@moyia προσβαλα κάποιον ή κατι??? Εγω μπηκα εδω μεσα να λυθει ο γριφος που παλευουμε τοσα χρονια...και εσυ μου λες θα επρεπε να φυγω..φεύγω απο μονος μου..
-
Διασταση κυβωτιων αποκρυψης
Ρε παιδιά μην μαλώνετε ,βρείτε τα κιβώτια ,τα καζάνια και τα κιούπια πρώτα και φωνάξτε έμενα να τα μετρήσω,ππου έχω και τα ιδικά γάντια. Άκου πόσα χωράνε τα κιβώτια και αν ήταν σε δεσμίδες των 100 ,Θα τρελαθούμε εντελώς.βρείτε καμιά χούφτα και μετά πάτε για τα κιβώτια. Εγώ 32 χρόνια που κουβαλάω κιβώτια και καζάνια εκτός από κιούπια (γιατί δεν τα πιάνουν μέσα στα πήλινα τα τοπικά) έχω ξεμεσιαστεί. Πριν τρεις μήνες πήγα στον Μήτσο στην Εκάρα Δομοκού και μου έφτιαξε την μέση. Όταν με ρώτησε από τι το έπαθα ,του είπα από τα κιβώτια που κουβαλούσα. Δεν του αποκάλυψα τι κιβώτια κουβαλούσα.ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ .
-
Ο/Η @stefanos150 είπε στο Διασταση κυβωτιων αποκρυψης:
Κοιταξε σε καθε φορουμ εχει ανθρωπους που με τον τρπο και την ιδιορυθμια τους διωχνουν τον κοσμο γιατο και απο 100αδες μηνανε μετριμενοι στα δαχτιλα
Τώρα αυτό έπρεπε να γραφεί?
Ποιος δεν έχει την ιδιορρυθμία του και τις κόκκινες γραμμές του?
Όλοι θα πρέπει να κοιτάμε τον καθρέφτη πριν γράψουμε έτσι δεν είναι?
Οπότε χαλάρωσε και μην βγάζεις πίκρα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @stefanos150 είπε στο Διασταση κυβωτιων αποκρυψης:
Κοιταξε σε καθε φορουμ εχει ανθρωπους που με τον τρπο και την ιδιορυθμια τους διωχνουν τον κοσμο γιατο και απο 100αδες μηνανε μετριμενοι στα δαχτιλα
Δε μου λες στις τελευταίες αναρτήσεις παρατηρείς κάτι λάθος;
Τις διάβασες;Ο/Η @ntinos-r είπε στο Διασταση κυβωτιων αποκρυψης:
@loukilouk ...σκεφτόμαστε πως το κουτί το συγκεκριμένο περιείχε λιρες...απλά τος λιρες τις έχουμε βρει...αλλά για να τις βγάλουμε είναι δύσκολο γιατι το μόνο εμπόδιο είναι η οικογένεια του ανθρώπου...οι λιρες είναι σε σπιτι χαμένες....
Εσύ πως Κρίνεις τη φράση "το μόνο πρόβλημα είναι η οικογένεια του"?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia παιδιά παρεξήγηση...Όταν λέω η οικογένεια του εννοώ πως ο άνθρωπος ο ίδιος έχει πρόβλημα με τα άλλα αδέρφια του...Όχι εγώ ο ίδιος...Επειδή το σπίτι είναι εξαδιαιρετου...με συγχωρείτε αλλά καταλάβατε λάθος...ας σταματήσει εδώ το θέμα αυτό που άνοιξε και θα φύγω από το φόρουμ ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα..Και ΖΗΤΏ συγγνώμη...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
@moyia Ας μου επιτραπεί να πω δυο κουβέντες επειδή μίλησα με το παλικάρι!
Υπάρχει συναίνεση από την οικογένεια γιατί μέλος αυτής ξεκίνησε την ερευνά το πώς να ψάξει την υπόθεση! Απλά επειδή αυτή την στιγμή είναι στα σκαριά μετακόμισης περιμένουν να ολοκληρωθεί αυτή!
Ο Σάκης πολύ καλά έκανε σε καμία περίπτωση η σελίδα δεν πρέπει να γίνει στόχος ότι συναινεί η προτρέπει σε έκνομες καταστάσεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@ntinos-r εφόσον υπήρχει τέτοια ιστορία τοτε αλλάζει, πες πως ήταν μια άτυχη στιγμή όλο το συμβάν εδώ δεν χρειάζεται να φύγεις. Απλά υπόθηκε λάθος αυτό που έγραψες και έγινε μπέρδεμα.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk ζητω συγνωμη..επρεπε να ημουν πιο συγκεκριμενος...δεν ηρθα σε ενα φορουμ να δημιουργησω προβληματα...ειμαι λαθος και ζητω συγνωμη..εχετε απολυτο δικιο...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
@ntinos-r φίλε μου να σε καλά από εμένα πάντως δεν χρειάζεται να ζητήσεις καμιά συγνώμη προσωπικά δεν μου έκανες τίποτα για να μου απολογηθείς.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Παιδιά εάν υπάρχει θέμα σε μία (εργασία) τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, βρίσκεις το κατάλληλο εργαλείο,κασμά φτυάρι,τσάπα με ρόδες και μόλις τα βρείτε φώναξε με να τα μετρήσω.ΠΈΡΑ από την πλάκα ,εσείς αρπάζεστε για το τίποτε,περιμένω από τους νέους σοβαρότητα και υπευθυνότητα ,και να αιτιολογείτε ότι γράφετε,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.Φανταστείτε αν τσακώνεστε τι χρώμα έχουν τα κιβώτια αν βρείτε τίποτε θα σκοτωθείτε μεταξύ σας. ΔΕΝ το λέω έτσι ξεκάρφωτα ,κάποτε μου έβγαλαν καραμπίνες κάπου που πήγα να σκάψω και ήταν πέτρωμα. Δηλαδή αν ήταν λίρες τώρα θα με είχαν βάλει στη τρύπα τέσσερα μέτρα βάθος. Δυστυχώς κοντόμυαλοι παντού υπάρχουν,αλλά κάλμα ρε παλικάρια.Βρείτε τα πρώτα ,μοιράστε τα στα ίσα και ευχαριστηθείτε τα.
-
Κωστα δεν βγαζω καμια πικρα αλλα σε εναν νεο ζητας και διευκρινιζεις ορισμενα πραγματα πως λειτουργουν με το αρπαγμα δεν γινετε τιποτα και στο κατω κατω αυτη ειναι η δουλεια του διαχειριστη δεν ειναι η δουλεια του με το παραμικρο να διωχνει κοσμο αν δεν μπορει να το κανει τι να πω ας το κανουν αλλοι
-
@stefanos150 Καλημέρα κύριε Στέφανε....το θέμα έχει λήξει...λάθος δικό μου και όλα καλά...Χρόνια πολλά Έλληνες....