Παιδιά έχω ένα κτήμα και θέλω να το έχω υπό παρακολούθηση.. ρεύμα δεν υπάρχει και ψάχνω μία κάμερα ασύρματη κι αυτόνομη.. κάτι σαν αυτήν http://www.safe-shop.gr/product_info.php?products_id=419 . Μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι πιο φθηνό αλλά δοκιμασμένο;
-
Κάμερα
η ιδια δεν ειναι…
κοιτα κ εδω εχει κ βιντεο
http://www.ellinikomeli.gr/melissokomos/melissokomos-new-products/322-securitycamera2
-
Κάμερα
@tom:
Καλησπερα…εγω ψαχνω κατι σε ip camera...αλλα δεν εχω ιντερνετ εκει κ απο ρευμα εχω ενα πανελλ 100watt.
Θελω να ρωτησω μπορουμε να βαλουμε mobile broadband απευθειας στην ip camera????
Arionaaaa help
Δυστυχωs δεν το κατεχω το θεμα mobile broadband και ip camera Τom…..........
-
Κάμερα
κοιτα λιγο αυτο δεν ξερω αμα ζητας κατι τετοιο αλλα μπορει να παρεις καμια ιδεα…..
Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε απλά και περιγραφικά να παρουσιάσουμε μια εφαρμογή ενός συστήματος ασφαλείας και επιτήρησης 16 καμερών, με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω συστήματος WiFi και γραμμής ADSL.
-
Κάμερα
ευχαριστώ πολύ παιδιά.. αλλά απογοητεύτηκα απο ένα βίντεο που είδα.. τραβουσε βίντεο σε απόλυτο σκοτάδι και τα ζώα κοιτούσαν προς τον φακό.. φαντάζομαι τα δύποδα….. θα παρουν και τη κάμερα!
Δεν κανει δουλεια γιατι τραβαει μικρα κοματια σχεδον φωτο.Αν γεμισει η μνημη απο τυχαια συμβαντα( και να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι πολλα ,λογω αλλαγης φωτισμου ) θα χασεις το ζητουμενο.
-
Κάμερα
Νικο εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις εσυ…...
Aν δεν εχεις ρευμα ολα ειναι ημιμετρα.Αν εχεις σπιτακι δουλευεις με πανελ ,μπαταριες και ινβερτερ με καταγραφικο.Μπορεις να βαλεις και συναγερμο να σου στελνει sms,αλλα ολα θελουν ρευμα και θ ανεβει το κοστος.Χωρια που αν εισαι μακρια μεχρι να πας απο την κληση του συναγερμου μπορει να στα σηκωσουν ολα.
-
Κάμερα
Aν δεν εχεις ρευμα ολα ειναι ημιμετρα.Αν εχεις σπιτακι δουλευεις με πανελ ,μπαταριες και ινβερτερ με καταγραφικο.Μπορεις να βαλεις και συναγερμο να σου στελνει sms,αλλα ολα θελουν ρευμα και θ ανεβει το κοστος.Χωρια που αν εισαι μακρια μεχρι να πας απο την κληση του συναγερμου μπορει να στα σηκωσουν ολα.
δεν υπαρχει ρευμα,και εγω ειμαι 9 χιλιομ. μακρια….Αρχοντες της περιοχης ειναι η ρομα....
-
Κάμερα
δεν υπαρχει ρευμα,και εγω ειμαι 9 χιλιομ. μακρια….Αρχοντες της περιοχης ειναι η ρομα....
Φίλε η καλύτερη λύση για μένα είναι να κάνεις περίφραξη και να βάλεις μέσα ένα-δύο άγρια σκυλιά που να δαγκώνουν.
Αν δεν κυκλοφορεί κανείς άλλος,εκτός από εσένα στη γύρω περιοχή και μόνο κλέφτες Ρομά,τότε μπορείς από έξω από την περίφραξη(πιθανά περάσματα)να στήσεις και καμιά δεκαριά λυκοσίδερα καμουφλαρισμένα . Την ημέρα τα απενεργοποιείς και τα βάζεις σε λειτουργία το βράδυ.
-
Κάμερα
@Hfaistos-69:
Διπλή περίφραξη του χώρου που θέλεις να προστατεύσεις, και την εσωτερική περίφραξη της δίνης 220 Volt, είναι νόμιμο ψάξτο άνευ πλάκας οπότε υπάρχει και προειδωποιητικό σήμα που αναγράφει το ποιό πάνω και καθάρισες μία κι' έξω !
Φίλε Hfaistos-69 δεν διαβάζεις καλά.
Ο φίλος stef λέει :<<δεν υπαρχει ρευμα,και εγω ειμαι 9 χιλιομ. μακρια….Αρχοντες της περιοχης ειναι η ρομα....>>
Αν υπήρχε ρεύμα θα υπήρχαν διαφορετικές προτάσεις. Πιθανόν θα την είχε βρει και μόνος του τη λύση ο φίλος και δεν θα μας ρωτούσε καν .
-
Κάμερα
να σου πω και γω τη γνωμη μου.
παιρνεις αισθητηρες κινησης (2), εναν για καθε αξονα, τα συνδεεις μ εναν φαρο και σειρηνα(αυτα δεν τραβανε καποιο αξιολογο ρευμα),
μολις περασει καποιος στον ελεγχομενο χωρο, θα ενεργοποιηθουν, ετσι θα υπαρχει ενα αποτρεπτικο στοιχειο.
παραλληλα βαλε μια καμερα σαν αυτες που ειναι για το παρμπριζ των αυτοκινητων, (παιρνεις την καρτα και βλεπεις ποιοι σε τιμησανε με την παρουσια τους).
τα συνδεεις με μια μπαταρια 12 βολτ και εναν μικρο ηλιακο φορτιστη και εισαι οκ.
κοιτας στο e-bay και διαλεγεις. -
Κάμερα
φίλοι μου σας ευχαριστώ η κατάσταση παραμένει ιδια
αυτα που λες φιλε panais (το κεφαλι μου δεν κοβει και πολύ)
αλλα υπηρχαν συνδεσεις ρευματος (κόψαν το καλώδιο) και ηλιακοι φορτιστες που εχουν κλαπεί.
Θα ρωτησω κατι που μπορει να ακουστει χαζο, οι υπέρυθρες τις κάμερας για νυχτερινη λήψη φαίνονται εύκολα; -
Κάμερα
φίλοι μου σας ευχαριστώ η κατάσταση παραμένει ιδια
αυτα που λες φιλε panais (το κεφαλι μου δεν κοβει και πολύ)
αλλα υπηρχαν συνδεσεις ρευματος (κόψαν το καλώδιο) και ηλιακοι φορτιστες που εχουν κλαπεί.
Θα ρωτησω κατι που μπορει να ακουστει χαζο, οι υπέρυθρες τις κάμερας για νυχτερινη λήψη φαίνονται εύκολα;Κοκινιζουν τα λεντακια που εχει στο φακο
-
Κάμερα
Εχω δει σε μαντρι καρτοκινητο νοκια (παλιο μοντελο ) που τροφοδοτειται απο μπαταρια αυτοκινητου (αυτονομια τουλαχιστον 2 μηνες, και μετα ξαναφορτιζεις) που κανει κληση στον ιδιοκτητη μολις ανοιξει η πορτα (υπαρχει διακοπτης στην πορτα) και με συνολικο κοστος κατω απο 100 ευρω. Δουλευει αξιοπιστα.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Κάμερα
Εχω δει σε μαντρι καρτοκινητο νοκια (παλιο μοντελο ) που τροφοδοτειται απο μπαταρια αυτοκινητου (αυτονομια τουλαχιστον 2 μηνες, και μετα ξαναφορτιζεις) που κανει κληση στον ιδιοκτητη μολις ανοιξει η πορτα (υπαρχει διακοπτης στην πορτα) και με συνολικο κοστος κατω απο 100 ευρω. Δουλευει αξιοπιστα.
fisher αυτό πως δουλεύει; για να λες παλιο μοντελο δεν εχει κάμερα
-
Κάμερα
Ειναι μοντελο τουλαχιστον δεκαετιας..κατι σαν νοκια 6610 η κατι τετοιο. Νομιζω to nokia 5110 ηταν το ιδανικοτερο γιατι μπορει να γινει ευκολοτερα η εγχειρηση ωστε ο διακοπτης πορτας να δινει εντολη για κληση στον αριθμο που ειναι αποθηκευμενος στη μνημη του κινητου. Μολις ανοιχτει η πορτα λαμβανεις κληση και πας οσο γινεται γρηγοροτερα να προλαβεις τον κλεφτη. Στον δρομο μπορεις και να ακους και τις τυχον συνομιλιες ανδεν το κλεισεις απο τη βιασυνη.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’