε καποιον που ασχολειται χρειαζομαι μια βοηθεια καθως <<κολλησα>>!
Κατεβασα ενα παιχνιδι με τορρεντ σε μορφη ISO και το εκανα unmount.
Μεχρι εδω καλα…τα αρχεια που περιεχει ειναι αυτα..
Το ΠΣ2 ειναι πατσαρισμενο!
Απο εδω και εμπρος τι κανω ??
Πως το γραφω και με ποιο προγραμμα ??
Δεν εχω καταλαβει απο τις πληροφοριες στο διαδυκτιο την διαδικασια!
Το περασα και με αυτα τα αρχεια σε ΝΤΙΒΙΝΤΙ και σε αρχειο ΙΣΟ αλλα τιποτα!
Ξερει κανεις??
-
Πλει στειτιον 2
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Πλει στειτιον 2
Goldhunter γραψε το ISO σε dvd απευθειας κανονικα πρεπει να παιξει στη συσκευει χωρις να κανεις τιποτα ιδιαιτερο.
Διαλεγεις στο Nero Burn image to physical disk.
Κατι ακομα για να μην ταλεπορισε γραφοντας DVD σου δινω λινκ για pc emulator απλα κανε μουντ το ISO με το Daemon Tools και ανοιξετο στο emulator.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Πλει στειτιον 2
Το εχω γραψει ηδη σε δισκακι σε ΙΣΟ αλλα δεν το παιζει !
Το εχω γραψει με το PowerISO.
Σκεφτομαι μηπως ειναι για ΠΣ3 αν και γραφει για ΠΣ2 και δεν το παιζει!
Θα δοκιμασω με αλλο παιχνιδι να δω τι γινετε!
Μηπως οταν ειναι πατσαρισμενο εχουμε καποια διαδικασια με τα κουμπια στο κοντρολ για να παιξει??Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Πλει στειτιον 2
To torrent μεσα εχει ενα ΤΧΤ με οδηγιες ανοιξετο υπαρχει περιπτωσει να θελει Rebuilt το ΙΣΟ για να παιξει.
Ο προσομοιοτης PS2 για υπολογιστη θα σε βοηθησει."It's only the mind which separates reality from truth."
Πλει στειτιον 2
Ξερεις τη ειναι το λεγομενο Virtualmachine?
Ειναι ενα προγαμα το οποιο δημιουργει μια εικονικη συσκευη στον υπολογιστη στη περιπτωση μας δημιουργη (εξομοιωνη) ενα PS2.
Κατι σαν το ΜΑΜΕ να φανταστεις μπορεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια του PS2 στον υπολογιστη,υπαρχουν αντοστοιχα προγραματα (εξομοιωτες ή Virtual machines) και για αλλες παιχνιδομηχανες. Οριστε μερικα λινκ το πρωτο απο το σαιτ που φιλοξενη τα περισοτερα.http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/
Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/PCSX2
Βιντεο που εξηγει τη διαδικασια στησιματος του PCSX2 emulator.
Youtube Video"It's only the mind which separates reality from truth."
Πλει στειτιον 2
Καταλαβα…ειχα εγκαταστατησει παλαιοτερα ενα στο πισι μου , οταν ημουνα στην αλλοδαπη...αλλα βρε παιδι μου αυτο μου περιπλεκει τα πραγματα ...εγω απλως ηθελα να γραψω το παιχνιδι στο dvd και να τελειωνω χαχαχαχαχα!
Θα δοκιμασω με αλλο παιχνιδι παλαιοτερο που ηταν καθαρα για ΠΣ2!
Μηπως παιζει ρολο αν ειναι DVD-R , DVD+R??
Αυτο που εγραψα σε DVD ειχε την μορφη UDF!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Πλει στειτιον 2
Σε καποιες περιπτωσεις παιζει ρολο ναι δεν ειναι ομως απολυτο τα αυθεντικα ειναι -R απλα τα +R ειναι πιο υψηλης ποιοτητας χονδρικα.
Σε καποιες αλλες περιπτωσεις υπαρχουν συσκευες που διαβαζουν ΜΟΝΟ το -R .
Δωσε εαν θελεις το λινκ απο το τορρεντ που κατεβασες να του ριξω μια ματια."It's only the mind which separates reality from truth."
Πλει στειτιον 2
Νομιζω ηταν αυτο το λινκ
http://kat.ph/pes13-ps2-pal-iso-t6766259.html
απο αυτες τις επιλογες
http://torrentz.eu/b80559df9973c9ccf3ec45e4928afd5d60f49afdἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Πλει στειτιον 2
OK το τσεκαρα και ισχυει αυτο που σου ειπα παιζει απευθειας.Τωρα για να σε ρωτησω σε τη Ταχυτητα εγραψες το DVD 12x?
Εαν ναι το μονο λαθος που βλεπω ειναι αυτο ΜΕΓΙΣΤΗ ταχυτητα 4x !"It's only the mind which separates reality from truth."
Πλει στειτιον 2
Συνηθως επιλεγω μια μεση ταχυτητα ουτε την μεγιστη ουτε την κατωτατη!
Οπως και ναναι θα το δοκιμασω επαυριον παλι….παω για νανι...4.00 το ξυπνητηρι λαλει για να παω για εργασια!
Σε ευχαριστω που εκανες τον κοπο να ασχοληθεις και να βοηθησεις μεχρι τετοια ωρα!
Τα βλεφαρα βαραινουν για νανι και οσο βλεπω την φατσα σου που καπνιζει...χαχαχαχαχα ..θελω να κανω και εγω ενα τσιγαρο αλλα αυτο σημαινει να βγω στο μπαλκονι και εξω εχει παγωνια χαχαχαχα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Πλει στειτιον 2
Την ιδια διαδικασια ακολουθουσα και με αυτο το ιδιο προγραμμα…μονο την ταχυτητα δεν ειχα στο 4 ...δοκιμασα και παλι αλλα παπαλα!
Ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω σπασμενο παιχνιδι στο πατσαρισμενο ...μηπως τα παιχνιδια που κατεβασα δεν ειναι τελικα ενταξει??
Να μην ειναι καλα πατσαρισμενο το ΠΣ2??...λιγο δυσκολο μου φαινεται καθως μου το εκανε ηλεκτρονικος και απ οτι βλεπω ειναι πατσαρισμενο και μου λεει οτι το τεσταρε !
Καμια ιδεα??Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Πλει στειτιον 2
και εγω το ειχα κατεβασει απο αλλου το game αυτο αλλα το εγραψα και δεν μου επαιζε και χαλασα καμμια 5 δισκακια …........και κατεβασα απο Torrent αυτο που εβαλεs εδω εσυ και το εγραψα οπωs ειπα πιο πανω και παιζει μια χαρα τι να πω............και εγω το Ps2 το εχω σπασμενο απο την πρωτη μερα που το πηρα και παιζει συνεχεια .............απορω πωs δεν εχει παρει φωτια ακομα χαχαχαχ:36_1_33::36_1_33::36_1_33:
-
Πλει στειτιον 2
Την ιδια διαδικασια ακολουθουσα και με αυτο το ιδιο προγραμμα…μονο την ταχυτητα δεν ειχα στο 4 ...δοκιμασα και παλι αλλα παπαλα!
Ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω σπασμενο παιχνιδι στο πατσαρισμενο ...μηπως τα παιχνιδια που κατεβασα δεν ειναι τελικα ενταξει??
Να μην ειναι καλα πατσαρισμενο το ΠΣ2??...λιγο δυσκολο μου φαινεται καθως μου το εκανε ηλεκτρονικος και απ οτι βλεπω ειναι πατσαρισμενο και μου λεει οτι το τεσταρε !
Καμια ιδεα??Φιλε τσιπαρισμα με τσιπαρισμα εχει μεγαλη διαφορα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο ηλεκτρονικος σου .Πριν μερικα χρονια ειχα τσιπαρι σε εναν [[ηλεκτρονικο]] με αποτελεσμα μεσα στην πρωτη εβδομαδα να τα εχει ψτησει το λειζερ η δικαιολογια του σου επεσε κατω το χτυπησες το εφτιαξε με τα ιδια λεφτα ,και παλι μεσα σε λιγες μερες το προβλημα το πηγα σε αλλον και μου ειπε οτι το τσιπακι που ειχε ηταν μουφα δεν αξιζε ουτε 10ευρω με αποτελεσμα να το πεταξω και να παρω καινουργιο και να μου λειπει το τσιπαρισμα.80ευρω να τσιπαρω το παλιο και100 να ξαναπαρω αλλο το αποτελεσμα.
-
Πλει στειτιον 2
Νομιζω οtι κατι δεν πηγε καλα στην εγγραφη…ετσι ειναι η εικονα στο δισκακι DVD+R .....μετα την εγγραφη!
Οι φακελοι AFS κλπ βλεπω δεν αναγνωριζονται απο τον υπολογιστη!
…δεν ξερω τι να πω!
Οσο για τον τεχνικο ..νομιζω οτι κατα 99% μου λεει αληθεια για πολλους λογους , γνωστος, υποχρεωσεις κλπ κλπ...οχι οτι αποκλειω να κανει λαθος αλλα σε κατι που νομιζα οτι εκανε λαθος αποδειχθηκε αυτος σωστος...εξαλου μου πηρε λιγα χρηματα ...δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ψεματα οτι δεν το δοκιμασε ...δεν ειναι αυτη η κυρια ασχολια του!
Νομιζω καπου αλλου ειναι ο λακος της φαβας!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ