Ψαχτηρια, τη γνωμη σας παρακαλω:
Πριν κατι χρονια χαζευα μπροστα σε κατι σπηλιες με ενα τοπικο, και βρηκα σε βαθος 30 εκατοστων 5 η 6 μακροστενες λαμαρινες (μπροστινο μερος της αρβυλας) και ενα κουβαρακι συρμα, και θυμαμαι ελεγα: ποιος μακακας εκανε το κοπο να τα μαζεψει και να τα θαψει σε αυτο το βαθος. Λετε να ητανε κολαουζο και να το μαμησα?
-
Λαμαρινες σολας αρβυλων, θα μπορουσε να ηταν κολαουζο??
-
Tι ειναι ο κολαουζος ρε παιδια και ποιος ο λογος υπαρξης???????????
πλακα μας κανεις Μητσε ???
κολαουζος ιδος ψαριου που καθοδηγει τον καρχαρια με το πτερηγιο κολημενος στην κυλια , προς το θηραμα λογο καλης ορασης , ρουφαει αιμα απο αυτον.
κολαουζος ενας κολιτος σου που οπου πας δεν σου εφηνει ποδι , παντα απο κοντα , και λεμε ειναι ο κολαουζος μου .
κολαουζο στης δουλιες ανταρτικα . επιδει τα επιφανιακα σημαδια ισος και να χαθουν οι δουλιες σημαδευωταν και υπογειος στο χωμα , διαφορα πραγματα του κοδικα που μαρτηρουν οτι υπαρχει δουλια και που ειναι και αν ειναι ακομα εκει .
η ονομασια , οτι πανε κολιτα με της δουλιες , δουλια χωρις κολαουζα ΔΕΝ.περα τα μηχανολογικα κολαουζα , αλλο καπελο , ιδια ενοια .
-
Δεν μπορω να πω ωραια αναλυση εκανες απηρχαιωμενη υδραυλικου
Μπορεις να μου πεις εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος απο εδω μεσα για ποιον λογο οταν θα επαιρνε την αποφαση να κρυψει κατι επρεπε να κρυψει κατι πιο πριν ( τον λεγομενο κολαουζο) και οταν θα γυρνουσε να εμπαινε στην διαδικασια να βρει πρωτα τον κολαουζο και μετα την επιθυμητη αποκρυψη
Αιντε συνερθεται ρε και βαλετε λιγο την λογικη να δουλεψει
Εχω να κρυψω κατι εγω σημαντικο και θα ψαχνομαι να βρω πεταλα καρφια σφαιρες να τα θαψω για ποιο λογο????? για να με οδηγησουν σε αυτο που εχω κρυψει??????? -
Δεν μπορω να πω ωραια αναλυση εκανες απηρχαιωμενη υδραυλικου
Μπορεις να μου πεις εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος απο εδω μεσα για ποιον λογο οταν θα επαιρνε την αποφαση να κρυψει κατι επρεπε να κρυψει κατι πιο πριν ( τον λεγομενο κολαουζο) και οταν θα γυρνουσε να εμπαινε στην διαδικασια να βρει πρωτα τον κολαουζο και μετα την επιθυμητη αποκρυψη
Αιντε συνερθεται ρε και βαλετε λιγο την λογικη να δουλεψει
Εχω να κρυψω κατι εγω σημαντικο και θα ψαχνομαι να βρω πεταλα καρφια σφαιρες να τα θαψω για ποιο λογο????? για να με οδηγησουν σε αυτο που εχω κρυψει???????Παιδιά και εγώ τα ίδια ερωτήματα έχω με τον Δημήτρη σχετικά με τη χρησιμότητα του κολαούζου….Πιστεύω ότι σε λίγες- πολύ λίγες περιπτώσεις θα είχε χρησιμότητα ένα κολαούζο... Μήπως και αυτό είναι ένας μύθος που δημιουργήθηκε στα καφενεία από τους θησαυροθήρες? Αν είχα φτιάξει σημάδια καλά και καλό χάρτη του χώρου, γιατί να βάλω και κολαούζο?
-
Το κολαουζο ειναι συνθετη λεξη.
Κολα και Ουζο
Δηλαδη εισαι κολητος με το ΟΥΖΟ.
Δηλαδη εισαι ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ.
Τυρεμπορα σε πιανω ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΕσενα μωρη αλανιαρα ουκρανεζα σταχω φυλαμενα
Θα το φερ ου βλαχους του τυρι και τοτε θα δεις χορους μπολσεβικικους -
Παιδιά και εγώ τα ίδια ερωτήματα έχω με τον Δημήτρη σχετικά με τη χρησιμότητα του κολαούζου….Πιστεύω ότι σε λίγες- πολύ λίγες περιπτώσεις θα είχε χρησιμότητα ένα κολαούζο... Μήπως και αυτό είναι ένας μύθος που δημιουργήθηκε στα καφενεία από τους θησαυροθήρες? Αν είχα φτιάξει σημάδια καλά και καλό χάρτη του χώρου, γιατί να βάλω και κολαούζο?
Το κολαουζο ειναι τουρκικο και εφαρμοστηκε και μεταγενεστερα.
Δεν ηταν μικρο το ποσο που βαζαν επι τουρκοκρατιας μα αρκετα μεγαλο.
Και το βαζαν για ενα λογο και μοναδικο.Αμα το εβρησκε καπιος σταματουσε την ερευνα εκει γιατι οπως ειπα ηταν αρκετα μεγαλο.
Δεν μπορουσε να καταλαβει λογο της ποσοτητας οτι ηταν παραπλανηση. -
Το κολαουζο ειναι τουρκικο και εφαρμοστηκε και μεταγενεστερα.
Δεν ηταν μικρο το ποσο που βαζαν επι τουρκοκρατιας μα αρκετα μεγαλο.
Και το βαζαν για ενα λογο και μοναδικο.Αμα το εβρησκε καπιος σταματουσε την ερευνα εκει γιατι οπως ειπα ηταν αρκετα μεγαλο.
Δεν μπορουσε να καταλαβει λογο της ποσοτητας οτι ηταν παραπλανηση.Εφοσων ηταν γνωστος ο λογος που το βαζανε τοτε ποιος ο λογος να σταματησουν την περεταιρω ερευνα ορε χασμουρημενο παλιολονταρο????
Εσυ θα σταματαγες????????? -
κολαούζος αρσενικό
1.αυτός που προπορεύεται και δείχνει το δρόμο προς έναν τόπο, ο οδηγός σε πορεία
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82
ισως να εχει καποια λογικη.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Εφοσων ηταν γνωστος ο λογος που το βαζανε τοτε ποιος ο λογος να σταματησουν την περεταιρω ερευνα ορε χασμουρημενο παλιολονταρο????
Εσυ θα σταματαγες?????????Στη σημερον καταλαβαμε το λογο που το εβαζαν τοτε δεν το ηξεραν.
Εκεινα τα χρονια αν βρησκαν 100 πεντολιρα ηταν εκατομοιριουχοι σημερα ειναι κολονια για τα …............... -
Δλδ ορε Νικολα ειχα εγω 1000 πεντολιρα και εκρυβα τα 900 σε μια μερια και τα 100 σε αλλη????
Ο λογος ποιος???
Να βρουνε τα 100 και να μην συνεχισουν την ερευνα για τα υπολοιπα 900????
Δεν θα μπορουσαν να ειχανε πεσει απευθειας στα 900????
Αλλα περα απο αυτο που εχει και μια στοιχειωδη λογικη τα πεταλα τα καρφια οι σφαιρες και ολα τα υπολοιπα που διαβαζουμε καθημερινως σε τι λογικη βασιζονται???? -
Για φαντασου Μητσιο να εβρισκες 3(τρεις) που οδηγουνε σε 5000 χιλιαδες.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
καπως ετσι ειναι μητσιο το πραγμα πολα κολαουζα εχουνε φυγει στην τυχη και αυτες οι δουλειες πλεον δεν βγαινουν.
Ας πουμε οτι εχεις ενα σημαδι σε ενα δεντρο που σε στελνει να πας 50 μετρα στην ευθεια και στο τελος των 50 μετρων πρεπει να βρεις ενα κολαουζο στους 90 ποντους που θα σε κατευθυνει πιο περα ειτε αυτος ειναι το τελικο ειτε η ασφαλεια, που θα πας χωρις το κολαουζο (?) αλλο σημαδι δεν υπαρχει και τιποτα αλλο να σου δινει κατευθυνση.
Απο εκει και περα το κολαουζο δινει και το τη μπηκε στον τελικο χωρο και εχει να κανει αμεσα με τις λεγομενες Μεταφορες.
Δεν μιλανε ολα τα κολοαουζα για λεφτα να μην μπερδευομαστε."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Μαλλον ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα θα ξεκινησω να ψαχνω για κολαουζα που ειναι και πιο ευκολα και τις κυριες αποκρυψεις ας τις βρουν αλλοι
Το 10% μου φτανειοχι οχι μπαρμπα εσυ βρες κολα-ρετσινα και μετα σφυρα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
καπως ετσι ειναι μητσιο το πραγμα πολα κολαουζα εχουνε φυγει στην τυχη και αυτες οι δουλειες πλεον δεν βγαινουν.
Ας πουμε οτι εχεις ενα σημαδι σε ενα δεντρο που σε στελνει να πας 50 μετρα στην ευθεια και στο τελος των 50 μετρων πρεπει να βρεις ενα κολαουζο στους 90 ποντους που θα σε κατευθυνει πιο περα ειτε αυτος ειναι το τελικο ειτε η ασφαλεια, που θα πας χωρις το κολαουζο (?) αλλο σημαδι δεν υπαρχει και τιποτα αλλο να σου δινει κατευθυνση.
Απο εκει και περα το κολαουζο δινει και το τη μπηκε στον τελικο χωρο και εχει να κανει αμεσα με τις λεγομενες Μεταφορες.
Δεν μιλανε ολα τα κολοαουζα για λεφτα να μην μπερδευομαστε.Σακη επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη
Λες οτι εχεις ενα σημαδι οκ????
Λες οτι σε στελνει στα 50 μετρα???
Εκει βρισκεις τον περιβοητο κολαουζο στους 90 ποντους
Μετα σε στελνει πιο περα
Μετα ακομα πιο περα
Για ποιον λογο μπορεις να μου εξηγησεις??????
Ουτως η αλλως ο τυπος που ειναι ψαγμενος θα ακολουθησει τα σημαδια που λες και η τελικη αποκρυψη δεν γλυτωνει
Ο μακακας που την εκανε για ποιο λογο την εκανε κατ αυτον τον τροπο ενω το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
Φαντασου τον εαυτο σου να εχεις ενα ταγαρι και να ψαχνεις να βρεις πεταλα σφαιρες να τα χωσεις για να τα βρεις πρωτα οποτε θα ξερεις μετα που ειναι το ταγαρι που εχεις χωσει
Αν αυτη ειναι λογικη ε τοτε εγω ειμαι παραλογος