Οι έχοντες πρόβλημα εφραγμάτων και πάσης φύσεως καρδιακά προβλήματα όπως και εγκεφαλικών , να απομακρυνθούν όχι μόνο από της παραλίες αλλά και από την οθόνη τους .
Σε περίπτωση ατυχήματος ουδέ ευθύνη φέρουμε , ευχαριστώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σιγα τα ωα δεν εντυπωσιασθην.
Δις επισκεφθην την νησον ταυτην εις παρελθοντα ετη.
Την πρωτην με ξανθιαν τηλεπερσονα της συμπρωτευουσας που μου εσυστηθη εις επισκεψην μου στα πατρια εδαφη οταν εδιαφημιζε μαγιω …μοντελο γαρ... και με εκαμακωσεν αφ υψους .
Επρωτημησα την συντροφια ταυτης παρα την νεαραν επισης ξανθομαλλουσα που τραβουσε την χειρα να απομακρυνθουμε εις ιδιαιτερον ησυχοτερον χωρον.
Επινον δευτερον ποτον μη γιγνωσκωντας και μη αντιληφθεντος οτι τοιουτον το ποτον εστιν κοινος ονομαζομενον <<μπομπα>> αι κρισεις μου τελουσαν υπο αναιρεσιν καθως με επροτειναν ινα κολυμπησωμεν στην παρακειμενη παραλιαν και ωρα νυχτερινην περασμενην ανευ ευπρεπους ενδυμασιαν.
Το μονον που ενθυμουμεν ιτο οτι αντιπροτεινα ως επιχειρημα την αναγκαιαν μου παρουσιαν εις κυριου γαμον ως μαρτυς.
Τουτο ως παραδειγμα εις νεανους για τας βλαβερας και καταστριφικας συνεπειας των παρασκευαζομενον ποτων που επονομαζονται μπομπαν
Συνεπειαν της τοιαυτης νυκτος ητο η αναχωρησιν μου λιγον καιρον αργοτεραν για το νησι των ..φουστηδων...εεε των ανεμων συνοδειαν την νεαραν ...εεε οχι και τοσον νεαραν .....τηλεπερσοναν.
Αι νυκται και οι ημεραι εν τουτης της νησου ητο ...απεριγραπτον...σοδομον και γομορον συναναστρεφομενον ολον τον συρφετον της επονομαζομενης ΣωουΜπιζζζ
Ετη και ετη μετα ιμπορουμε να διαπιστωσομεν οτι ημεθα κοινως το ονιο που πλερωνε αδρας ποταν και τσιγαραν .
Κατα την διαρκειαν της εν ταδε παραμονης επροσεχων ιδιαιτερος την οπισθεν πλευραν μου ιδιος οποτε δειρχωμεθα στενον διαδρομον ωπου συνεστιαζονται εξωθεν απο κοινος επονομαζομενον μπαρ αριθμητοι θυληπρεπεις αρρενες και ωπερ η διελευσις εκ του σημιου τουτο ητο ιδιαιτερος επικινδυνος καθοτι διερχομεθα υψιστον κινδυνο αγνωστη χειρα να προεκταθει απο πασαν κατευθηνση ινα πιασειν...οτιδηποτεν.
Και ταυτα σημειαν ητο ιδιαιτερος πυκνα ....απασε πειστηριαν της εν αναφερομενης περιοδου και και της συνηπαρξης μου εις την αναφερομενη νησο εχουν καταστραφειν αφου διεγνωσθην και εκριθην οτι αποτελουσαν εξαιρετικον κινδυνον να εκτοξευθει αναπαντεχα κοινος επονομαζομενος πλαστης..εις τροχια τεμνουσα την κεφαλην μου
Το εν ανω κειμενο και τα εν ανω αναφερομενα ατομα καθως και αι περιγραφωμενες καταστασεις ητο φαντασιαν καλπαζουσαν και ουδεμιαν σχεσην εχουσιν με την πραγματικοτης.
Οιος ισχυρισθει το αντιθετον ψευδατε και πλανατε πλανην οικτρα.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σιγα τα ωα δεν εντυπωσιασθην.
Δις επισκεφθην την νησον ταυτην εις παρελθοντα ετη.
Την πρωτην με ξανθιαν τηλεπερσονα της συμπρωτευουσας που μου εσυστηθη εις επισκεψην μου στα πατρια εδαφη οταν εδιαφημιζε μαγιω …μοντελο γαρ... και με εκαμακωσεν αφ υψους .
Επρωτημησα την συντροφια ταυτης παρα την νεαραν επισης ξανθομαλλουσα που τραβουσε την χειρα να απομακρυνθουμε εις ιδιαιτερον ησυχοτερον χωρον.
Επινον δευτερον ποτον μη γιγνωσκωντας και μη αντιληφθεντος οτι τοιουτον το ποτον εστιν κοινος ονομαζομενον <<μπομπα>> αι κρισεις μου τελουσαν υπο αναιρεσιν καθως με επροτειναν ινα κολυμπησωμεν στην παρακειμενη παραλιαν και ωρα νυχτερινην περασμενην ανευ ευπρεπους ενδυμασιαν.
Το μονον που ενθυμουμεν ιτο οτι αντιπροτεινα ως επιχειρημα την αναγκαιαν μου παρουσιαν εις κυριου γαμον ως μαρτυς.
Τουτο ως παραδειγμα εις νεανους για τας βλαβερας και καταστριφικας συνεπειας των παρασκευαζομενον ποτων που επονομαζονται μπομπαν
Συνεπειαν της τοιαυτης νυκτος ητο η αναχωρησιν μου λιγον καιρον αργοτεραν για το νησι των ..φουστηδων...εεε των ανεμων συνοδειαν την νεαραν ...εεε οχι και τοσον νεαραν .....τηλεπερσοναν.
Αι νυκται και οι ημεραι εν τουτης της νησου ητο ...απεριγραπτον...σοδομον και γομορον συναναστρεφομενον ολον τον συρφετον της επονομαζομενης ΣωουΜπιζζζ
Ετη και ετη μετα ιμπορουμε να διαπιστωσομεν οτι ημεθα κοινως το ονιο που πλερωνε αδρας ποταν και τσιγαραν .
Κατα την διαρκειαν της εν ταδε παραμονης επροσεχων ιδιαιτερος την οπισθεν πλευραν μου ιδιος οποτε δειρχωμεθα στενον διαδρομον ωπου συνεστιαζονται εξωθεν απο κοινος επονομαζομενον μπαρ αριθμητοι θυληπρεπεις αρρενες και ωπερ η διελευσις εκ του σημιου τουτο ητο ιδιαιτερος επικινδυνος καθοτι διερχομεθα υψιστον κινδυνο αγνωστη χειρα να προεκταθει απο πασαν κατευθηνση ινα πιασειν...οτιδηποτεν.
Και ταυτα σημειαν ητο ιδιαιτερος πυκνα ....απασε πειστηριαν της εν αναφερομενης περιοδου και και της συνηπαρξης μου εις την αναφερομενη νησο εχουν καταστραφειν αφου διεγνωσθην και εκριθην οτι αποτελουσαν εξαιρετικον κινδυνον να εκτοξευθει αναπαντεχα κοινος επονομαζομενος πλαστης..εις τροχια τεμνουσα την κεφαλην μουΤο εν ανω κειμενο και τα εν ανω αναφερομενα ατομα καθως και αι περιγραφωμενες καταστασεις ητο φαντασιαν καλπαζουσαν και ουδεμιαν σχεσην εχουσιν με την πραγματικοτης.
Οιος ισχυρισθει το αντιθετον ψευδατε και πλανατε πλανην οικτρα.
Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ελέησον και σώσων ημάς. Αμήν.
φτου , φτου , φτου , οι αμαρτωλες μακρια απο μας .
ΠΡΟΣΟΧΗ
@Hfaistos-69:
Προσοχή δε θα πεί τίποτα αγαπητέ Παναγιώτη που βάλθηκες νας μας!!!! μην πώ πάντως άριστα δεν το συζητώ χαρά σε αυτούς που τα έχουν όποτε θέλουν ο νοών νοήτω χαχαχα !!!!
Αυτοι που το χουν οποτε θελουν πρεπει να χουν παντα ενα κουτι ασπιρινες μαζι χαχαχαχαχαχα
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Να ξερετε οτι ολα αυτα τα ωα που κουνιουνται μονο αυτο ξερουν να κανουν το παιζουν ψευτοαπελευθερωμενες και μονο χορευουν πινοντας χυμους ολη μερα ενω τα πραγματικα τεκνα καθονται απομερα και ξερουν να κουνιουνται και ξερουν να σου δειξουν ολες τις γωνιες.
Οσο για την μπαροβια σιγα το βλαχαδερο που θα το δωσουμε σημασια την επι χρημασι.
Και για οσους ονειρευονται κοκορετσια αν μπορουσαμε θεωρητικα θα σας εκανα κοντρα μια βδομαδα εκει ποσα απιδια πιανει ο καθενας στο σακι νιους και μεγαλυτερους νιους.
Αιντες λυσιαρηδες.:36_2_29:
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ