Ισως το βλεπω εγω ετσι αλλα και ο ενας και ο αλλος οι αλλοι εχουν δικαιο και γιατι ?.
Πρωτα στη Πανδωρα
Κυρ. Πανδωρα που αν ειστε γυναικα αλλα δεν το ξερουμε αυτο και δεν εχουμε καμια αντιριση ακριβως το αντιθετο ,κανετε ενα ερωτημα και θελετε και συνεργασια πως.?
Χωρις να σας ξερουμε χωρις να σας εχουμε δει, ειστε μελος απο το 2011 και το 2016 σας κατεβηκε ξαφνικα μια δουλεια και ψαχνετε τον καταληλο να την βγαλει που ησαταν τοσα χρονια .?.
Εγω εχω αξιοπιστο μηχανημα αλλα ετσι που το λετε δεν με αγγιζει η προσφορα σας
και λεω οχι γιατι ισως με ενα αλλο τροπο να το εβλεπα διαφορετικα.
Τωρα θα μου πεις ο τροπος ειναι που τα λεω,η να βγει η δουλεια?
Το να τονιζεται την αναπιρια σας για να εχετε μονο να γραφετε σε αυτην την σελιδα δεν μας αφορα ποιο πολυ σαν παρακαλητο δειχνει παρα σαν προσφορα συνεργασειας ,τα προσοπικα σε μια δουλεια δεν μας ενδιαφερουν αλλα ειναι τα προβληματα σε σχεση με αυτο που ζητατε και εκει θα πρεπει να σταθειτε.
Δευτερο σε αυτους που πηγαν αντιθετα με τα λεγομενα τις Πανδωρας.
Αυτα που εγραψα δεν περασαν απο το μυαλο σας να τα ρωτησετε,και αμεσως να πειτε την καλη κουβεντα.
Αλλα σας δικαιολογο γιατι τελευταια η μαλ@κι@ παει συνεφο.
Α και κατι τελευταιο.
Δωσε την ταυτοτητα σου σε μαιλ και οποτε θες ερχομαι αν δεν βρεις αυτο που σου τεριαζει,τα υπολοιπα για μενα ειναι για να περναμε την ωρα μας μην το πω διαφορετικα και παρεξηγηθω.
Ειπα να μην ξανα γραψω αλλα η καποιοι δεν το εχουν η καποιοι το εχουν και ξερουν τι κανουν.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!