ζητω εκ των προτερων συγγνωμη… συνδεομαι πρωτη φορα και θελω μια πληροφορια... εχω ετοιμη δουλεια αλλα στο σημειο υπαρχει χειροβομβιδα και δεν ξερω την κατασταση τησ μπορει καποιοσ να μου πει τι κινδυνοσ υπαρχει και πωσ να τον αποφυγω
-
Χειροβομβιδα
την βλεπεις την χειροβομβιδα ;;;
η ετσι λεει η πληροφορια;;;13 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 744 -
Χειροβομβιδα
ειναι σιγουρο… μου το εχει πει αυτοσ που την αφησε εκει μαζι με τα υπολοιπα
13 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 39 -
Χειροβομβιδα
πες μας και τα υπολοιπα η αν εχεις την καλοσυνη ολη την ιστορια
χωρις να αναφερεις τον χώρο
για να δουμε πια λυση ταιριαζει στην σκουριασμενη κυρια13 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 744 -
Χειροβομβιδα
δικος μου ανθρωπος, συγγενης, αφησε εκει τα μερμερια, την κυρια κι ενα οπλο. σιγουρα δεν εχει νερο εκει ο,τι εχει παθει θα το εχει παθει απο τη διαβρωση των χρονων… ουτε θαμμενη ειναι...
Χειροβομβιδα
Από την στιγμή που δε αναφέρεις ότι είναι έτσι………!!!
Πάει να πη ότι απλά είναι στο χώρο!!! Πάρε τα υπόλοιπα και μη την πειράζεις
Αν την ξυπνήσεις τσαντίζετε και μπορεί να εκραγεί από τον θυμό της!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!13 years ago Φήμη: 3,629 | Δημοσιεύσεις: 9,137 -
Χειροβομβιδα
Εφοσον τα εχει βαλει γνωστος σου θα ξερει και πως θα τα βγαλει
Σε τι βαθος ειναι?13 years ago Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
Χειροβομβιδα
χαχα… αυτο το ξερα κι απο μονος μου... μπορει να μου πει καποιος κατι πιο βασικο???? ευχαριστω...
Χειροβομβιδα
δυστυχως δεν μπορω να τον ρωτησω ειναι κατοικος ουρανου
Χειροβομβιδα
ναι το εχω βρει αν δεν σασ απαντησω αμεσως κανω μια διακοπη για φαγητο και επανερχομαι…
Χειροβομβιδα
θα σου πω την ποιο απλη λυση χωρις φοβο να τα παρεις ριξτηης μπετο ταχιας πηξεως η ενα σωληναριο κολα στιγμης την δυνατη κατσε λιγη ωρα παρε τα πραγματα και καλοφαγωτα
13 years ago Φήμη: 147 | Δημοσιεύσεις: 2,550 -
Χειροβομβιδα
Για πες???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!13 years ago Φήμη: 3,629 | Δημοσιεύσεις: 9,137 -
Χειροβομβιδα
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΑΙΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ
Χειροβομβιδα
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΑΙΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ
φιλε καποια μελη σου εδωσαν καποιες λυσεις σε προηγουμενα ποστ δεν τις διαβασες ?
13 years ago Φήμη: 206 | Δημοσιεύσεις: 2,656 -
Χειροβομβιδα
Σου έγραψα και παραπάνω πες δυο λόγια ακριβώς τι ξέρεις σχετικά με τον χώρο!!! Γιατί όπως το αναφέρεις απλά βρίσκεται στο χώρο και δεν την πειράζεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Χειροβομβιδα
φιλε καποια μελη σου εδωσαν καποιες λυσεις σε προηγουμενα ποστ δεν τις διαβασες ?
Μπορεί να μην υπάρχει μόνο η χειροβομβίδα, έκτος αν είσαι απολυτα σίγουρος΄αυτά τα μωρά γίνονται πολύ ασταθή μετά από τόσα χρόνια.Εδώ και αν θέλει σκέψη…...
13 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 220 -
Χειροβομβιδα
βαγγελη ειναι ο αντιλαλος της πρωτης ερωτησης που ηρθε με καθυστερηση χαχα
φιλτατε κανελλο αν δεν μας εξηγησεις καποια πραγματα
παλι τον δικο σου αντιλαλο θα ακους
ειμαστε πολυ προσεκτικοι με αυτα τα πραγματα
θα ακουσεις λυσεις οταν το παρεις στα σοβαρα
το φτερνισμα της κυριαςφιλικα μητσος
13 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 744