Υπάρχει σπίτι στο κέντρο ενός ορεινού χωριού που κατοικείται από οικογένεια.
Στο πάτωμα της κουζίνας έχουν θαφτεί χρήματα.
Πως θα τα πάρω;;;;;
(Δεν είναι ανέκδοτο…...)
-
Μπορείτε να βρείτε την λύση;;;;
@Καραβιτης:
Φιλε Τ.
ερωτηση #1
Η οικογενεια αυτη εχει κορη ελευθερη ?
Ερωτηση #2
τι ηλικιας ειναι ?
Ερωτηση #3
Ειναι ομορφη και καλη ?
Ερωτηση #4
Εσυ εισαι ελευθερος ? και σκεφτεσαι το γαμο ?Αναμενω απαντησεις.
Κ.Ι.:)Απάντηση #1
Όχι
Απαντήσεις #2,#3,#4
Έχει εγγονή!!!! (καιρός να βάλω μπρος για διάδοχο….ε;) -
Πριν απο 2 χρονια πηγα και ειπα στα "ισια" καποιο γνωστο μου μετα απο πληροφορια οτι εκει που παρκαρει το αυτοκινητο του υπαρχει θαμενο ενα κουτακι με 1000 χρυσουλες.Αμεσως βαλαμε ανιχνευτη και η πληροφορια επιβεβαιωθηκε.Μετα ομως….αλλαξε γνωμη και ειπε οτι αν το σκαψει θα παρει αδεια πρωτα (το οικοπεδο δικο του).Και αργοτερα ειπε οτι δε θα κανει τποτε.
Μετα απο λιγες μερες στο παρκιν υπηρχε καινουριο αυτοκινητο:D:D:D:D
Θα μου πεις τι ειχαμε τι χασαμε!!!
Πες τους στα ισια και οτι βγει:2guns::2guns: -
χαχαχα.
οχι βρε .!!γαμπρος θελω να γινω.:D
οχι ομως με τη δικησου κατασταση.
γιατι θα πουνε ολλοι οτι εγινα κουμπαρος για να εχω μεριδιο απο τι θησαυρο.!!
παντος η καλυτερη πςεριπτωση για τα χρηματα ειναι τη βραδια της αναστασης οταν ολοι θα ειναι στην εκκλησια.
τοτε ειναι ευκαιρια για αυτα.ΑΝ υποθέσω ότι είναι καλοί χριστιανοί σαν εμένα, θα κάτσουν 20 λεπτάκια στην Ανάσταση. Προλαβαίνουμε;;;
-
Πριν απο 2 χρονια πηγα και ειπα στα "ισια" καποιο γνωστο μου μετα απο πληροφορια οτι εκει που παρκαρει το αυτοκινητο του υπαρχει θαμενο ενα κουτακι με 1000 χρυσουλες.Αμεσως βαλαμε ανιχνευτη και η πληροφορια επιβεβαιωθηκε.Μετα ομως….αλλαξε γνωμη και ειπε οτι αν το σκαψει θα παρει αδεια πρωτα (το οικοπεδο δικο του).Και αργοτερα ειπε οτι δε θα κανει τποτε.
Μετα απο λιγες μερες στο παρκιν υπηρχε καινουριο αυτοκινητο:D:D:D:D
Θα μου πεις τι ειχαμε τι χασαμε!!!
Πες τους στα ισια και οτι βγει:2guns::2guns:exerevj 1000000% θα τα πάρει μόνος. Άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς έτσι θα κάναμε στην θέση του….
-
@Καραβιτης:
Μην τους πης τιποτα στα ισια…γιατι ξερομε τι θα βγη.
Ουτε μια στο εκατομυριο να βγουν ευσυνειδητοι ανθρωποι και να σου δωσουν 20% ευρετρα [ που ειναι πολυ λογικο % ]
Που βρισκεσαι ?
Στη μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους. [ Εν ταξει αυτο διορθωνεται σιγα-σιγα… κανομε τελευταια καποιες εισαγωγες γνησιων Μαυρων-για μαγια' και υποδειγμα ]
Βουνισια ναι - απειρακτη ου.
Πειραγμενες απο γεννησιμιου τους. Ισως και προ της γεννησεως.
Κ.Ι.Ο λόγος που μένουν εκεί τα κιτρινάκια είναι αυτός που είπες…. "Ουτε μια στο εκατομυριο να βγουν ευσυνειδητοι ανθρωποι και να σου δωσουν 20% ευρετρα"
Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση και πιθανολογούμε ότι είναι 2 μικρά κουτάκια....