Ρε μπαγασες , θα πιειτε τσιπουρο χωρις εμενα ???
Ανδρεα , εαν εχεις χρονο και χρημα, ελα την αλλη Κυριακη στην Καβαλα , θα κανει ο Ντινος Φωτιαδης μια συναντηση εκει
ευχαριστω
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Ρε μπαγασες , θα πιειτε τσιπουρο χωρις εμενα ???
Ανδρεα , εαν εχεις χρονο και χρημα, ελα την αλλη Κυριακη στην Καβαλα , θα κανει ο Ντινος Φωτιαδης μια συναντηση εκειευχαριστω
Εχω μιλησει με τον Φωτιαδη…. και ενας φιλος ακομα μιλησε! Θα ειμαι εκει με την παρεα μου διοτι ο Φωτιαδης ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους στο ειδος του.
Δεν χανω συναντησεις οταν ειναι να εχω διπλα μου αξιολογα ατομα......και θα ειναι η πρωτη φορα που θα φερω μηχανημα μαζι μου σε συναντηση.
storm ετοιμασου.....θα φερω και εναν φιλο με τραμιτζανα στο χερι,χιχιχιχι Ασχετα που εισαι νεροφιδι και το τσιπουρο το κατεβαζεις σαν νερο....θα σε κανουμε να σουρωσεις...δεν γλυτωνεις
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Μαστορια ο μερακλης αποσυρετε! Σας ευχαριστω πολυ ολους,ακομα και τους εχθρους μου! Η διαμονη μου ειχε διακοπει σαν κατασκευαστης και μετα γραφτηκα σαν μερακλης…..λογο παρεξηγησεως με μελος το οποιο δεν εφταιγε αλλα ουτε και εγω...περασμενα ξεχασμενα και πινουμε και τσιπουρα μαζι δεν κολλαμε σε τετοια.
Σαν κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων και ανιχνευτων μεταλλου δεν μπορω αλλο να παραγω μηχανηματα και να τα διαθετο απο το φορουμ και καθολου στις τιμες που τα εχω! Οι περισσοτεροι δινουν αστρονομικα ποσα τα μηχανηματα τους και μας την λενε και απο πανω.
Δεν το δεχομαι και δεν μπορω να βλεπω να σας κοροιδευουν.....το θεωρω ανηθικο και δεν μπορω να συνεχισω διοτι θα μαλωσω.
Αυτος ειναι ο λογος που αποσυρομαι απο ολες τις συζητησεις.....μονο λιγο πλιτσ πλατσ μπορει και να γραψω
Αυτη ειναι η δουλεια μου εξαρχης και δεν εχω κρυψη τιποτα...Ανδρεας Δημοπουλος Πτυχιουχος ηλεκτρονικος, κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων.
Ελπιζω να βρειτε το ποθουμενο και να βοηθατε ο ενας τον αλλο με ολη σας την καρδια!
Ολα γυριζουν πανω μας καποια στιγμη.....δοξα τον θεο ομως, ειμαι ευτιχησμενος και μπουχτισμενος απο ολα.
Θα ειμαι σαν ενας απλος παρατηρητης σε ολα τα θεματα και τιποτα περισσοτερο
Τελος εαν μπορω να βοηθησω σε κατι ,το τηλ μου το εχετε,που πινω το καφεδακι μου το ξερετε μπορειτε να με ενοχλησετε και εαν μπορω να σας βοηθησω καλος.
Αυτα απο εμενα ....καλη συνεχεια στις ερευνες σας....και για ακομη μια φορα ευχαριστω!
Τουτος ο χωρος… ο χωρος μας... εχει αναγκη τους παντες, ειτε βαζοντας το λιθαρακι των γνωσεων του ειτε το νταμαρι ολο!
PS
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
στον φωτιαδη θα πασ.σε μας αυριο δεν ερχεται κανενας βορειος, γι αυτο θα εισηγηθω στον συντονιστη παναγιωτη να ανεξαρτητοποιηθουμε και να κανουμε τη <σεχτα ψαχτηριων του νοτου>
μην σε νιαζει Μακο ( θα κυρηξομεν πολεμον κατα την κυριαρχια των Βορειον )
Νοτιοι - Βοριοι και οπιος χαση τα εξωδα στην πανελλαδικη .
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Εχω μιλησει με τον Φωτιαδη…. και ενας φιλος ακομα μιλησε! Θα ειμαι εκει με την παρεα μου διοτι ο Φωτιαδης ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους στο ειδος του.
Δεν χανω συναντησεις οταν ειναι να εχω διπλα μου αξιολογα ατομα......και θα ειναι η πρωτη φορα που θα φερω μηχανημα μαζι μου σε συναντηση.
storm ετοιμασου.....θα φερω και εναν φιλο με τραμιτζανα στο χερι,χιχιχιχι Ασχετα που εισαι νεροφιδι και το τσιπουρο το κατεβαζεις σαν νερο....θα σε κανουμε να σουρωσεις...δεν γλυτωνεις
Μετα απο αυτο το μνμ …....αρχισαν τα παρατραγουδα!!!
Οπως βλεπετε γραφω με ωραιο τροπο για τον Φωτιαδη διοτι δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του....και σεβομαι και αυτα που μου εστειλε σε π.μ σημερα!
Πως και εστειλε ?? εδω εχει η πλακα!!!!!!!! καλα εκανε......αλλα δειτε για ποιον λογο!!!!!
Καταλαβαινετε τι γινεται????? Η να ανεβασω και αρχεια αλλα????
το παρακατω ειναι το πρωσοπικο μνμ του Φωτιαδη προς εμενα…...διοτι ουδεν κρυπτω απο τον Ηλιο!
Το ξαναγραφω για να μην παρεξηγηθουμε.....δεν εχω προβλημα με τον Ντινο και φενεται απο το τι εγραψα μια μερα νωριτερα!!!
Καλημέρα Ανδρέα.
Με ενημέρωσε μέλος ότι θα έρθεις στη συνάντηση, αλλά επειδή δεν μπαίνεις στο φόρουμ, σε ενημερώνω εκ των προτέρων ότι έχουμε θεσπίσει κανόνες στις συναντήσεις μελών.Κανόνες στις συναντήσεις μελών του φόρουμ
1. Ο χαρακτήρας των συναντήσεων είναι η γνωριμία των μελών μεταξύ τους.
2. Στις συναντήσεις του Φωτιάδης φόρουμ, πρέπει να είναι πάντα παρών ο Διαχειριστής, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για να ελέγξει αν παραβιάζονται οι κανόνες.
3. Το αντικείμενο των συζητήσεων θα περιστρέφεται γύρω από το αντικείμενο του φόρουμ και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι θρησκευτικό, πολιτικό, αθλητικό ή άλλο θέμα που προκαλεί αντιπαραθέσεις.
4. Συζητήσεις θεμάτων που σχετίζονται με περιοχές, αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, επιτρέπονται μόνο αν στοχεύουν στην γνώση του θέματος. Όταν όμως διαφαίνεται πρόθεση παράνομης εκσκαφής ή αγοραπωλησίας θα αποφέρει τη διαγραφή του από το φόρουμ αν είναι μέλος και τον μελλοντικό αποκλεισμό του από τις συναντήσεις.
5. Μπορούν να έρχονται άτομα τα οποία δεν είναι μέλη. Επιπρόσθετα τα μέλη μπορούν να φέρνουν ελεύθερα τις οικογένειές τους.
6. Τα μέλη πρέπει να δηλώνουν τον αριθμό των ατόμων που θα φέρουν μαζί τους ή που θα καλέσουν.
7. Όταν οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε ταβέρνες ή σε καφετερίες το κόστος των φαγητών και ποτών που καταναλώνει κάθε μέλος, βαρύνει το ίδιο.
8. Ο Διαχειριστής του Φωτιάδης φόρουμ, δεν θα επιβαρύνεται το κόστος μελών που αποχώρησαν από τη συνάντηση και δεν πλήρωσαν αυτά που κατανάλωσαν.
9. Κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για τις συμπεριφορές των ατόμων που φέρνει μαζί του στη συνάντηση ή τους καλεί να έρθουν.
10. Απρεπείς συμπεριφορές από τα μέλη κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, θα έχουν ως αποτέλεσμα την διαγραφή τους από το φόρουμ και τον μελλοντικό αποκλεισμό τους από τις συναντήσεις.
11. Απαγορεύεται ρητά σε ιδιοκατασκευαστές, εμπόρους ή παροχής υπηρεσιών με αντικείμενο την ανίχνευση μετάλλων, κτλ ή παρεμφερές και που είναι ή όχι μέλη του φόρουμ, στις συναντήσεις να συζητούν, να παρουσιάζουν, να διαφημίζουν ή να προβάλουν τις κατασκευές τους, τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους με οποιοδήποτε τρόπο. Αντίθετη συμπεριφορά θα αποφέρει τη διαγραφή τους από το φόρουμ αν είναι μέλη και τον μελλοντικό αποκλεισμό τους από τις συναντήσεις.
12. Ο Διαχειριστής του φόρουμ και ως ιδιοκτήτης καταστήματος διατηρεί το δικαίωμα να συζητάει, να παρουσιάζει, να διαφημίζει και να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί.
13. Το Φωτιάδης φόρουμ και ο Διαχειριστής δεν έχουν καμιά ευθύνη για παράνομες πράξεις που έγιναν κατά τη διάρκεια ή πριν ή μετά τη συνάντηση του φόρουμ.
14. Μπορούν να οργανώνονται συναντήσεις σε συνεργασία με άλλα φόρουμ, αλλά θα πρέπει να ισχύουν οι παραπάνω κανόνες.Η συμμετοχή στις συναντήσεις του "Φωτιάδης φόρουμ" προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Οι παρόντες κανόνες μπορούν να αλλάξουν ή να προστεθούν νέοι χωρίς προειδοποίηση, για αυτό πριν τις συναντήσεις ελέγχετε για την μεταβολή τους.
Δεν θα παραστω στην συναντηση διοτι εγω σεβομαι τον Φωτιαδη και δεν θα μπορεσω να τηρησω τους κανονες! Δεν γινεται να ερθω χωρις μηχανημα στην Καβαλα!
Κ.Φωτιαδη ειμαι επωνυμος …με ονομα και επιθετο και ξεκαθαρη δουλεια και σεβομαι το μνμ σας,ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρεπει εσεις να προσεχετε ποιοι θα ειναι στην συναντηση σας, φιλικη συμβουλη! Τους χαιρετισμους ,ελπιζω να εχετε μια ομαλη και καλη συναντηση!<Πρωσοπικα δεν το πιστευω διοτι δεν γνωριζετε καποια απο τα μελη σας που θα παραστουν εκει>
Τελος οι κατινες μπορουν να το αναρτησουν εαν θελουν στο Φορουμ του Φωτιαδη.....
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Τον αετο πολλοι πυροβολουν μα δυσκολα κανεις θα τον πληγωσει!
Καθαρος ουρανος ,αστραπες δεν φοβατε…....βαρατε
Περιμενω την καταλληλη στιγμη μαγκες μου.....απαντηστε μου και θα σας απαντησω οπως σας αρμοζει....εαν αντεξετε αυτα που θα ακουστουν και θα γινουν!
Αντε γιατι πολλα μας τα ειπατε..........α.δ.ε.ρ.φ.ε.ς!
Και εαν θελετε πλησιαστε.....1 χιλιομετρο κοντα στην γειτονια μου.......να μιλησουμε οπως γουσταρω.
Αυτα!
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Οι περισσοτεροι που θα παραστουν εχουν ηδη παρενευει τους περισσοτερους κανονες! Μπορει να ειναι μελη καθημερινα του φορουμ του….αλλα καποιοι εχουν παραβει και καθε μερα θα παραβαινουν τον κανονα 4!!!!!!
όλα καλά! Αυτό τι το ήθελες? Εξυπνάδα?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
@VAN:
καλα σου λεει ο κωστας. τι δουλεια εχεις???? οσο για την αληθεια που μπορει να θεωρηθει εξυπναδα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. η εξυπναδα ειναι χωρις αληθειες γυρω σου, να μπορεσεις να επικρατησεις με το σωστο.
Οκ….καταλαβα! Δεν εχεις αδικο!