Μαστορια ο μερακλης αποσυρετε! Σας ευχαριστω πολυ ολους,ακομα και τους εχθρους μου! Η διαμονη μου ειχε διακοπει σαν κατασκευαστης και μετα γραφτηκα σαν μερακλης…..λογο παρεξηγησεως με μελος το οποιο δεν εφταιγε αλλα ουτε και εγω...περασμενα ξεχασμενα και πινουμε και τσιπουρα μαζι δεν κολλαμε σε τετοια.
Σαν κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων και ανιχνευτων μεταλλου δεν μπορω αλλο να παραγω μηχανηματα και να τα διαθετο απο το φορουμ και καθολου στις τιμες που τα εχω! Οι περισσοτεροι δινουν αστρονομικα ποσα τα μηχανηματα τους και μας την λενε και απο πανω.
Δεν το δεχομαι και δεν μπορω να βλεπω να σας κοροιδευουν.....το θεωρω ανηθικο και δεν μπορω να συνεχισω διοτι θα μαλωσω.
Αυτος ειναι ο λογος που αποσυρομαι απο ολες τις συζητησεις.....μονο λιγο πλιτσ πλατσ μπορει και να γραψω
Αυτη ειναι η δουλεια μου εξαρχης και δεν εχω κρυψη τιποτα...Ανδρεας Δημοπουλος Πτυχιουχος ηλεκτρονικος, κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων.
Ελπιζω να βρειτε το ποθουμενο και να βοηθατε ο ενας τον αλλο με ολη σας την καρδια!
Ολα γυριζουν πανω μας καποια στιγμη.....δοξα τον θεο ομως, ειμαι ευτιχησμενος και μπουχτισμενος απο ολα.
Θα ειμαι σαν ενας απλος παρατηρητης σε ολα τα θεματα και τιποτα περισσοτερο
Τελος εαν μπορω να βοηθησω σε κατι ,το τηλ μου το εχετε,που πινω το καφεδακι μου το ξερετε μπορειτε να με ενοχλησετε και εαν μπορω να σας βοηθησω καλος.
Αυτα απο εμενα ....καλη συνεχεια στις ερευνες σας....και για ακομη μια φορα ευχαριστω!
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Κριμα φιλε ειναι μεγαλη απωλεια.
Αν δεν συμετεχεις εσυ τι να πουμε εμεις?!
Οι απλοι θνητοι που δεν προσφερουμε σε τιποτα σχεδον εδω μεσα!
Κριμα και παλι ξανασκεψου το.
Για μερικους @#!!#@ δεν αξιζει να την πληρωσουν ολοι οι αλλοι που ωφελουντε απο τις γνωσεις σου!!
Φιλικα παντα να εισαι καλα …........Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Για μερικους @#!!#@ δεν αξιζει να την πληρωσουν ολοι οι αλλοι που ωφελουντε απο τις γνωσεις σου!!
Φιλικα παντα να εισαι καλα …........«Ελα γυναικα με ακους? πλης ντυς αρωματης και το βραδι ετοιμας να σε μαμησω!!!
Ινταξ Μητσουμ το πιασα το υπονοουμενο»!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Aνδρέα, ξανασκέψου το. Μην αποσύρεσαι από το forum.Εντάξει, μπορεί να διαφωνείς με κάποια άτομα, όλοι διαφωνούμε μεταξύ μας, ανταλλαγή απόψεων γίνεται, αλλά υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ μέσα που σε εκτιμούν και για τις γνώσεις σου, και για όσα έχεις προσφέρει. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, που με τις ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρονικών που έχω, διαβάζω όσα γράφεις πάντα, κι' όλο κάτι παραπάνω μαθαίνω. Πιστεύω ότι η συνεισφορά σου στο Forum είναι σημαντικότατη, και ελπίζω να αναθεωρήσεις την απόφασή σου. Φιλικά, και προς εσένα, και προς τα άλλα παιδιά που διαφώνησαν μαζί σου σε διάφορα θέματα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μια παρέα είμαστε, περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, μιλάμε για το χόμπυ μας και αλληλοβηθιόμαστε. Ο ένας βοηθάσει τον άλλο με τις γνώσεις του, κι' αυτό είναι το σπουδαιότερο εδώ μέσα… Είναι μεγάλη χαρά να βοηθάς τους άλλους σε ένα θέμα που σε ευχαριστεί. Πραγματικά σας λέω, ένιωσα μεγάλη χαρά, όταν ένα μέλος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, όπου μου έγραψε πως ακολουθώντας δυο πραγματάκια που έχω πει εγώ εδώ μέσα για τη ραβδοσκοπία, είχε μια μικρή- πολύ μικρή επιτυχία στην έρευνά του... Πιστεύω ότι το έχουν νιώσει αυτό και άλλα μέλη, όπως κι' εσύ φυσικά Ανδρέα...
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Aνδρέα, ξανασκέψου το. Μην αποσύρεσαι από το forum.Εντάξει, μπορεί να διαφωνείς με κάποια άτομα, όλοι διαφωνούμε μεταξύ μας, ανταλλαγή απόψεων γίνεται, αλλά υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ μέσα που σε εκτιμούν και για τις γνώσεις σου, και για όσα έχεις προσφέρει. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, που με τις ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρονικών που έχω, διαβάζω όσα γράφεις πάντα, κι' όλο κάτι παραπάνω μαθαίνω. Πιστεύω ότι η συνεισφορά σου στο Forum είναι σημαντικότατη, και ελπίζω να αναθεωρήσεις την απόφασή σου. Φιλικά, και προς εσένα, και προς τα άλλα παιδιά που διαφώνησαν μαζί σου σε διάφορα θέματα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μια παρέα είμαστε, περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, μιλάμε για το χόμπυ μας και αλληλοβηθιόμαστε. Ο ένας βοηθάσει τον άλλο με τις γνώσεις του, κι' αυτό είναι το σπουδαιότερο εδώ μέσα… Είναι μεγάλη χαρά να βοηθάς τους άλλους σε ένα θέμα που σε ευχαριστεί. Πραγματικά σας λέω, ένιωσα μεγάλη χαρά, όταν ένα μέλος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, όπου μου έγραψε πως ακολουθώντας δυο πραγματάκια που έχω πει εγώ εδώ μέσα για τη ραβδοσκοπία, είχε μια μικρή- πολύ μικρή επιτυχία στην έρευνά του... Πιστεύω ότι το έχουν νιώσει αυτό και άλλα μέλη, όπως κι' εσύ φυσικά Ανδρέα...
Θα ειμαι σαν ενας απλος παρατηρητης σε ολα τα θεματα και τιποτα περισσοτερο…....το εγραψα παραπανω Πλατανια....Ευχαριστω να εισαι καλα!
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Θα ειμαι σαν ενας απλος παρατηρητης σε ολα τα θεματα και τιποτα περισσοτερο…....το εγραψα παραπανω Πλατανια....Ευχαριστω να εισαι καλα!
Τί να πω….Δικιά σου είναι η απόφαση....Αν αρχίσουμε όμως να αποχωρούμε όλοι, θα το διαλύσουμε το μαγαζί... Το forum μας είναι ένα δυναμικό forum, με καθημερινή ανταλλαγή και αντιπαράθεση απόψεων και με πολλές ιδέες και γνώσεις που πέφτουν στο τραπέζι. Αυτό οφείλεται πρωτίστως στον διαχειριστή, αλλά και στις προσπάθειες αρκετών μελών, που το αγαπάνε...Ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε σ' αυτό το υψηλό επίπεδο.
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Αντρεα η γνωμη μου μεσα απο τις δυσκολιες κ τις κοντρες διαμορφωνουμε χαρακτηρα αλλα σαν Αντρες κ αλανια δεν εγκαταλειπουμε η αναποδιες μας δυναμωνουν κ στο τελος μας ανταμιβουν οι εξυπνοι σαν εσενα στιν διαχειριση τον καταστασεων φενονται για εμενα ξανασκεψου το σε χρωσταω ενα καφε
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
εσεις οι εμπειροι του ειδους πρεπει να ξερετε οτι απο τις διαφωνιες σας εμεις οι ασχετοι περνουμε τα καλυτερα μαθηματα….οποτε βελτιωνουμε και το επιπεδο μαςπανω στο θεμα ψαξιμο,,,,η ακομη κανουμε και καλυτερες επιλογες σε μηχανηματα,,,,αναβαθμιζοντας κατα καποιο τροπο το χομπυ.δεσ το κιετσι μερακλη,,,δε σε ξερω δε με ξερεις αλλα σε διαβαζω κιεσενα οπως κιαλλους που το κατεχουν το αθλημα και μου δινετε ερεθισματα για το χομπυ
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Μαστορια ο μερακλης αποσυρετε! Σας ευχαριστω πολυ ολους,ακομα και τους εχθρους μου! Η διαμονη μου ειχε διακοπει σαν κατασκευαστης και μετα γραφτηκα σαν μερακλης…..λογο παρεξηγησεως με μελος το οποιο δεν εφταιγε αλλα ουτε και εγω...περασμενα ξεχασμενα και πινουμε και τσιπουρα μαζι δεν κολλαμε σε τετοια.
Σαν κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων και ανιχνευτων μεταλλου δεν μπορω αλλο να παραγω μηχανηματα και να τα διαθετο απο το φορουμ και καθολου στις τιμες που τα εχω! Οι περισσοτεροι δινουν αστρονομικα ποσα τα μηχανηματα τους και μας την λενε και απο πανω.
Δεν το δεχομαι και δεν μπορω να βλεπω να σας κοροιδευουν.....το θεωρω ανηθικο και δεν μπορω να συνεχισω διοτι θα μαλωσω.
Αυτος ειναι ο λογος που αποσυρομαι απο ολες τις συζητησεις.....μονο λιγο πλιτσ πλατσ μπορει και να γραψω
Αυτη ειναι η δουλεια μου εξαρχης και δεν εχω κρυψη τιποτα...Ανδρεας Δημοπουλος Πτυχιουχος ηλεκτρονικος, κατασκευαστης ηλεκτρονικων συστηματων.
Ελπιζω να βρειτε το ποθουμενο και να βοηθατε ο ενας τον αλλο με ολη σας την καρδια!
Ολα γυριζουν πανω μας καποια στιγμη.....δοξα τον θεο ομως, ειμαι ευτιχησμενος και μπουχτισμενος απο ολα.
Θα ειμαι σαν ενας απλος παρατηρητης σε ολα τα θεματα και τιποτα περισσοτερο
Τελος εαν μπορω να βοηθησω σε κατι ,το τηλ μου το εχετε,που πινω το καφεδακι μου το ξερετε μπορειτε να με ενοχλησετε και εαν μπορω να σας βοηθησω καλος.
Αυτα απο εμενα ....καλη συνεχεια στις ερευνες σας....και για ακομη μια φορα ευχαριστω!Meta apo μερικες μερες που θα εχεις χαλαρωσει στειλε μου ενα μυνημα. Ισως πλεον εχουμε πολλα να πουμε.
Φιλικα…
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Αντρεα η γνωμη μου μεσα απο τις δυσκολιες κ τις κοντρες διαμορφωνουμε χαρακτηρα αλλα σαν Αντρες κ αλανια δεν εγκαταλειπουμε η αναποδιες μας δυναμωνουν κ στο τελος μας ανταμιβουν οι εξυπνοι σαν εσενα στιν διαχειριση τον καταστασεων φενονται για εμενα ξανασκεψου το σε χρωσταω ενα καφε
Μαστορα δεν εγκαταλειπω…...παρατηρητης γινομαι!
-
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
Συμφωνω με τον Πλατανια.
Παντα υπαρχουν καποιοι που θα αμφισβητουν τον οποιοδηποτε. πιθανον για να προβαλουν το δικο τους εγω ( το παιζουν εξυπνοι).οχι με επιχειρηματα αλλα στα λογια.
Η αξια του καθενως κρινεται, απο ολους.( γραφομενα , συμπεριφορα κτλ) -
Ο Μερακλης αποσυρεται!!!
αντρεα χρονια πολλα και χριστος ανεστη. επειδη δεν ξερω και γραμματα θελω καποιες διευκρινησεις. λες θα εισαι παρατηρητης. και?????? τι να σε κανουμε παρατηρητη???? το θεμα να στρωσεις τον κολο σου, να παραγεις και να παρουσιαζεις εργαλεια. και οχι οπου βλεπεις θεμα με εργαλειο να μπαινεις και να μην σταματας το γραψιμο και στο τελος να χαλιεσαι με ανουσια πραγματα. να αποσυρθεις απο ανουσιες αντιπαραθεσεις ΝΑΙ. να παραγεις και να παρουσιαζεις ειναι η δουλεια σου. γνωμη μου βεβαια